Önemli değilYa kizlar ben bazen iyi beslenuyorum bazen cozutuyorum.
Cozutmam da abur cubur degil daha cok yemek bulamadigimda ya agir seylere saldirmak ya da mecbur kalip hamur isi falan yemek.
Sacma bir hayatim var su ara uzun zamandir.
64,0 ciktim yine
Biraz islerim var tabloyu guncellerim yarin ins.
Cascade_ canim sagolasi.yukariyi okumadim daha sizler ne yapiyorsunuz
Allah rahmet eylesinBabaannemin senesinde bir cenazemiz daha var, dün akşam teyzem vefat etti... Birkaç gün yazamayabilirim.
Allah rahmet eylesin
Canim benim kilolar gitmedi hala ayni duruyorum. O yuzden bi muddet tartilmayacagim. Saglikli besleniyorum ama sporum ve suyum eksik bu sebeplerden kilo veremiyorumEki Görüntüle 2234308
Kizlar kilo bildirimi yapmadiniz!!!
D dudo88pretty_rose april1109 Harmandali G Gandree92
pearlweed canim basiniz sagolsun.sen islerine bak.bekleriz sonra...
Canimmmm hosgeldin...Günaydın kızlar
asena87 ben yine geldim
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer yine kürkçü dükkanıymış
1.63 boya 55 kilo benim için ideal diyordum
Ama Vermem gereken 5 kilom daha varmış.
Ne yazık ki bende de PCOS varmış.
Doktor “50 kiloya düşersen senin için daha iyi olacak ve artık düzenli olarak sporu hayatına sokmalısın” dedi
Hem diyete hemde spora tekrar başladım.
Bakalım bu 5 kg nasıl gidecek
Yok cnm. Zaten bekarım benCanimmmm hosgeldin...
Ya sen bebek mi istiuordun hatirlamiyorum eger onun icin 50 ye inmen gerekiyorsa pco bende de var 50 ye dusmeyi hayal edemiyorum hic ama:)
Gel tabi canim surayi bir senlendiremedik.kilo veremedikce biraktik ya...
Başta bende öyleydimCanimmmm hosgeldin...
Ya sen bebek mi istiuordun hatirlamiyorum eger onun icin 50 ye inmen gerekiyorsa pco bende de var 50 ye dusmeyi hayal edemiyorum hic ama:)
Gel tabi canim surayi bir senlendiremedik.kilo veremedikce biraktik ya...
Hehehhe duaunme o kadar,bu hafta da sifir hamur isiyle ve tatliyla kapayirsan 1 kg gider garanti:)Dört gündür yeşil çay içiyorum. 400 gram vermişim çok mutlu oldum şuan 64 kg yim. Ama acaba yeşil çay lâ giden odemler geri gelirmi yani yeşil çay içerek verilen ler kısa süreli mi dir sonuçta su içiyoruz ve osekilde gidiyor aklımda deli sorular
Ben bu hafta acaip asılıcam Emin’imKizlar napiyosunuz
Bizim grup iyice dagildi..biz de dagittik kendimizi ben yarin icinde kilo vermedim.istahim asiri acik yaaa nolcak boyle verdiklerimi de almaya basladim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?