60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Önemli değil
Estağfirullah
İnanır mısın ilk kez yeme konusunda bana benzeyen biri görüyorum desem yalan olmaz
Ben de 64.30 ve ben de bi ileri bi geri
Hep aynıyım arkadaş yaa
Ben de işten gelir gelmez daha yemek yapmadan saldırıya geçiyorum
Hamur işi seviyorum ben de
Yoksa çikolata dışında abur cubur aramam diyebilirim
Cipsmiş kek, bisküvi
En en son tercihim
Bazen öyle güzel gidiyorum ki
Bazen de cozutıyorım
Valla gına geldi
64 oluyım
Sora 63
62-61-60-58
Yuvarlak hesap beş kilo verince gelicek elliler ama gitmiyo ama gidicekkkkk

Canım ben yazmayı unuttum sana ama Kilo veremedim henüz 100 gram bile almışım aynı sabit duruyor yeşil çay falan birşey yapayım sen listeden çıkart beni boşu boşuna beni beklemeyin gitmedi kilolar

Günaydın kızlar
asena87 ben yine geldim
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer yine kürkçü dükkanıymış

1.63 boya 55 kilo benim için ideal diyordum
Ama Vermem gereken 5 kilom daha varmış.
Ne yazık ki bende de PCOS varmış.
Doktor “50 kiloya düşersen senin için daha iyi olacak ve artık düzenli olarak sporu hayatına sokmalısın” dedi

Hem diyete hemde spora tekrar başladım.
Bakalım bu 5 kg nasıl gidecek

Canimmmm hosgeldin...
Ya sen bebek mi istiuordun hatirlamiyorum eger onun icin 50 ye inmen gerekiyorsa pco bende de var 50 ye dusmeyi hayal edemiyorum hic ama:)
Gel tabi canim surayi bir senlendiremedik.kilo veremedikce biraktik ya...

Canimmmm hosgeldin...
Ya sen bebek mi istiuordun hatirlamiyorum eger onun icin 50 ye inmen gerekiyorsa pco bende de var 50 ye dusmeyi hayal edemiyorum hic ama:)
Yok cnm. Zaten bekarım ben
Ama adetim çok düzensiz doktor düzene girmesi için ilaç kullan dedi.
Yaş artık 27 oldu. Kontrol altında tut ki ileride çocuk istediğinde sıkıntı ile karşılaşma dedi

Canimmmm hosgeldin...
Başta bende öyleydim
Bizim irademiz çok zayıf mehter takımı gibiyiz 2 ileri 1 geri...
Pco’ dan dolayı kilo vermek zaten zor
Buda hevesimizi dahada kırıyor
Ama onuda kilo vererek kontrol altında tutmamız gerekiyor

Kizlar napiyosunuz
Bizim grup iyice dagildi..biz de dagittik kendimizi ben yarin icinde kilo vermedim.istahim asiri acik yaaa nolcak boyle verdiklerimi de almaya basladim...

Merhaba.63.8 ciktim.
Bu hafta sonu evde olacagim umarim detoks seklinde bir seyler yapabilirim.

Dört gündür yeşil çay içiyorum. 400 gram vermişim çok mutlu oldum şuan 64 kg yim. Ama acaba yeşil çay lâ giden odemler geri gelirmi yani yeşil çay içerek verilen ler kısa süreli mi dir sonuçta su içiyoruz ve osekilde gidiyor aklımda deli sorular

Hehehhe duaunme o kadar,bu hafta da sifir hamur isiyle ve tatliyla kapayirsan 1 kg gider garanti:)
Cok da icme yesil cayi ,herseyin fazlasi zarar...
Grup minicik kaldi oyuzden biz de fazla paylasim yapmiyoruz artik...

Herkese yeniden merhaba
Evdeki tartının pili bitti, pil takmam lazım ama bir haftadır doğru düzgün evde olmuyoruz o yüzden tartılamamıştım. Bugün arkadaşımda tartıldım, fazla mi gösteriyor anlayamadım ama kilo aldığımın farkındayım ve sanırım doğru olduğunu kabul etmem lazım. 23 yıllık hayatım boyunca olduğum en yüksek kilodayım şuan: 64.7 kg

Pazartesiden itibaren ciddi diyete giriyorum, cenazeydi duaydı derken çok fazla yediğimin bilincindeyim. Iki öğün beslenmeye calisicam ve öğleni gerekirse meyve, yoğurt, kuruyemiş gibi geciricem. Daha cok protein ağırlıklı ve yağ yakımına yönelik beslenme hedefliyorum. Çünkü yağ oranım %28 çıktı. Bunu %20ye çekebilirsem mükemmel olur. Akşam en geç 7de yemek ve sonra sadece sıvı alımı. Bütün bunları bir de sporla desteklersem olacağına inanıyorum. 25inde okulum açılıyor ancak bu dönem çok çok daha rahatım. Devam ettirebilecegimi düşünüyorum. Hedefim tekrar 57 kilo olmak. Önceden yaptım şimdi de yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…