60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Amin cnm
Bende senin gibiyim. Şuan 27 yaşındayım ve yaklaşık 1,5 -2 sonra evlilik düşünüyoruz
İmkanlarimiz anca o zaman musait olacak

Bu hastaligi bundan bir kac sene önce ögrenseydim hemen evlenirdim
O zamanlar bunun icin imkanimiz vardi.
Ama yaşım daha genc dedim ve erkek arkadasimida bekletip durdum
Simdide maddi imkanlarimiz el vermiyor
Beklenmedik borçlarimiz cikti.
Ama vardir herseyde bir hayir

Insanlar evlendiklerinde bir kac sene bekleyip evliligin tadini cikaralim
Sonra cocuk yapalim diyorlar
Ne yazikki bizim beklemek gibi secenegimiz olmayacak

Hayirlisi.bunun kritigini cok yaptim kendimce...hersey kismet.
Hiccc dusunmemek lazim,eskiden mi evlenseydik,sununla ayrilmasamiydim,bununla yaparmiydim,cocuk icin beklememek lazim falan.
Her nasip vaktine esir.bize duzen tevekkul etmek yani su an kilo vermek :):):)

11.00
Sucuklu yumurta
1 küçük kare beyaz peynir
5 zeytin
1/2 domates
1 dilim köy ekmeği
2 şekersiz çay

13.00
Sade türk kahvesi
1 muz

16.00
1 tavuk dürüm
Çoban salata

Son öğünü akşam yemeği olarak yedim, artık yatana kadar yeşil çay, soda falan icicem. Belki 18.00 gibi bir tane de portakal yerim

Birazdan sporumu yapicam. Yarindan itibaren tamamen diyete giriyorum ve şekersiz 21 güne başlıyorum. Tatliyi cikarinca gercekten cok fark ediyor ozellikle göbek bölgemde çok etkisi var... Bir de bu hafta adet olacağım, umarım şekersiz hayatımı tatlı krizlerim teğet geçer

Ben de isterdim sekersiz diyet ya...
Ama bunu dusunmek bile aklima tatliyi getiriyor.yaptin mi daha once 21 gun
Sadece seker degil hazir gidalar falan da yok galiba.bir de that sugar filmini onermislerdi izlemedim ama

Ben de isterdim sekersiz diyet ya...
Ama bunu dusunmek bile aklima tatliyi getiriyor.yaptin mi daha once 21 gun
Sadece seker degil hazir gidalar falan da yok galiba.bir de that sugar filmini onermislerdi izlemedim ama

Birkaç kez başladım ama hep yarim kaldi. Bu sefer kararliyim yapicam. En büyük zaafım tatlı gerçekten ama yemediğimde de çok etkisini görüyorum. Paketli gıda uzun zamandır yemiyorum arada kaçamaklar oluyor tabi arada eve alındığında yememezlik yapamıyorum ama aynen dediğin gibi paketliler de yok.
Izledim canım filmi ama her şey kafada bitiyor bence onu izledikten sonra da hala bitirmediysen yiyebilirsin paketli gıdamsılardan

12.00 peynir zeytin 1 dilim ekmek 1 yumurta biber
13.30 yarim avuc leblebi 2 ceviz
15.30 1 dilim ekmek tarhana corbasi
16.30 2 ceviz
18.00 yogurtlu haslanmis kabak
19.30 corba icerim yine...
Bir seyler bulmam gerek sisteme oturtmak icin.
Ya listeli yemek ya 21 gun sekersiz dediginiz gibi vs ama biseyler yapmam gerek.
Hafta ici egitime gdecegim acik bufe otel 5 gun...

Merhaba ,

Uzun süredir giremedim , iş yerinde pozisyonum değişti ve çok fazla yoğunum. Malesef çok aranızda olmak istiyorum ama vakit ayıramıyorum ( Listeden silebilirsin sana daha fazla iş olmasın canım.. asena87

Bugün rafine şekersiz ilk günüm:") zaten aşırı yediğim söylenemez ama tatlı yapmayı ve yemeyi çok sevdiğimden olduğu zaman kendimi tutamıyorum. Bugün kahve yanında küçük kare bitter bile yemedim, alkışlar bana temizlik yaptım bugün üstüne bir de spor tamamlandı. Yalnız şöyle bir sorun var ki büyük ihtimal yarın regl olucam. Hep de spora başladığım zamana denk geliyor, inşallah bu sefer devam ettirebilirim....

9.30
Haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 küçük beyaz peynir
2 ceviz 5 badem
2 şekersiz çay

12.00
1 sade türk kahvesi

15.00
Yarım tabak tarhana çorbası
1 kase yeşil salata

19.00
Yumurtalı ıspanak yapıyorum
Yanında bir kase dün mayaladığım yoğurttan yerim belki

Ooooo imrendim canim afiyet olsun.
Cok guzel bir beslenme olmus valla.
Ekmeksiz dusuk kalorili besinlerle nadil idare ettin valla bravoooo.
Regl den 5,6 saat sonra agrin geciyorsa yaparsin belki hafif egzersiz.o da kadin olmanin cilvesi iste...

06.00 kalkis
07.30 peynir zeytin 1 dilim ekmek yujurta biber
13.00 yarim kase mas fasulye yarim ayran
14.00 corba 1 dilim ekmek ve malesef 1 dilim sutlu tatli
18.30 corba ve yarim kase mas fasulyesi.

1 lt su 2 Turk kahvesi 1 sutlu nescafe 7500 adim.
Evet sabah kararlilikla basladim ama bas agrim basladi korkudan tatliya atladim hemen.sanki tatli gecirecek...
Ya benim su ve spor eksikligim var napicam bilmiyorum.
Pzt gunu otelden donmus olacagim ozmn bir program istyorum belki evde egzersiz falan...

Ooooo imrendim canim afiyet olsun.
Cok guzel bir beslenme olmus valla.
Ekmeksiz dusuk kalorili besinlerle nadil idare ettin valla bravoooo.
Regl den 5,6 saat sonra agrin geciyorsa yaparsin belki hafif egzersiz.o da kadin olmanin cilvesi iste...

Valla aralarda bir muz yesem mi diye düşündüm çünkü tatlı isteğim oldu biraz. Ama yemedim cok zor değildi ya aslında çok farkı yok yani ama aynen düşük kalorili beslenme oldu bugün. Yarın daha çok protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum spor ve temizliği birlikte yaptığım için biraz halsizilik oldu bugün
Adetim ilk gün çok zor geçiyor valla ama bakicaz artıkkk

Merhaba asena87 beni de ekler misin?
Bende diyet ve sporda kararlıyım.
Yarın görüşürüz.
:)
Hosgeldin,boy,yas ve kilo bilgilerini gonderirsin yarin canim
Istikrarlı bir şekilde kilo alışımın tablosu...
Ben de oyleyim.yazin zorla bir 7 kilo verdim ne zamandir 2 sini aldim.guya 57ye inecektim.
Be sefer yapariz yaaa yoksa bu yaz da bize rahat yok :)
Daha cok birbirimizi motive edelim,daha cok yorum yapalim,gordugumuz bilgileri vs paylasalim...

asena87 haklısın canım ben geçen sene 57-58 kilolardaydım. Kendimi mutlu hissettiğim kilo da o aralık. Şimdi de görüntümde aşırı bir durum yok ama yemeyi abarttığımda direkt göbeğime gidiyor kilolar ve hoş görüntü değil. Bacaklarım da genetik olarak kalın biraz, ama sporla vs incelmiştim şimdi yine aynı şekilde yaparsam güzel olacağına inanıyorum. Ilk hedefim suan 60 kilo, mart sonuna kadar ulaşırsam süper olur. Daha sonra da 25 haziranda tatile gidiyoruz, o zamana kadar diyet ve sporla 57 kiloyu görmekkkk

9.30
aynı kahvaltım

12.00
sade türk kahvesi

15.00
2 peynirli krep
3 tane kendi yaptığım şekersiz hindistan cevizli toplardan tanesi 30 kalori civarına denk geliyor (regl olduğum için nutellaya saldırmamak adına yaptım :) )

19.00 planlanan;
bir kase mercimek çorbası
2 küçük dilim bonfile
çok az pirinç pilavı

Bugün ders seçimim vardı çok şükür hallettim ama 1 saatten fazla bilgisayar başında durmak gerekiyor ayarlayabilmek için, öyle lanet bir otomasyon sistemimiz var... Allahtan son kez ders seçtim, inşallah bu dönem okulum bitiyor. Değişmezse bu dönem sadece pazartesi ve salı okula gideceğim (dört yıldır haftanın altı günü okulda olan benim için çok ilginç bir durum). Geçen senelere göre çok çok daha rahatım yani ancak bu sefer de tez var. Bakalım halletmeye çalışacağım. Okulla birlikte diyeti yönetmek zor oluyor ancak gideceğim günler yanımda sağlıklı şeyler taşımayı planlıyorum. Yanımızda taşıyabileceğimiz şeyler olunca ilk bulduğumuz yağlı şeylere yönelmemiş de oluyoruz, her açıdan güzel yani. Gün geçtikçe yazarım zaten, beğendiğimiz güzel tarifleri de paylaşabiliriz

Reglimin ilk günü yataktan zor kalktığım için bugün spor yok. 1 bardak yeşil çay içtim az önce, dinleniyorum. Yarın sabahtan sporu yaparım diye planladım, bakıcazzzz

Son düzenleme:

Akşam yemeğim çok az değişti: biraz mantar sote ve bir domates eklendi, fazla değişen bir şey değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…