- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.389
- 448
Hayirlisi.bunun kritigini cok yaptim kendimce...hersey kismet.Amin cnm
Bende senin gibiyim. Şuan 27 yaşındayım ve yaklaşık 1,5 -2 sonra evlilik düşünüyoruz
İmkanlarimiz anca o zaman musait olacak
Bu hastaligi bundan bir kac sene önce ögrenseydim hemen evlenirdim
O zamanlar bunun icin imkanimiz vardi.
Ama yaşım daha genc dedim ve erkek arkadasimida bekletip durdum
Simdide maddi imkanlarimiz el vermiyor
Beklenmedik borçlarimiz cikti.
Ama vardir herseyde bir hayir
Insanlar evlendiklerinde bir kac sene bekleyip evliligin tadini cikaralim
Sonra cocuk yapalim diyorlar
Ne yazikki bizim beklemek gibi secenegimiz olmayacak
Ben de isterdim sekersiz diyet ya...11.00
Sucuklu yumurta
1 küçük kare beyaz peynir
5 zeytin
1/2 domates
1 dilim köy ekmeği
2 şekersiz çay
13.00
Sade türk kahvesi
1 muz
16.00
1 tavuk dürüm
Çoban salata
Son öğünü akşam yemeği olarak yedim, artık yatana kadar yeşil çay, soda falan icicem. Belki 18.00 gibi bir tane de portakal yerim
Birazdan sporumu yapicam. Yarindan itibaren tamamen diyete giriyorum ve şekersiz 21 güne başlıyorum. Tatliyi cikarinca gercekten cok fark ediyor ozellikle göbek bölgemde çok etkisi var... Bir de bu hafta adet olacağım, umarım şekersiz hayatımı tatlı krizlerim teğet geçer
Ben de isterdim sekersiz diyet ya...
Ama bunu dusunmek bile aklima tatliyi getiriyor.yaptin mi daha once 21 gun
Sadece seker degil hazir gidalar falan da yok galiba.bir de that sugar filmini onermislerdi izlemedim ama
Ooooo imrendim canim afiyet olsun.Bugün rafine şekersiz ilk günüm:") zaten aşırı yediğim söylenemez ama tatlı yapmayı ve yemeyi çok sevdiğimden olduğu zaman kendimi tutamıyorum. Bugün kahve yanında küçük kare bitter bile yemedim, alkışlar banatemizlik yaptım bugün üstüne bir de spor tamamlandı. Yalnız şöyle bir sorun var ki büyük ihtimal yarın regl olucam. Hep de spora başladığım zamana denk geliyor, inşallah bu sefer devam ettirebilirim....
9.30
Haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 küçük beyaz peynir
2 ceviz 5 badem
2 şekersiz çay
12.00
1 sade türk kahvesi
15.00
Yarım tabak tarhana çorbası
1 kase yeşil salata
19.00
Yumurtalı ıspanak yapıyorum
Yanında bir kase dün mayaladığım yoğurttan yerim belki
Ooooo imrendim canim afiyet olsun.
Cok guzel bir beslenme olmus valla.
Ekmeksiz dusuk kalorili besinlerle nadil idare ettin valla bravoooo.
Regl den 5,6 saat sonra agrin geciyorsa yaparsin belki hafif egzersiz.o da kadin olmanin cilvesi iste...
Eki Görüntüle 2237086
Kaldik bu kadarrrr :)
Hosgeldin,boy,yas ve kilo bilgilerini gonderirsin yarin canim
Ben de oyleyim.yazin zorla bir 7 kilo verdim ne zamandir 2 sini aldim.guya 57ye inecektim.Istikrarlı bir şekilde kilo alışımın tablosu...
9.30
aynı kahvaltım
12.00
sade türk kahvesi
15.00
2 peynirli krep
3 tane kendi yaptığım şekersiz hindistan cevizli toplardan tanesi 30 kalori civarına denk geliyor (regl olduğum için nutellaya saldırmamak adına yaptım :) )
19.00 planlanan;
bir kase mercimek çorbası
2 küçük dilim bonfile
çok az pirinç pilavı
Bugün ders seçimim vardı çok şükür hallettim ama 1 saatten fazla bilgisayar başında durmak gerekiyor ayarlayabilmek için, öyle lanet bir otomasyon sistemimiz var... Allahtan son kez ders seçtim, inşallah bu dönem okulum bitiyor. Değişmezse bu dönem sadece pazartesi ve salı okula gideceğim (dört yıldır haftanın altı günü okulda olan benim için çok ilginç bir durum). Geçen senelere göre çok çok daha rahatım yani ancak bu sefer de tez var. Bakalım halletmeye çalışacağım. Okulla birlikte diyeti yönetmek zor oluyor ancak gideceğim günler yanımda sağlıklı şeyler taşımayı planlıyorum. Yanımızda taşıyabileceğimiz şeyler olunca ilk bulduğumuz yağlı şeylere yönelmemiş de oluyoruz, her açıdan güzel yani. Gün geçtikçe yazarım zaten, beğendiğimiz güzel tarifleri de paylaşabiliriz
Reglimin ilk günü yataktan zor kalktığım için bugün spor yok. 1 bardak yeşil çay içtim az önce, dinleniyorum. Yarın sabahtan sporu yaparım diye planladım, bakıcazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?