60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Merhabalar
Sabah bir kahve iki kuru kayısı ve iki dilim kaşar ile güne başladım. İşyerine ev yapımı yoğurt getirdim. Bu günlerde yoğurt detoksu yapacağım.
Guzel mesajlarınızı bekliyorum.

Selamlar
Bugün okula gittim sabahtan akşama kadar dersim oluyor pazartesi günleri full...
Bu dönem sadece pazartesi tam gün okulda olacağım için pazartesileri öğlen yemeğini evden getirme kararı aldım. Diğer günler (salı-cuma) sadece sabahtan derslerim var. Bugün başladım, devamını getirebilmek dileğiyle...

8.30
Haşlanmış yumurtalı kahvaltı

12.30
1 kase bulgur salatası (ince bulguru ıslatıp içine marul, domates, beyaz peynir koydum; zyağı+tuz+kimyon+limon)
1 kase ev yoğurdu

16.00
3 ceviz, 5 badem, 3 kaju
(Yanımda muz da götürmüştüm ama yemedim)

19.30
Yumurtalı ıspanak
Yoğurt (belki)

Akşam yeşil çay ya da filtre kahve içerim

Cok iyi bir karar evden goturmek.haftada bir oldugundan sıkmaz da.
Bu sene kilonu verdin verdin bi daha zor canim...goturdugun muzu da yememen ayri bir tebrik konusu :)
Oglen yemegin basit ama ozendim sen anlatinca.ben boyle seyler yalmiyorum hic farkindaysan.
Evde incecik bir bulgur var ben de yapayim yarina ama asiri ince olur mu acaba :)
Menun cok guzel afiyet olsun canim.

Haftanin ilk bozgunu benden gelsin...
07.30 2 etimek light bol peynir zeytin salatalik yumurta.
13.30 1 koca et durum
19.00 tarhana corbasi ayran 1 ceviz
Sonra belki bir mandalina.
Gun icinde 750 ml su.2Turk kahvesi.1 sutlu nescafe.6 cay.4 bitki caui.10000 adim.
Yarin oglen yemegine ben de yaparim o bulgurlu seyden.cok uzuldum durum yedigime yemek olmadigi icin bugun...

Olur canım neden olmasın benim yaptığım da ince köftelik bulgur yazandandı. Yumurtayı haşlamaya koyduğum sırada üç dört kaşık bulguru da kasenin içinde sıcak suyla ısladım, kapağını kapatıp kahvaltımı yapana kadar (15 dk civari) beklettim. Gayet yeterli kıvama gelmiş oluyor, sonra da içine evde ne varsa doğradım mis gibi de doyurucu salata oldu :) tavsiye ederim, ben hiç üşenmem boyle şeylere ama devam ettirebilmek önemli olan. Okul yemekleri de fena değil çorba ve ana yemek alıyordum normal zamanda da pilav/makarna/tatlı hiç almıyordum ama artık fazla yağlı gelmeye başladı. Bu dönem yemicem...

Merhabalar
Ben uçlarda beslendim. Bugun nöbetcıydım. Sabah iki kuru kayısı bır sekersız kahve gun ıcınde ıkı kahve daha oglen ev yogurdu aksam ev yogurdu. :)
Yarın sebzeli ızgaralı yıyebilirim.

Selamm
Sabah kahvaltıdan sonra sporumu yapıp üstüne bir de duş alıp koştur koştur okula yetişmeye çalıştım ama okula geldiğimde dersin iptal olduğunu öğrendim, biraz hüzünlü oluyor tek ders için gitmişken olmadığını öğrenmek. Neyse allahtan hava çok güzel, okulun konumu da güzel olunca deniz havası almış oldum. Starbuckstan laktozsuz filtre kahvemi alıp parkta oturdum, dizinin son bölümü izledim :)
Şimdi eve gidiyorum, öğlen yemeğini evde yerim ama akşama ne yaparım henüz belli değil. Şimdiye kadar sadece her zamanki kahvaltımı yaptım ve bir laktozsuz filtre kahve içtim. Menü bildirimimi tamamlanınca akşam yaparım :)

Merhaba
Eve kapagı henuz atamadım. Atar atmaz yogurdumu yıyecegım. Evde yogurt yapmaya başlayalı yogurt tuketmek keyıf oldu cok lezzetlı.
Sekerım dusmuyor ıkı gundur bunu duZenlı aldıgım reishi mantarına baglıyorum. Hadı bakalım bu kez olacak
Bu arada ketemdeyım. Sonuclarım ne cıkacak acaba heyecan heyecan
Sevgılı Pearl ne okuyorsun? Laktoz intoleransın mı var?

Biz de uzun zamandır yoğurdumuzu evde mayalıyoruz ve çok fark var gerçek yoğurt ve yoğurdumsu şeyler arasında...
Şehir ve bölge planlama okumaktayım, şuan hali hazırda mezun adayıyım :) laktoz intoleransım yok ancak laktozsuz içtiğimde kendimi daha iyi hissediyorum, bir de bu aralar şekersiz beslenmeye çalıştığim için bugün de kahvemi öyle alayım dedim :)
Ketemdeyim demissiniz ya, o nedir acaba

Ketem saglık merkezıdır kanser arastırma merkezi test vermıstum sonucu guzel geldi :)

9.00
1 haşlanmış yumurtalı kahvaltım

14.00
1 kase ezogelin çorbası
1 parça tavuk kalça (salçalı yemek) + 2 dilim patates
1 tabak bulgur pilavı

16.00
1 olgun muz ezip içine 1 çay kaşığı tarçın 3 ceviz 3 badem karıştırdım, tatlı isteğine birebir

16.30
yeşil çay yapıyorum şimdi onu içicem

Akşam yemek yemeği düşünmüyorum, belki bir kase yoğurt olabilir...

Merhaba pearl senın muzdan istahım acıldı ben de yogurduma muz ekledım ama yarım. Tatlı ıhtıyacımı kesmedı ama idare ediyorum

Günlük mönüm:
Sabah 3 kayısı bir sekersız kahve
Oglen e kadar bir ginsengli ganokahve
Öğlen bir yumurtalı çökelekli omlet ve yoğurt
İkindi yarım muzlu yoğurt
Akşam fasulye piyazı ve ızgara köfte
:)

Merhabalar
Ben uçlarda beslendim. Bugun nöbetcıydım. Sabah iki kuru kayısı bır sekersız kahve gun ıcınde ıkı kahve daha oglen ev yogurdu aksam ev yogurdu. :)
Yarın sebzeli ızgaralı yıyebilirim.
Hic bir sey yemedin mi dun ya yogurt ve kahve disinda
Valla helal guzel gidiyorsun.

Bugun acayip karistirdim.kendimden utaniyorum.
09.00 het zaman ki lapa
14.00 ten sonra surekli hamur isleri tatlilar...
10000 adim vs ama ya kendimi durduramadigim icin nefsime yenik dustugum icin cok uzgunum...ve havalar duzelmeye basladi...cidden uzgunum....

Yoğurda muz hiç denemedim ben genelde elma, çilek falan koymayı seviyorum yoğurt daha ekşi muz da çok tatlı olduğu için yakıştıramıyorum sanırım... Bence sadece muz tarçın gerekirse bal ve ceviz karışımını deneyin :)

Evet canım hamurişleri biraz fazla olmuş gerçekten... böyle durumlarda ortamdan uzaklaşmak belki yararlı olabilir

ben de akşam yemek yemem demistim ama bir kase çorba ve yoğurt yedim

Merhaba kızzlar
Bende sadece piyaz yedim. Ikı form cay ıctım
Asena hamur ıslerı kursıyerlerındı sanırım. O vakıtlere baska işlere mi yogunlassan?
Yaz gelıyor.
Bende kan sekerımden memnunum. Düşüp zorlandıgım olmadı iki gundur.

Darısı yarın

Oglen onlarindi aksam da arkadaslarin.bazen bogazim aciliyor canim o gun ne gelse gunahsa benim gunahim deyip yiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…