Selamlar
Bugün okula gittim sabahtan akşama kadar dersim oluyor pazartesi günleri full...
Bu dönem sadece pazartesi tam gün okulda olacağım için pazartesileri öğlen yemeğini evden getirme kararı aldım. Diğer günler (salı-cuma) sadece sabahtan derslerim var. Bugün başladım, devamını getirebilmek dileğiyle...
8.30
Haşlanmış yumurtalı kahvaltı
12.30
1 kase bulgur salatası (ince bulguru ıslatıp içine marul, domates, beyaz peynir koydum; zyağı+tuz+kimyon+limon)
1 kase ev yoğurdu
16.00
3 ceviz, 5 badem, 3 kaju
(Yanımda muz da götürmüştüm ama yemedim)
19.30
Ezogelin çorbası yazmayı unutmusum
Yumurtalı ıspanak
Yoğurt (belki)
Akşam yeşil çay ya da filtre kahve içerim
Merhabalar
Sabah bir kahve iki kuru kayısı ve iki dilim kaşar ile güne başladım. İşyerine ev yapımı yoğurt getirdim. Bu günlerde yoğurt detoksu yapacağım.
Guzel mesajlarınızı bekliyorum.
Selams :)
Yeni program deneyecektin yaapbildin mi canim.
Yoksa sabah kasar ve kayisi bunun bir parcasi mi :)
Cok iyi bir karar evden goturmek.haftada bir oldugundan sıkmaz da.Selamlar
Bugün okula gittim sabahtan akşama kadar dersim oluyor pazartesi günleri full...
Bu dönem sadece pazartesi tam gün okulda olacağım için pazartesileri öğlen yemeğini evden getirme kararı aldım. Diğer günler (salı-cuma) sadece sabahtan derslerim var. Bugün başladım, devamını getirebilmek dileğiyle...
8.30
Haşlanmış yumurtalı kahvaltı
12.30
1 kase bulgur salatası (ince bulguru ıslatıp içine marul, domates, beyaz peynir koydum; zyağı+tuz+kimyon+limon)
1 kase ev yoğurdu
16.00
3 ceviz, 5 badem, 3 kaju
(Yanımda muz da götürmüştüm ama yemedim)
19.30
Yumurtalı ıspanak
Yoğurt (belki)
Akşam yeşil çay ya da filtre kahve içerim
Cok iyi bir karar evden goturmek.haftada bir oldugundan sıkmaz da.
Bu sene kilonu verdin verdin bi daha zor canim...goturdugun muzu da yememen ayri bir tebrik konusu :)
Oglen yemegin basit ama ozendim sen anlatinca.ben boyle seyler yalmiyorum hic farkindaysan.
Evde incecik bir bulgur var ben de yapayim yarina ama asiri ince olur mu acaba :)
Menun cok guzel afiyet olsun canim.
Merhaba
Eve kapagı henuz atamadım. Atar atmaz yogurdumu yıyecegım. Evde yogurt yapmaya başlayalı yogurt tuketmek keyıf oldu cok lezzetlı.
Sekerım dusmuyor ıkı gundur bunu duZenlı aldıgım reishi mantarına baglıyorum. Hadı bakalım bu kez olacak
Bu arada ketemdeyım. Sonuclarım ne cıkacak acaba heyecan heyecan
Sevgılı Pearl ne okuyorsun? Laktoz intoleransın mı var?
Ketem saglık merkezıdır kanser arastırma merkezi test vermıstum sonucu guzel geldi :)Biz de uzun zamandır yoğurdumuzu evde mayalıyoruz ve çok fark var gerçek yoğurt ve yoğurdumsu şeyler arasında...
Şehir ve bölge planlama okumaktayım, şuan hali hazırda mezun adayıyım :) laktoz intoleransım yok ancak laktozsuz içtiğimde kendimi daha iyi hissediyorum, bir de bu aralar şekersiz beslenmeye çalıştığim için bugün de kahvemi öyle alayım dedim :)
Ketemdeyim demissiniz ya, o nedir acaba
Ketem saglık merkezıdır kanser arastırma merkezi test vermıstum sonucu guzel geldi :)
Merhaba pearl senın muzdan istahım acıldı ben de yogurduma muz ekledım ama yarım. Tatlı ıhtıyacımı kesmedı ama idare ediyorum9.00
1 haşlanmış yumurtalı kahvaltım
14.00
1 kase ezogelin çorbası
1 parça tavuk kalça (salçalı yemek) + 2 dilim patates
1 tabak bulgur pilavı
16.00
1 olgun muz ezip içine 1 çay kaşığı tarçın 3 ceviz 3 badem karıştırdım, tatlı isteğine birebir
16.30
yeşil çay yapıyorum şimdi onu içicem
Akşam yemek yemeği düşünmüyorum, belki bir kase yoğurt olabilir...
Hic bir sey yemedin mi dun ya yogurt ve kahve disindaMerhabalar
Ben uçlarda beslendim. Bugun nöbetcıydım. Sabah iki kuru kayısı bır sekersız kahve gun ıcınde ıkı kahve daha oglen ev yogurdu aksam ev yogurdu. :)
Yarın sebzeli ızgaralı yıyebilirim.
Valla helal guzel gidiyorsun.9.00
1 haşlanmış yumurtalı kahvaltım
14.00
1 kase ezogelin çorbası
1 parça tavuk kalça (salçalı yemek) + 2 dilim patates
1 tabak bulgur pilavı
16.00
1 olgun muz ezip içine 1 çay kaşığı tarçın 3 ceviz 3 badem karıştırdım, tatlı isteğine birebir
16.30
yeşil çay yapıyorum şimdi onu içicem
Akşam yemek yemeği düşünmüyorum, belki bir kase yoğurt olabilir...
Merhaba pearl senın muzdan istahım acıldı ben de yogurduma muz ekledım ama yarım. Tatlı ıhtıyacımı kesmedı ama idare ediyorum
Günlük mönüm:
Sabah 3 kayısı bir sekersız kahve
Oglen e kadar bir ginsengli ganokahve
Öğlen bir yumurtalı çökelekli omlet ve yoğurt
İkindi yarım muzlu yoğurt
Akşam fasulye piyazı ve ızgara köfte
:)
Bugun acayip karistirdim.kendimden utaniyorum.
09.00 het zaman ki lapa
14.00 ten sonra surekli hamur isleri tatlilar...
10000 adim vs ama ya kendimi durduramadigim icin nefsime yenik dustugum icin cok uzgunum...ve havalar duzelmeye basladi...cidden uzgunum....
Oglen onlarindi aksam da arkadaslarin.bazen bogazim aciliyor canim o gun ne gelse gunahsa benim gunahim deyip yiyorum :)Merhaba kızzlar
Bende sadece piyaz yedim. Ikı form cay ıctım
Asena hamur ıslerı kursıyerlerındı sanırım. O vakıtlere baska işlere mi yogunlassan?
Yaz gelıyor.
Bende kan sekerımden memnunum. Düşüp zorlandıgım olmadı iki gundur.
Darısı yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?