60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Günaydın herkese
Bugün dersim olmadığı halde okula gitmem gerekiyor, grup çalışması için. Muhtemelen akşama kadar sürecek o yüzden yanımda öğlen yemeğimi götüreceğim uyanır uyanmaz yumurtayı haşlanmaya koyup bir de yeşill mercimek haşladım. Içine biraz arpa şehriye ve yeşilliklerle doyurucu bir öğün haline getiricem

8.30
1 haşlanmış yumurtalı kahvaltım

11.30
1 muz, yanıma alıcam okulda yerim diye dusunuyorum

13.00
Arpa şehriyeli yeşil mercimek salatası
Belki yoğurt, dün akşam ev yoğurdumu bitirdim eğer canım isterse marketten almam gerekir.

Akşama ne yaparız daha düşünmedik ama bakalım belki balık+ yeşil salata olabilir

Merhaba arkadaslar ben de size katılabilir miyim? Bi gruba yazdım ama pek aktif yazılmıyor orada.
Aralık ayında 73,1 ile başladım diyete. En son doğumdan sonra eve geldiğimde görmüştüm bu kiloyu ve kilo vermiştim bi güzel neyse hemen spora yazıldım. Çok dikkat ediyorum beslenmeme, demir-b12- d vit. eksikliği var ayrıca insülin direnci sınırda çıktı Veriyorum ama biraz yavaş ilerliyor. Neyse mevcut ve başlangıç olarak aşağı bırakıyorum. Hedefim 1 Haziranda 60ı görmek
Başlangıç : 73,1 kg (Aralık Ayı)
Güncel: 65,9 kg
Hedef: 60 kg

Selam yaaa oglen yemeklerin tam benlik.ama aklima gelmiyor benim boyle.sen yazdikca ben de yaparim belki...bend e aksama balik yapiyorum.afiyetler olsun
Merhaba hosgeldin canim.yanlis anlamadiysam bebegin var 2 aylik.ne tatli :)
Tabi ki gel...yasini ve boyunu da soylersen listeye ekleyeyim.
Aksamlari menu bildiriyoruz yorum yapiyoruz cuma da sabah kilo bildirimi :)

Hoşgeldin canım allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin emziriyor musun bu süreçte diyetini ona göre ayarlarsın sanırım. Kilolar er geç verilir önemli olan sağlığımız daim olsun umarım hedeflerimize ulaşırız hepimizzz

asena87 canımm birbirimizden heveslenelim diye yazıyoruz zateenn. Inan o kadar kolay oluyor ki istedikten sonra evdeki bulduğun her şeyi karıştırıp uydurma bir yemek yanına alsan bile dışardaki en sağlıklı diye aldiklarimizdan daha iyi olur valla ben böyle düşündükçe daha çok evde yapasım geliyor. Bizim menü değişti balık yerine tepsi kebabı olacak. 4 köfte kadarlık yerim diye düşünüyorum. Aksam bütün yediklerimi guncellerim

Gittim simdi maş fasulyesi ve karabugday aldim salatalik malzemeyle guzel olurlar diyr :)

06.00 kalkis
07.30 1 yumurta 2 etimek light peynir zeytin salatalik
13.00 az corba 1 dilim borek 2 baklava
19.00 somon baligi
20.00 1 mandalina.
Yok valla yok diyemiyorum ikrama bu ara cok fena...

Bugün akşam için önce balık deyip sonra tepsi kebabı dedim ancakkk; babam eve elinde bir poşet balıkla gelince bizim tepsi kebabı planı da suya düştü... Bugünü toparlarsam eğer:

8.30
Aynı kahvaltı
11.00
Sade Türk kahvesi
13.30
Arpa şehriyeli yeşil mercimek salatası
16.00
5 badem 3 ceviz
1 yeşil çay
20.00
3 küçük mezgit balığı
Bol yeşil salata
21.00
2 tane hurmalı topçuklardan yedim, iyi ki eve geldiğimde üşenmeyip yapmışım. Balıktan sonra bir tatlı isteği geliyor ki bastıramıyorummm

Yarından itibaren perşembe-cuma-cumartesi olmak üzere üç gün için allah nasip ederse oruç tutmayı planlıyorum. Bu sebeple iki öğüne düşüp yine aynı yeme biçimini devam ettirmek hedefim... akşamları yine menü bildirimi yaparım kızlarr

Hoşbuldum :) 30 yaşındayım boyum da 1.62 cm. Kızım 3 yaşına girdi 2 aylık değil :) Ama bu doğum kilosu değil vermeye çalıştığım, doğum kilolarını vermiştim ama sonrasında kendiliğimden kilo aldım. Yediklerimizi yazıyorsak ben detokstayım bugün son gün de dünkü yediklerimi yazayım madem ben de.

Sabah kalkınca: Limonlu su
Kahvaltı: Peynir, 2 dilik Etimek, Salatalık Domates
Ara öğün: Ayran
Öğlen: Lor peynirli, yeşil mercimekli bol yeşillikli ve limonlu salata
Ara Öğün:Ayran
Akşam: Dışarda olduğumuzdan yemek yiyip detoksu bozmak istemedim. Gelince de saat geç olduğu için bir kase yoğurda zencefil-zerdeçal-tarçın karıştırıp yedim. 2 bardak su içip yattım.
Benden bu kadar :)

Merhabalar
Herkesin üç ayları hayırlı, kandili mübarek olsun, Allah dualarınızı kabul etsin
Bugün dışardayım menümü şimdiden paylaşayım

5.30
2 tane kepek ekmeğinden tost
1 haşlanmış yumurta
2 tane hurmalı topçuk
2 şekersiz çay

19.10
Biraz tandır
2 kaşık patates püresi
1 küçük dilim de el açması kıymalı börek yiyebilirim, halacığımın ellerinden :) yersem de pişmanlık duyacağımı sanmıyorummm

Son düzenleme:
Size de hayirli kandiller kizlar.
Bugun menu paylasmayacagim.
Duzene girmek icin yollar arayacagim once...

Selamlar
Menüde yazdığım patates püresi ve böreği yemedim
Onun yerine tarhana çorbası, iki çatal patates kızartması ve 2 köfte yedim...

Paylasayim menuyu ya,o an hastaydim diye bugun paylasmayacagim dedim ama niye ki :)
Sucluyum da ondan...
09.00 her zaman ki lapa
13.30 yarim kase corba,1 kase irmik helvasi (işte gunun suçu) 1 kandil simidi
20.00 1 yumurta,peynir,1 etimek light,ayran.
Gun icinde 2,3 bardak su 1 sutlu neskafe 2 Turk kahvesi 7 cay...9100 adim...
Ogunlerim normal olsa da her oglen ille bir tatli veya hamur isi yedim.yarin sabah kilo vermeyi beklemiyorum ama caresine bakacagim...

Valla ben de bugün akşam tatlılara hamur işlerine inanılmaz direndim. Yemekten sonra anneannemlere gittim orda da inanılmaz şeyler vardı; poğaça, kandil simidi, çatal, şerbetli tatlılar, pasta.......hiçbir şey yemeyip bir fincan sütlü türk kahvesi içtim, eve gelince bütün bunların yerine bir tane hurmalı top yedim, napiiimmm canım tatlı yemek istedi. Bir de oruçluydum Kendimi şekersiz 21 günde bu kadar istekli ve kararlı olduğum için tebrik ediyorummm

Masallah cok iyi gidiyorsun..ben de bir donem bende olan bu azimden istiyorum.
Orucunu da Allah kabul etsin canim

Masallah cok iyi gidiyorsun..ben de bir donem bende olan bu azimden istiyorum.
Orucunu da Allah kabul etsin canim

Amin canım çok sağol
Beyinde bitirince gerçekten oluyor, ben asla tatlıya hayır diyemem derken bu duruma geldiysem herkes yapar bence

Merhaba
Dün bende karabuğday lı kinoa salata yedim öğlende. Aksam ise az nohut ve yogurt
Bugün güne cokeleklı yumurta ve sekersız kahve ile basladım
Oglen nohut yogurt goturuyorum mıcrodalgayı isyerıne goturdum orada ısıtacagım. Aksam henuz karar vermedım

Kılolar bir gram oynamadı ama yola devam edıyorum en azından almıyorum

Sizler bugun neler yıyeceksınız?
Sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…