Canım almak kolay vermek zorOglen onlarindi aksam da arkadaslarin.bazen bogazim aciliyor canim o gun ne gelse gunahsa benim gunahim deyip yiyorum :)
Selam yaaa oglen yemeklerin tam benlik.ama aklima gelmiyor benim boyle.sen yazdikca ben de yaparim belki...bend e aksama balik yapiyorum.afiyetler olsunGünaydın herkese
Bugün dersim olmadığı halde okula gitmem gerekiyor, grup çalışması için. Muhtemelen akşama kadar sürecek o yüzden yanımda öğlen yemeğimi götüreceğimuyanır uyanmaz yumurtayı haşlanmaya koyup bir de yeşill mercimek haşladım. Içine biraz arpa şehriye ve yeşilliklerle doyurucu bir öğün haline getiricem
8.30
1 haşlanmış yumurtalı kahvaltım
11.30
1 muz, yanıma alıcam okulda yerim diye dusunuyorum
13.00
Arpa şehriyeli yeşil mercimek salatası
Belki yoğurt, dün akşam ev yoğurdumu bitirdim eğer canım isterse marketten almam gerekir.
Akşama ne yaparız daha düşünmedik ama bakalım belki balık+ yeşil salata olabilir
Merhaba hosgeldin canim.yanlis anlamadiysam bebegin var 2 aylik.ne tatli :)Merhaba arkadaslar ben de size katılabilir miyim? Bi gruba yazdım ama pek aktif yazılmıyor orada.
Aralık ayında 73,1 ile başladım diyete. En son doğumdan sonra eve geldiğimde görmüştüm bu kiloyu ve kilo vermiştim bi güzelneyse hemen spora yazıldım. Çok dikkat ediyorum beslenmeme, demir-b12- d vit. eksikliği var ayrıca insülin direnci sınırda çıktı Veriyorum ama biraz yavaş ilerliyor. Neyse mevcut ve başlangıç olarak aşağı bırakıyorum. Hedefim 1 Haziranda 60ı görmek
Başlangıç : 73,1 kg (Aralık Ayı)
Güncel: 65,9 kg
Hedef: 60 kg
Merhaba arkadaslar ben de size katılabilir miyim? Bi gruba yazdım ama pek aktif yazılmıyor orada.
Aralık ayında 73,1 ile başladım diyete. En son doğumdan sonra eve geldiğimde görmüştüm bu kiloyu ve kilo vermiştim bi güzelneyse hemen spora yazıldım. Çok dikkat ediyorum beslenmeme, demir-b12- d vit. eksikliği var ayrıca insülin direnci sınırda çıktı Veriyorum ama biraz yavaş ilerliyor. Neyse mevcut ve başlangıç olarak aşağı bırakıyorum. Hedefim 1 Haziranda 60ı görmek
Başlangıç : 73,1 kg (Aralık Ayı)
Güncel: 65,9 kg
Hedef: 60 kg
Hoşgeldin canım allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsinemziriyor musun bu süreçte diyetini ona göre ayarlarsın sanırım. Kilolar er geç verilir önemli olan sağlığımız daim olsun umarım hedeflerimize ulaşırız hepimizzz
asena87 canımm birbirimizden heveslenelim diye yazıyoruz zateenn. Inan o kadar kolay oluyor ki istedikten sonra evdeki bulduğun her şeyi karıştırıp uydurma bir yemek yanına alsan bile dışardaki en sağlıklı diye aldiklarimizdan daha iyi olur valla ben böyle düşündükçe daha çok evde yapasım geliyor. Bizim menü değişti balık yerine tepsi kebabı olacak. 4 köfte kadarlık yerim diye düşünüyorum. Aksam bütün yediklerimi guncellerim
Gittim simdi maş fasulyesi ve karabugday aldim salatalik malzemeyle guzel olurlar diyr :)
Ben zaten yerim karabugdayi.hafif haslayip ya yogurtla ya da salatayla.Ohhh valla tebrik ettimmmkarabuğday benim de aklımda ilk fırsatta alicam bi sen dene bakalımm
Ben zaten yerim karabugdayi.hafif haslayip ya yogurtla ya da salatayla.
Hoşbuldum :) 30 yaşındayım boyum da 1.62 cm. Kızım 3 yaşına girdi 2 aylık değil :) Ama bu doğum kilosu değil vermeye çalıştığım, doğum kilolarını vermiştim ama sonrasında kendiliğimden kilo aldım. Yediklerimizi yazıyorsak ben detokstayım bugün son gün de dünkü yediklerimi yazayım madem ben de.Selam yaaa oglen yemeklerin tam benlik.ama aklima gelmiyor benim boyle.sen yazdikca ben de yaparim belki...bend e aksama balik yapiyorum.afiyetler olsun
Merhaba hosgeldin canim.yanlis anlamadiysam bebegin var 2 aylik.ne tatli :)
Tabi ki gel...yasini ve boyunu da soylersen listeye ekleyeyim.
Aksamlari menu bildiriyoruz yorum yapiyoruz cuma da sabah kilo bildirimi :)
Masallah cok iyi gidiyorsun..ben de bir donem bende olan bu azimden istiyorum.Valla ben de bugün akşam tatlılara hamur işlerine inanılmaz direndim. Yemekten sonra anneannemlere gittim orda da inanılmaz şeyler vardı; poğaça, kandil simidi, çatal, şerbetli tatlılar, pasta.......hiçbir şey yemeyip bir fincan sütlü türk kahvesi içtim, eve gelince bütün bunların yerine bir tane hurmalı top yedim, napiiimmm canım tatlı yemek istedi. Bir de oruçluydumKendimi şekersiz 21 günde bu kadar istekli ve kararlı olduğum için tebrik ediyorummm
Masallah cok iyi gidiyorsun..ben de bir donem bende olan bu azimden istiyorum.
Orucunu da Allah kabul etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?