60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Günaydınlar
Az önce tartıda 61.6 çıktım
yavaş yavaş gidiyor ama gidiyor sonuçta

Bugün planlanan menü paylaşımımı yapayım

5.30
2 yumurtalı omlet
Akşamki yemedigim el açması börek
2 hurmalı top
1 bardak süt

19.10
1 kase mercimek çorbası
Izmır köfte (4-5 tane yerim sanırım)

Merhaba arkadaslar,
Dün detoksun son günü idi menüyü paylaşıyorum.
Sabah: Elma- 1 kase yoğurt -4 ceviz
Ara Öğün:1 bardak ayran
Öğlen:Elma- 1 kase yoğurt -2 ceviz
Ara Öğün :Yine 1 bardak ayran ve 12 adet çiğ badem.
Akşam yemeğe davetli idik. Yağsız sebze yemeği vardı menümde benim yaptığımdan biraz daha yağlı idi ama salata ve yoğurtla yedim mecbur.
Bir de 3-4 çatal un helvası yedim Ama bugün telafi etmeye çalışıyorum.

Sabah: Uyanınca limon kabuğu rendesi, 6-7 dal maydanoz, 1 bardak su robottan geçirip içtim.
Kahvaltı: 3 Etimek -1 parça süzme peynir, domates, salatalık, 3 adet kuru kayısı
Öğlen: 1 dilim ekmek, Tas kebabı (sadece etlerini yedim), 1,5 bardak ayran, salata
Ara öğün: 2 ceviz, 1 bardak süt (4 gibi içeceğim)
Akşam: 3-4 köfte ve domates-salatalık yiyeceğim.

Güncel kilo : 65,9 kg hala sabah tartıldım. Detoks başlangıcında 67,4 idi ama.
Bende durumlar budur. Bir de ben akşamları giremiyorum, bu şekilde gün içinde yazsam sakıncası var mıdır? Bir de hafta sonları yazıyor muyuz?
Herkese şimdiden iyi hafta sonları dilerim.

Canım ayran detoksu mu yaptın onu kaçırmışım ben. Instagramda görmüştüm bunu yapanlar baya iyi sonuç alıyordu, sende de olumlu olmuş sevindimm
Ne zaman yazabilirsen yaz bence öyle bir kısıtlama yok ben bazen sabahtan planımı yazıyorum eğer uyamazsam akşam tekrar bildirim yapıyorum. Hafta sonu da yazıyoruz genelde evet

Ne detoksu yaptin canim valla ise yaramis.ins devam...
Ne detoksu yaptin...
Istedigin zaman yazabilirsin yeter ki arayi cok acma :)
pearlweed cok guzel gidiyorsun canim tebrikler.
E Elispo senle biz ayni kalmisiz :)

Merhaba kızlar
Ogleden sonra haslanmıs bir tabak makarna yedim. Eve su anda dönebiliyoruz. Ve börekli bir masa kuracagım Tehdit altındayım :)
Kilom degısmedı pazartesıdenberi sadece bir dilim kekle deldiğim diyetime ragmen aynı kilod kalmak cok üzücü belki haftaya değişir.
Görüşürüz

Öyle bir fit brownie yaptım ki böyle bir şey yok, olayyy! Yaptığım tereyağlı beyaz unlu bol çikolatalı rafine şekerli brownieden farkı yok daha bile güzel oldu. Bir dilimi de yaklaşık 100 kalori
Iftarımdan sonra çayın yanında bir dilim fit brownie yedim

Sabret vereceeksin...
Afiyet olsun canim
Tarif ver hemen :)

asena87 tarifimiz hemmmen geldi

Fit nefffisss brownie
3 yumurta
1 büyük olgun muz
1 çay bardağı ılık süt
2 yemek kaşığı bal
3 yemek kaşığı kakao
13-14 yemek kaşığı badem unu / toz hindistan cevizi
1 çay kaşığı karbonat

*Muzu ezip karıştırma kabına alıyoruz içine yumurtaları kırıp çırpıyoruz. Köpüren karışımın içine süt, bal, badem unu, karbonat ve kakaoyu ekleyip iyice karıştırıyoruz. Küçük boy borcam ya da fırın kabına yağlı kağıt serip karışımı içine döküyoruzzz 180 derece önceden ısınmış fırında 25 dk pişiriyoruz. Harriikaaa yumuşacık kek/browniemiz hazırrr

06.00 kalkis
07.30 1 yumurta peynir zeytin 2 etimek light
13.30 az corba, 1 baklava,1 sıkım un helvasi
18.00 kabak haslama yogurt 1 ceviz 1 lasik salata yarim bardak ayran.
Gun icinde 2,3 bardak su,1 sutlu neskafe,1 Turk kahvesi,5 cay,5 bitki cayi,8000 adim.
Malesef oglen yiyeceklerinden kurtulamadim.
Bir karar almaliyim.bu hafta icinden itibaren yedigim yerde yemeyi kesmeli evden goturmeliyim belki.

Bugün orucumun son günü inşallah yarından sonra tekrar 3 öğün beslenmeme dönüyorum

9 Mart 2019
5.30
1 haşlanmış yumurta
1 kase mercimek çorbası
2 hurmalı topçuk

19.10
belki bir kase çorba (henüz hangisi olur karar vermedim)

2 parça küşleme
2 minik haşlanmış patates
mantar sote

*kahvaltı sonrası içtiğim türk kahvemi özledimmmm
*dün yazmayı unutmuşum akşam brownieden sonra bir kase de çilek yedim

Hurmali top surekli yeniliyor musun bitmiyor mu...
Onunda tafifini versene canim.
Kusleme ne ?

Enteresan bir gundu.
07.00 kalkis.
12.00 kahvalti; disarida yaptim ama toplantili ve yogun oldgundan sadece 2 zeytin 3 peynir yarim dilim ekmek ile 2 catal recel.
15.00 yarim paket dondurma.kucucuk.
18.30 bol karabugdayli salata ayran
19.30 1 mandalina 1 Sutlu neskafe

Isyerindeki o tehlikeli oglen yemeklerin sunmadiklarinda daha iyiyim bakin :)

pearlweed Senden bownie hurma vs tarifi istiyorum ama bugun disarida fotolarda kendimi hic begenmedim.
Dar ve zorla oldurulmus kiyafetle rahat hareket edemedigim icinde cok tedirgindim.
Acilen duzene giriyorum ve tatli seyler yemeyecegim artik.
Hava aniden duzeldi ve mont hirka aniden cikti her kis ayni muhabbet bu kez dayanamam :)

Hurmali top surekli yeniliyor musun bitmiyor mu...
Onunda tafifini versene canim.
Kusleme ne ?

Yaptığım tariften 16 tane ufak top çıkıyor, sadece ben yiyorum arada annem de yiyor ama çoğunlukla ben yedigim için birkaç gün yetiyor :) üç gündür de oruç tutucam diye sahurda ikişer tane yedim şimdi tabakta son bir tane kalmış bana bakıyor:) bir müddet yapmam ama...

Tarifini veriyim canım çok basit zaten
Ben sadece 20 tane hurmayı (benimkiler küçüktü sayısı duruma göre ayarlanabilir) sıcak suda bekletiyorum. Eğer kuru incir kayısı falan varsa hepsini içine koyabilirsin ben evde sadece hurma vardı öyle yaptım. Suda iyice yumuşayınca çekirdeklerini çıkarıp rondoda püre haline getiriyorum. Sonra başka bir kaba alıp içine bir su bardağı yulaf ezmesi (rondoda un haline getirilebilir) 2-3 kaşık süt, 3-4 kaşık badem unu ya da hindistan cevizi tozu ve 1 çay kaşığı kadar tarçın koyuyorum. Kıvam alana kadar badem unu/h.cevizi eklenebilir ne çok sert ne çok cıvık olacak. Yuvarlak şekil verip yağlı kağıt serili fırın tepsisine diziyoruz. 190 derecede 12-15 dk da hazır :) içine badem unu koyduysam fırından çıkınca hindistan cevizine buluyorum öyle de güzel oluyor. Evde hangi malzeme varsa ona göre şekillenebilir yani :)

Küşleme kuzunun bonfile gibi bi eti genelde yağsız oluyor dışını çevreleyen bir yağ var sadece. Izgara yapıyorum, yanında da bir kaşık bulgur pilavı yedim spontane gelişti :)

Son düzenleme:
asena87 ama benim tariflerde un yağ şeker yok kiiii gönül rahatlığıyla baklavaya böreğe hayır diyerek onlardan yiyebilirsin bence

Herkese iyi pazarlarr
Yarın önemli bir sunumum var o yüzden giremeyebilirim şimdiden yazayım :)

9.30
Omlet
1 küçük beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim pastırma
1 çay kaşığı tahin pekmez
1 küçük dilim tam buğday ekmeği

11.00
Sade türk kahvesi

14.00
1 kase mercimek çorbası
2 köfte, 4 küçük patates
1 küçük kandil simidi

16.00
Filtre kahve

19.00 için planım
Bir kase yoğurt
Bir porsiyon meyve (kivi/ayva olabilir)

Yarın okul için yanıma nohutlu biseyler almayı planlıyorum, o yüzden akşamdan nohut ıslatıp sabah haşlamam gerekecek...

Kimse yazmamışşş
Benim akşam planım tutmadı;

1 kase tarhana çorbası
10-12 tane de kestane yedim ...

Selamlar.
Ben de yogundum bugun kariaik beslendim yazmadim oyuzden ama
11.00 patates yogurt peynir maydanoz yumurtadan olusan bir sey tavada :)
Tum gun:bir programdaydim 2 mercimek kofte 2 kasik kisir 1 dilim su boregi 1 kuru pasta 1 baklava 4,5 saat icinde yedim aralikli.
19.00 karabugdayli salata.
Gun icinde 500 ml su 3 Turk kahvesi 1 sutlu nescafe 2 cay...
Beni asagilasaniz mi acaba utanirim belki yemem bunlari.
Boyle yediklerimi rahatca yazinca cekinmiyorum yine yiyorum belli ki.

Yok canım bi liste vardı arkadaşıma da diyetisyeni vermişti onu uyguladım. İlk ve son gün aynı. Arada da yine pek birşey yok :) Tam 1,5 kg gitti ama yağdan değil pek. Ama benim için kilo vermek önemliydi çünkü tartı hiç değişmiyordu uzun zamandır bu sebeple memnunum sonuçtan. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…