Merhaba arkadaslar,
Dün detoksun son günü idi menüyü paylaşıyorum.
Sabah: Elma- 1 kase yoğurt -4 ceviz
Ara Öğün:1 bardak ayran
Öğlen:Elma- 1 kase yoğurt -2 ceviz
Ara Öğün :Yine 1 bardak ayran ve 12 adet çiğ badem.
Akşam yemeğe davetli idik. Yağsız sebze yemeği vardı menümde benim yaptığımdan biraz daha yağlı idi ama salata ve yoğurtla yedim mecbur.
Bir de 3-4 çatal un helvası yedimAma bugün telafi etmeye çalışıyorum.
Sabah: Uyanınca limon kabuğu rendesi, 6-7 dal maydanoz, 1 bardak su robottan geçirip içtim.
Kahvaltı: 3 Etimek -1 parça süzme peynir, domates, salatalık, 3 adet kuru kayısı
Öğlen: 1 dilim ekmek, Tas kebabı (sadece etlerini yedim), 1,5 bardak ayran, salata
Ara öğün: 2 ceviz, 1 bardak süt (4 gibi içeceğim)
Akşam: 3-4 köfte ve domates-salatalık yiyeceğim.
Güncel kilo : 65,9 kg hala sabah tartıldım. Detoks başlangıcında 67,4 idi ama.
Bende durumlar budur. Bir de ben akşamları giremiyorum, bu şekilde gün içinde yazsam sakıncası var mıdır? Bir de hafta sonları yazıyor muyuz?
Herkese şimdiden iyi hafta sonları dilerim.
Ne detoksu yaptin canim valla ise yaramis.ins devam...Merhaba arkadaslar,
Dün detoksun son günü idi menüyü paylaşıyorum.
Sabah: Elma- 1 kase yoğurt -4 ceviz
Ara Öğün:1 bardak ayran
Öğlen:Elma- 1 kase yoğurt -2 ceviz
Ara Öğün :Yine 1 bardak ayran ve 12 adet çiğ badem.
Akşam yemeğe davetli idik. Yağsız sebze yemeği vardı menümde benim yaptığımdan biraz daha yağlı idi ama salata ve yoğurtla yedim mecbur.
Bir de 3-4 çatal un helvası yedimAma bugün telafi etmeye çalışıyorum.
Sabah: Uyanınca limon kabuğu rendesi, 6-7 dal maydanoz, 1 bardak su robottan geçirip içtim.
Kahvaltı: 3 Etimek -1 parça süzme peynir, domates, salatalık, 3 adet kuru kayısı
Öğlen: 1 dilim ekmek, Tas kebabı (sadece etlerini yedim), 1,5 bardak ayran, salata
Ara öğün: 2 ceviz, 1 bardak süt (4 gibi içeceğim)
Akşam: 3-4 köfte ve domates-salatalık yiyeceğim.
Güncel kilo : 65,9 kg hala sabah tartıldım. Detoks başlangıcında 67,4 idi ama.
Bende durumlar budur. Bir de ben akşamları giremiyorum, bu şekilde gün içinde yazsam sakıncası var mıdır? Bir de hafta sonları yazıyor muyuz?
Herkese şimdiden iyi hafta sonları dilerim.
Sabret vereceeksin...Merhaba kızlar
Ogleden sonra haslanmıs bir tabak makarna yedim. Eve su anda dönebiliyoruz. Ve börekli bir masa kuracagım Tehdit altındayım :)
Kilom degısmedı pazartesıdenberi sadece bir dilim kekle deldiğim diyetime ragmen aynı kilod kalmak cok üzücü belki haftaya değişir.
Görüşürüz
Afiyet olsun canimÖyle bir fit brownie yaptım ki böyle bir şey yok, olayyy! Yaptığım tereyağlı bol çikolatalı rafine şekerli brownieden farkı yok daha bile güzel oldu. Bir dilimi de yaklaşık 100 kalori
Iftarımdan sonra çayın yanında bir dilim fit brownie yedim
Hurmali top surekli yeniliyor musun bitmiyor mu...Bugün orucumun son günü inşallah yarından sonra tekrar 3 öğün beslenmeme dönüyorum
9 Mart 2019
5.30
1 haşlanmış yumurta
1 kase mercimek çorbası
2 hurmalı topçuk
19.10
belki bir kase çorba (henüz hangisi olur karar vermedim)
2 parça küşleme
2 minik haşlanmış patates
mantar sote
*kahvaltı sonrası içtiğim türk kahvemi özledimmmm
*dün yazmayı unutmuşum akşam brownieden sonra bir kase de çilek yedim
Hurmali top surekli yeniliyor musun bitmiyor mu...
Onunda tafifini versene canim.
Kusleme ne ?
Yok canım bi liste vardı arkadaşıma da diyetisyeni vermişti onu uyguladım. İlk ve son gün aynı. Arada da yine pek birşey yok :) Tam 1,5 kg gitti ama yağdan değil pek. Ama benim için kilo vermek önemliydi çünkü tartı hiç değişmiyordu uzun zamandır bu sebeple memnunum sonuçtan. :)Canım ayran detoksu mu yaptın onu kaçırmışım ben. Instagramda görmüştüm bunu yapanlar baya iyi sonuç alıyordu, sende de olumlu olmuş sevindimm
Ne zaman yazabilirsen yaz bence öyle bir kısıtlama yok ben bazen sabahtan planımı yazıyorum eğer uyamazsam akşam tekrar bildirim yapıyorum. Hafta sonu da yazıyoruz genelde evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?