60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Ne detoksu yaptin canim valla ise yaramis.ins devam...
Ne detoksu yaptin...
Istedigin zaman yazabilirsin yeter ki arayi cok acma :)
pearlweed cok guzel gidiyorsun canim tebrikler.
E Elispo senle biz ayni kalmisiz :)

Bi ismi yok aslında, arkadaşımdan aldım listeyi. 4 günlük bir tarif. İsteyenlere listeyi mesajla iletebilirim. Bende işe yaradı açıkçası :)

Vücut bazen kendini korumaya alıyor. Ben 3 hafta aynı kiloyu gördüm sonra detoksla birden gitti. Bence sabredin sonuç çok güze olacak eminim :)

Bugünün menusunu yazıyorum kızlar;
Sabah kalkınca: 6-7 dal Maydonoz-yarım limon ve 1 bardak suyu robottan geçirip içtim, tadını pek sevmesemde haftasonu kaçamakları sonrası dikkat ediyorum.
Kahvaltı: 4 zeytin, 2 etimek, biraz peynir, 2 kuru kayısı ve 3 çiğ badem
Öğle: Tavuklu patates yemeği, cacık ve 1 dilim esmer ekmek
ArA: Tarçınlı elma- 1 bardak sütlü kahve
Akşam: Çorba ve 1 dilim ekmek olarak planlıyorum.
Yatmadan: yoğurt zencefil zerdeçal tarçın karıştırıp yemeyi ve yatana kadar bikaç bardak su içmeyi düşünüyorum.
Haftasonu şehir dışında olduğumuzdan çok dikkat edemedim bu hafta toparlayacağım inşallah bayanlar :)

11 Mart 2019
Bugün şekersiz 21. günüm. İlk dayanma evresini başarıyla geride bırakmış bulunuyorum. Bu süreçte sadece ilk hafta yarım ev yapımı kekle azıcık ucundan bozdum ama olsun, bence o sayılmayacak kadar ufaktı :) Yarın sabah da ölçülerimi paylaşmayı düşünüyorum. 21 günde nasıl bir incelme kaydetmişim bakalım. Şimdi tok olduğum için yanıltabilir, sabah ölçücem...
Onun dışında bugün bir de jürim vardı, güzel geçti çok şükür. Dönemin yarısını hallettim şimdi esas kısım kaldı, inşallah fazla strese girmeden mezun olabilirimmm

7.30
1 haşlanmış yumurtalı kahvaltım

12.30
bir kase ton balıklı havuçlu akdeniz yeşillikli salata

14.30
3 çiğ fındık 3 çiğ ceviz 5 çiğ badem

19.00
1 levrek ızgara (200 gr civarı)
bol yeşil salata

*Bugün öğlen için geceden nohut ıslatacaktım da üşendim sanırım sabah haşlamaya falan, yanıma bir poşet ton balığı almak daha kolay geldi. Salata malzemelerini evde doğradım limonunu yağını koydum, okulda da içine ton balığını karıştırdım. Çok pratik oldu, yoğun günlerde hep böyle yaparım artık.

*Akşam da balık olduğunu bilmiyordum bu arada o yüzden iki öğün balıklı oldu

Gunaydın
Kacamaklardan sonra burdayım

Guzel bir diyet kahvaltıyla başlıyorum güne
Mantarlı omlet kivş ve erzurum otlu peynir

Herkese merhaba sali gununu de bitirdik sukur.
09.30 1 yumurta peynir salata zeytin 1.5 etimek light
14.00 yarim corba yarim sade makarna
19.00 ton balikli salata ayran

Bugun cok abartmadim belki ama dun misal kotuydu.ve istedigim hizda degilim.
Iradem yok ne zamandir.olmuyor duzeltemiyorum cok uzgunum.
Acaba spor yapmiyorum diye mi kolay yiyorum diyorum.ama ona da zamanim yok.
Ya valla cok uzgunum.
Ne vaktim var ne halim.
En kolayi yemek geliyor.

Iyi akşamlar herkese

12.03.2019
9.00

16.00 (misafir vardı)
1 kase mercimek çorbası
1 kase bol yeşillikli şehriye salatası
1 kıymalı gül böreği (uzun zamandır yeniyordum, 3.haftam olduğu için ödül niyetine yedim pişman değilimmm)

18.00
Sade türk kahvesi

20.00
Bir kase çorba

*birkac gündür spor yapamıyorum, üstümde bir yorgunluk var sanırım bahar rehaveti... yarın sporla güne başlamak istiyorum

Günaydın
Pearl cok düzenli gidiyorsun imrenmemek elde değil.
Daha planlı ve dirayetli olmak isterdim.
Bugun oğlumun macı var. Cok heyecanlı. Guclu bir takımla yapacaklar. Yenileceğini bile bile maça çıkmayı istemek de zorlanıyor.
Bugün sabah 4 dilim labneli ekmek yedim. Oglen ve aksamı hafıf gecırmek istiyorum.
Görüşürüz

E Elispo canım çocuk falan olmadığı için kendi düzenimi uygulamak daha kolay oluyor. O yüzden sen de güzel gidiyorsun bence, çocuk olunca illa kek, kurabiye, börek oluyor evde... Inşallah güzel geçer maç, hiç belli olmaz oynanmadan bilemeyiz

13.03.2019

10.00
1 haşlanmış yumurta (üzerine biraz zeytinyağı pulbiber kekik) her zamanki kahvaltimdan

11.30
Sade türk kahvesi
2 küçük kare %80 bitter çikolata

14.00
Dünkü şehriye salatasından biraz kalmıştı. Onun içine haşlanmış yeşil mercimek ve yarım avokado ekleyeceğim
1 kase yeni mayalanmış ev yoğurdu

Akşama balık olacak sanırım. Olmazsa da yumurtalı ıspanak olabilir. Balık olursa yanına bol salatayla, ıspanak olursa da bir kase çorbayla yerim. Iki seçeneği de yazdım bakalım nasippp

Herkesin günü güzel geçsin ben şimdi doğru sporaaa

Merhaba kızlar. Ben de spora düzenli gidiyorum bakalım.
Dünkü ve bugünkü menuyu paylaşıyorum:
Dün:
Sabah: Peynir-zeytin-çiğ badem ve 2 etimek
Ara: Yeşi çay
Öğlen: Çorba ve bir kase nohut yemeği
Ara: 2 kuru kayısı
Akşam: Brokoli ve karnıbahar salatası.
Bugün:
Sabah: Peynir, zeytin, çeyrek avakado, 5 minik kepekli grissini
Ara: Büyük bir kupa sodalı yeşil çay
Öğlen: Arap aşı çorbası, yoğurtlu kabak yemeği ve salata
Ara: 1 adet elma yiyeceğim.
Akşam: Yemeğe davetliyiz. Ama közlenmiş patlıcan üzerine et sote gibi bişey yiyecekmişiz. Buraya kadar sıkıntı yok ama cheesecake yaptım götüreceğim. Umarım akşam dayanabilir ve onlarla birlikte ben de yemem

•Akşam yemeğim net değildi, güncellemesini yapayım: Hamsii!

Öğlen yemeğimden sonra çayın yanında biraz fındık ve ceviz yedim, 5-6 tane civarı... birazdan da bir yeşil çay yapıp 19.30 gibi akşam yemeğimi yerim

Selam herkese!
Dün akşam regl oldum, sabah yataktan zor kalktım. Ah bu ilk gün ağrıları beni öldürüyorrrrr.... Yarın tartıda fazla çıkmasam bari..

14.03.2019
10.00

12.00
Sade türk kahvesi
1 kivi

14.00
1 tabak kıymalı kapuska
1 kase yoğurt

17.00
Yeşil çay

19.30
Somon balığı
Bol yeşil salata

Herkese selam.
Yazamiyorum asiri yogun bir is temposu ve sinava hazrlik donemine girdim.okadar yoruluyorum ki bir yanim amannnn ye simdi onu dusunecek haldemisin diyor.bir yanim da hep zayiflamalisin boyle mutsuzsun deyip beynimi kemiriyor.anlasilacagi uzre yine duzensiz bir haftaydi.
Acaba kahvaltiyi mi kessem ben ne yapsam bilemiyorum.
pearlweed canim yarin biraz odemin olur kilo vermissindir yine.

Yarin biraz alisveris yapacagim hafta sonu detoks dusunuyorum.
Yazin ilk kilo vermeye protein odakli beslenmeyle baslamistim.
Haftasonu kiyma alip kofte hazirlayip buzluga atarim.

Günaydın herkese
Bugün benim günüm baya erken başladı, şimdi de dersten çıktım direkt eve gidiyorum. Hem hava buz gibi hem de regl ikinci gün çok fena keşke gelmeseymişim diyorum şuan. Yarım saat ders için bu havada geldim, biraz pişmanım... Neyse.

Sabah uyanır uyanmaz tartıldım. 15 Mart güncel kilo 61.4...

8.30

1 yumurtadan omlet
3 fındık 5 badem 1 tam ceviz
1 kare beyaz peynir
5 zeytin :)

11.00
Sade türk kahvesi

14.00 düşüncem:
Koymalı kapuska
1 kase yoğurt

19.30
Yarım yufkadan mantarlı yağsız gözleme (istiridye mantarı bol soğan yumurta sote)
...

Son düzenleme:
herkese merhaba ben de gecen hafta 64,2 idim bu hafta 64.0 çıktım :) azıcık azıcık.tabi bol yedim demiştim...inş hızlandıracağım...
herkese güzel hafta sonları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…