61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

Oh ne güzel kızlar 3 günde 1.5 kg gayet başarılııı

Ya ben basenlerımı ölçtüm en son ama kaydetmedım sımdı ölçersem incelmişmiyim anlayamıycam

Kızlar yarın tartılcam merakla beklemekteyım kaç kilo gitti benden

ayrıca ara öğünde yapamadım bisküvim kalmamış tühhhh
keşke alsaydım sabah

canım şimdi ölç nasıl olsa devam ediyoruz ilerde baktığında farketmiş olursun bizde arkadaşla ben benimki büyük yok benimkide senin kadar derken merak edip ölçmüştük

bisküvi biraz olsun tok tutuo gerçekten direk yemeğe saldırmıyosun bende ara öğün tek yeşilçay yaptım

saabhtan öğleye kadarda rahat 250 merdiven çıktım

bende gün boyunca çok defa merdiven inip çıkıyorum, ama bi faydası yok
öğlen domates-salatalık-peynir-karpuz-az ekmek yedim, başka bişi yiyesim gelmedi sıcaktan
öğleden önce 1,5 litre su içtim, şimdi soda içiyorum, akşama kadar 1,5 litre daha içebilirsem çok iyi olacak

haklısın canım sıcaklardan kımsenın canı bırsey ıstemıyo agır gelıyo yemekler :)

benım midem bıraz hassas herhalde :) bıkere bulanınca bıdaha o yedıgımıde yıyemıyorum KFC den bıkere bulandı artık yıyemıyorum :)

canım ya ben çorba içmem sevmiyorum evdede içmiyorum çok nadir yani:) sulu yemekte taze fasülye türlü bugün sulu köfte falan geldi diğerlerini yemem köfteyide burdaki et midemi ağrıtıyo yemem dolayısıyla geriye pilav makarna kalıo az onlardan yiyorum içime oturuoda başka seçenek yok dedm ameliyat oldu annem orda evden getiremiom kendim üşengeç olunca hazırlayan yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…