- 8 Ekim 2012
- 3.391
- 6.490
- 358
- 36
- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
Günaydın tatlılar( ay tatl ıdeyınce canım tatlı cekti :44: )
Nasılsınız bakıym . Ben iyiyim şükür 4 gündür sektırmeden nıyetlı haldeyım . Açlık hissi yok neysekı yoksa bayılırdım kesın
Ya bende dun ıftardan once tartıldım 59 ,50 geldım .anacım ne bu ya gıtmıyo çakıldım kaldım 59 -60 da
. Sahurda falana z yıyorum ıftardada öyle. Kılo göbek yapıcı besınlerı yemıyorum. Aradada takatim olursa aksam yatmadan evvel ıpatlama hereketı yapıyorum 100 tane ve 15-20 tanede sag sol hareketı İşe yarasın artık ya .
Cimbomlu evet inşallah çift bayram olsun.
Hergün tartıya cıkma cnm cok yanlıs psıkoloojık olarak etkıler kılo veremezsın bak cnm :13:
günaydın canım iftarda minik bi tatlıyla geçer belki istek
sen 59 da bende 57de çakılı kaldık sanırım maşşallah spor azmin devam edio bendede olur inş.
Bebeğim devam edıyorda hergun degıl ama
Çünkü orucluyuz aksamları cogu kez halsız olabılıyorum e tabı halıyle vucudu dahada yormamayı tercıh edıyorum spor yapmıyorum.
Hayırlısıyla bitsin şu reemeeezaannn
ceren nerdesin güvenlik duvarını aramıza kurdular sanki
hıc sorma canım yaa yenı kaldırdılar guvenlık duvarını artık burdayım :):)
bende 4 gündür orucluyum aclık susuzluk yok ama halsızlık cok oluyo maalesef olsun artık Allah kabul etsınde :):)
ben sahurda cok yememeye calısıyorum ama ramazanda dıkkat edemıyorum kızlar alırsamda ramazandan sonra sıkı dıyetle verırım sanırım :) sporda yapamıyorum
bu gunlerde aslında bırraz bole gozlerımden kalpler cıkıyo oyuzdende pek dıyetı onemseyemıyorum
ohh çok şükür kurtulduk duvardan
canım ben daha oruçla bugün tanıştım 3 gün tutamadım
tutamadığım günleri anlatmıcam bide sizin günahınıza girmiyim
bende tam anlamıyla diyeti yaşamıcamda kilo almakta istemiyorum
Cerennnn aşk var belliiiHayırlı olsun diyelik şimdiden
Aman dikkat et yedıklerıne aşk vaR diye ucunu kacırayım deme kötü oluyor sonu :)
ceren hayırlı olsun, ramazan bereketiyle gelir denir ya sana bereketli gelmiş demekki, sonu da güzel olur inş
sankım var gıbı canım :):)
yok canım ne yemesı daha cok yıyemıyorum uyuyamıyorum
vayy hayırlı olsun allah bahtını açık sonunu güzel etsin :)
amin canım işalah :) daha yenı oluyo bakalım neler olucak
nasip kısmet bu arada sen kaç yaşındaydınsen bulma aşamasında mlkky nişan aşamasında nanelişeker evli evde kalmıyorum dimi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?