61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

bende nihayet bugün oruçluyum ilk 3 gün adettim tutamadım kendimi çok suçlu hissettim

sahurda domates salatalık pynir ekmek falan yedim akşam ekmeği az tutup salata yemek çorba düşünüyorum ve bolca su bu sabah tartılmayı unuttum hep 57 sinirim bozuluyo die çıkmadım açıkçası spor pek zannetmiyorum ama bakcaz artık bikaç kilo daha vermek lazım mlkyy için çifte bayrama koşuyoruz

Günaydın tatlılar ( ay tatl ıdeyınce canım tatlı cekti :44: )

Nasılsınız bakıym . Ben iyiyim şükür 4 gündür sektırmeden nıyetlı haldeyım . Açlık hissi yok neysekı yoksa bayılırdım kesın

Ya bende dun ıftardan once tartıldım 59 ,50 geldım . anacım ne bu ya gıtmıyo çakıldım kaldım 59 -60 da
. Sahurda falana z yıyorum ıftardada öyle. Kılo göbek yapıcı besınlerı yemıyorum. Aradada takatim olursa aksam yatmadan evvel ıpatlama hereketı yapıyorum 100 tane ve 15-20 tanede sag sol hareketıİşe yarasın artık ya .

Cimbomlu evet inşallah çift bayram olsun.
Hergün tartıya cıkma cnm cok yanlıs psıkoloojık olarak etkıler kılo veremezsın bak cnm :13:

günaydın canım iftarda minik bi tatlıyla geçer belki istek

sen 59 da bende 57de çakılı kaldık sanırım maşşallah spor azmin devam edio bendede olur inş.

günaydın canım iftarda minik bi tatlıyla geçer belki istek

sen 59 da bende 57de çakılı kaldık sanırım maşşallah spor azmin devam edio bendede olur inş.

Bebeğim devam edıyorda hergun degıl ama

Çünkü orucluyuz aksamları cogu kez halsız olabılıyorum e tabı halıyle vucudu dahada yormamayı tercıh edıyorum spor yapmıyorum.

Hayırlısıyla bitsin şu reemeeezaannn

aynen öyle tabi kilo vercez diye sağlıktan olmayada gerek yok tabi

ceren nerdesin güvenlik duvarını aramıza kurdular sanki

hıc sorma canım yaa yenı kaldırdılar guvenlık duvarını artık burdayım :):)

bende 4 gündür orucluyum aclık susuzluk yok ama halsızlık cok oluyo maalesef olsun artık Allah kabul etsınde :):)

ben sahurda cok yememeye calısıyorum ama ramazanda dıkkat edemıyorum kızlar alırsamda ramazandan sonra sıkı dıyetle verırım sanırım :) sporda yapamıyorum

bu gunlerde aslında bırraz bole gozlerımden kalpler cıkıyo oyuzdende pek dıyetı onemseyemıyorum

ohh çok şükür kurtulduk duvardan

canım ben daha oruçla bugün tanıştım 3 gün tutamadım

tutamadığım günleri anlatmıcam bide sizin günahınıza girmiyim

bende tam anlamıyla diyeti yaşamıcamda kilo almakta istemiyorum

bende canım ya kılo almamak hedefı

benımde sonlarına dogru adetım gelıcek ozaman tutamıcam :):)

Cerennnn aşk var belliii Hayırlı olsun diyelik şimdiden

Aman dikkat et yedıklerıne aşk vaR diye ucunu kacırayım deme kötü oluyor sonu :)

nasip kısmet bu arada sen kaç yaşındaydın sen bulma aşamasında mlkky nişan aşamasında nanelişeker evli evde kalmıyorum dimi kızlar

hayır tatlım senın yasın kucuk daha bana göre ben 25 yasındayım tatlım

evet canım yaa nasıbın nerden ne zaman gelıcegı bellı olmaz çöp çatan catınca oluyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…