• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62’den 52’ye Diyet Yolculuğum

Konuyu takipteyim kizlar..kilolarimiz hemen hemen ayni..61.5 kiloyum ben de. Biraz kilo almisim:KK43:

Ben de 52 degil ama 57 lere falan dusmek istiyorum. Cok zor degil aslinda..

Birbirimize destek verebiliriz

Tabi ki tatlım hep dedtek tam destek:) Birlikte verelim

Cok iyi bir liste.

Devam edebilirsen mutlaka verirsin

İnşallah canım teşekkür ederim:)

Menüm (3.Gün)

Sabah (08:00)
1 etimek
1 yumurta

Öğle (13:00)
1 kase çorba
1 bardak ayran

Akşam (18.00)
1 tabak semizotu

7.5 bardak su
3000 adım

İnşallah canım sene sonuna kadar en azından bir 54 falan olmak istiyorum . Çok fazla kilomuz yok tabi.

İnşallah canım daha 1.5 ay var ve istesek çok rahat başarırız biraz sıksak dişimizi kaçsmaksız şahane olur benimde yeni yıl hedefim 55 daha 1.5 ay var olur bence inanıyorum o 55 buraya:))gelecek

Yarın tartı günüm geçtiğimiz cumartesi 62 kilo ile başladım ama şişlik vardı. Regl de diyetin başına denk gelince ödem vs oldu bakalım yarın tartı ne gösterecek. Regl 4. günü ödem de gitmiştir sanırım :)

Son düzenleme:
815EB6A7-E0A4-47B5-9950-E43BB6D2F054.webp

İlk hafta sonucum:)))

Abla dun tartildim 57.1 çıktım.

Süpersin tatlım sen aynı azimle devam et peşinden geliyorum kaçamak yaparsan senin kilonu yakalayı geçerim aeni ona göre kaçamak yapacağında bunu düşün:))Aslında geçtiğimiz cuma 63.0 çıktım ama regl olmak üzereydim ödem vardı normal kilom 62 idi 1. haftamız çok şükür böyle bitti haftaya cumaya inşallah ucundan da olsa 58leri görmek isterim doğrusu:))

Çok teşekkür ederim canım benim sağol:))

Bugün itibariyle diyette 2.haftam başlamış bulunuyor:) Aynı azimle devam edeceğim inşallah haftaya cuma ucundan kıyısından 58 leri görürsem şahane olacak:)

Menüm (4.Gün)

Sabah (08:00)
1 etimek, yeşillik
1 dilim peynir

Öğle (13:00)
1 tabak kapuska
1 kase yoğurt

Akşam (18.00)
1 kase çorba
Salata, yoğurt

7 bardak su
5150 adım

Süpersin tatlım sen aynı azimle devam et peşinden geliyorum kaçamak yaparsan senin kilonu yakalayı geçerim aeni ona göre kaçamak yapacağında bunu düşün:))Aslında geçtiğimiz cuma 63.0 çıktım ama regl olmak üzereydim ödem vardı normal kilom 62 idi 1. haftamız çok şükür böyle bitti haftaya cumaya inşallah ucundan da olsa 58leri görmek isterim doğrusu:))

Çok teşekkür ederim canım benim sağol:))

Valla beni yakaladın yakalican :) süper gidiyorsun abla. Sana bahsetmiştim ya bende pco var diye o yüzden şişkinliğm olabilir. Çok geçen ay hiç hastalanmadim birde şuan ilaç kullaniyorum. Ondan mıdır nedir kilolar zor gidiyor :(

Tatlım pko etkiliyor olabilir şişkinlik dolayısıyla sen hiç moralini bozma zaten idealine çok yakın bir kilodasın hamile kalmadan ne versen kar say canım:)

21AA87AD-2952-4033-9058-BB3D11F3B1EE.webp Bugün aştım kendimi 15.000 adım olmuş yürüyüş sonucunda:) Taktım kulaklığımı anlamamışım bile ama eve gelince farkettim ayaklarım bacaklarım yorulmuş. Olsun tüm yeni şarkıları keşfettim temiz hava aldım çiçeklere böceklere baktım hedefime belki bir adım daha yaklaştım:)

Menüm (5.Gün)

Sabah& Öğle (11:00)
2 yumurtadan omlet
Domates, salatalık
Ev yapımı acı sos
1 dilim peynir,
2 ceviz,7 badem
1 dilim kepek ekmeği

Akşam (18:00)
Balık&Salata

7.5 bardak su
15.000 adım

Menüm (5.Gün)

Sabah& Öğle (11:00)
2 yumurtadan omlet
Domates, salatalık
Ev yapımı acı sos
1 dilim peynir,
2 ceviz,7 badem
1 dilim kepek ekmeği

Akşam (18:00)
Balık&Salata

7.5 bardak su
15.000 adım
Boyle giderse cok yakinda 52 ye dusersin valla.

Beni de gaza getiriyon kiz.

Ben de senin kadar olmasa da buna benzer bir diyet yapiyorum bakalim farkedecek mi?

Bu cuma taetı günü için hedefim ucundan da olsa 58’i görmek ams göremezsemde aynı azimle devam edeceğim çünkü kiloyu bir günde almıyoruz bir günde verelim. Yeni yıla daha çok var zaten ama kilo veremeyeceğim haftalarda olabilir. Çünkü genellikle ilk haftalarda çok güzel kilolar veriliyor sonra vücut krndini koruyor aynı beslenip spor yapsanda gitmiyor ufak değişiklerld kilo verme süreci tekrar başlıyor. Tabi okudum burda hiç takılmadan kilo vererek devam edenlerde var:)

C54F9ED1-9868-4A9E-A2B5-17EEC3A906AD.webp Sabah yürüyüşümü de hallettim. Dün çok yürüdüm ayaklarım su toplamış o yüzden bugün az oldu

Back
X