- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Insallah sizin cocugunuz olurda esin iyi bir baba sende iyi bir anne olursun oyle sinirlerim bozulduki agliuorum hala yuzumde morarmaya durdu ust uste geldi suan hersey :$
sen zaten annesiyle ya da akrabalarıyla görüşmesin etmesin demiyorsun ki senin üzüldüğün şey eşinin onlara çok değer verip her defasında hüsrana uğraması ve aynı değeri görememesi..sen aslında kendin için değil eşin adına üzülüp dert ediniyorsun değil mi?
haklısın...ama koca adam bırak yaşayarak görsün ve öğrensin.demek ki içinde ki anne boşluğunu böyle böyle kapatmaya çalışıyor.
Çok geçmiş olsun CuteMom lütfen bi buz falan tut. Teşekkür ederim yorumların için ama ağlama yaa
hıh tam olarak bunu anlatmak istedim. üslubumdan dolayı yanlış anlaşıldım sanırım biraz.
Her defasında bir akrabasının yanından dönünce pişmanlık duyuyor bir daha çağırdıklarında gitmiycem diyor. sonra bu yaşadıklarını unutuyor.
mesela geçen hiç aramayan bir akrabası aradı. biz de sevindik aa bizi de hatırlayan varmış diye şaşırdık. 2 gün sonra arayıp para istedi. hani samimiyetleri gerçek olsa hiç sorun değil gerçekten.
Çok geçmiş olsun CuteMom lütfen bi buz falan tut. Teşekkür ederim yorumların için ama ağlama yaa
hıh tam olarak bunu anlatmak istedim. üslubumdan dolayı yanlış anlaşıldım sanırım biraz.
Her defasında bir akrabasının yanından dönünce pişmanlık duyuyor bir daha çağırdıklarında gitmiycem diyor. sonra bu yaşadıklarını unutuyor.
mesela geçen hiç aramayan bir akrabası aradı. biz de sevindik aa bizi de hatırlayan varmış diye şaşırdık. 2 gün sonra arayıp para istedi. hani samimiyetleri gerçek olsa hiç sorun değil gerçekten.
belli ki annesi vicdan azabıyla ölmek istemiyor her ikisinin duyguları karışıkema görüşsün
zaten ama böyle çok hevesli davranmasına üzülüyorum. daha 2 hafta olmadı
yine annesi çağırdı diye gittik. 5 dk sokak köşesinde konuşmuşlar, o
kadar.
Mesela eşimin kardeşi de askerlik yaptı, onun yemin törenine gitti anneleri.
Ama uzaklık olarak nerdeyse aynı olmasına rağmen,
adım kadar eminim eşiminkine gitmezler.
Herkese teşekkür ederim yorumları için.
Sanırım eşimin kendi yaşayıp deneyimlemesi gerek.
Bu konuda kendisine sormadığı sürece fikrimi beyan etmeyeceğim.
Üzülürse teselli ederim, umarım bundan sonra üzülmez ailesi tarafından.
Her ne olursa olsun bu geceyi evinde geçirip yarın sabah gitmeyi düşünmesi lazımdı bana göre.
Çünkü ben olsam öyle yapardım.
belli ki annesi vicdan azabıyla ölmek istemiyor her ikisinin duyguları karışık
erkek işte.bazıları bunu ailesi söz konusu olunca düşünemiyor bazıları da arkadaş çevresi olunca düşünemiyor.mesela benim erkek kardeşim koca dokotr ama gecenin kaçı olursa olsun arkadaşları bir telle kendilerini meyhaneden aldırıp eve götürtebilirler
çok düz bakıyorlar di mi?
Eşimin de mantığı şu:
"Yarın sabah erkenden kalkmak yerine bugünden gideyim"
Ne kadar mantıklı :)
bence de boşluk yaşıyor ama azıcık açsın gözünü bence.
anlatmakla olmuyor..
mesela geçen yakın bir akrabası çağırdı evlerinde yapılacak tadilat varmış.
eşim de kalktı gitti yine böyle akşam saati.
sabah git dedim. dinlemedi.
gitti akşam evdeki tadilatı yapmış.
kalayım burada demiş. evimiz müsait değil demişler.
gecenin 12 sinde kalmış dışarıda. sabah 5 e kadar otogarda oturup sabahın 8 inde ancak eve geldi.
sonra aynı akrabaya yine güvenebiliyor.
ben de bunu anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?