- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
yazık eşinize demekki duygusal açıdan bu yönde boşluğu var gerçekleri görmek istemiyor ne acı bir şey insan çocuğunu umursamaz mı yazık üzüldüm eşiniz için.
Iyide birak buna o karar versin sizinde onda emeginiz yokki karisasiniz..
Ne bicim bi uslubunuz var ayrica ne is yapiyorsunuz ...
bırakın annesiyle görüşsün gaddar olmayın !
Eşim aradı.
"Eeee, IIIIhh, Şeyy... Ben birisiyle görüşücem de, X şehrine gitmem lazım."
Eveleyip geveleme, kimle? dedim.
Annem oraya gelmiş de, beni görmek istedi. dedi.
Eşim (güya) ailesine kızgın. Güya onlara hiiiiiç düşkün değil.
Annesi, o daha çocukken başkasıyla evlenip eşimi babannesine bırakıp gitmiş.
Gittiği yerde çocukları var.
Biz evlenmeden önce çok kızgındı annesine.
Evliliğimizin hiçbir aşamasında maddi ve manevi desteği olmadığı gibi düğünsüz derneksiz evlenmemizin de baş mimarıdır anneciği. (Daha neler var ama...)
Bizimki de kızar kızar ama annesiyle bi tel.de konuşsun tamam.
Neyse eşim askere gidiyor 18 günü var.
Ben de yıllık izne çıktım.
Başcbaşa geçireceğimiz zaman kalsın diye.
Benim annem babam da yanlarına çağırdılar. Annemin sağlığı iyi olmamasına rağmen gelemem dedim. Sırf zaman geçirelim beraber. 15 ay görmeyeceğim diye.
Bizimki de kalktı annesi gel görüşelim dedi diye akşam 5 te ben daha işten bile çıkmadan ben gidiyorum yarın dönücem dedi.
Güle güle dedik haliyle. Ne surat yaptım, ne bişey.
Eminim daha telefonu kapatmadan koşa koşa bilet almaya gitmiştir.
Ve yarın gelip keşke gitmeseydim diyecek.
Değer vermiyorlar ona ve bunu göremiyor. Her defasında aile bireylerinden birinden kazık yiyor, sonra bi telefonlarında hoop onların yanında.
Ben kadın olmama rağmen bu kadar duygusal bağlarım yok yahu.
Hiç kendini ağırdan satmak yok, o yüzden eşim çalışmadığı halde hep ondan bir şeyler talep ediliyor.
O da iki güler yüz görünce, iki defa aranıp sorulunca bunları gerçek sanıyor.
Koşsun bakalım anneciği ona oğlum 15 ay askere gidiyorsun, ne yer ne içersin, bir ihtiyacın var mı diye soracak mı?
Annesinden daha çok emeğim var emin olun. 8 senedir eşimin hayatını bir düzene sokmaya çalışıyoruz.
Bu adam 4 senelik üniversitesini bırakmak zorunda kaldı anne babası tek başına ülkenin diğer ucuna gönderir mi çocuğunu? yol parası bile vermeden?
Ne biçim derken, sert mi buldunuz CuteMom? Üniversitede çalışıyorum.
Eşimin hemen yelkenleri suya indirmesini kabullenemiyorum.
Çünkü benim anne babama karşı tavizler vermemi istemiyor, kendisi neden bu kadar çabuk yumuşuyor.
Mesela anne dur ben eşimle de konuşayım, hem bugün planımız vardı yarın gelirim vs. dese böyle koştur koştur gitmese...
Belli ki annesine zaafı var. Bunu görmezden gelemezsiniz :26:
Bu durumda sizin de yapacak bişeyiniz yok, engelleyemezsiniz ki
Tabi eğer böyle davranışlara maruz kalıyosa gitmemesi daha iyi ama eşiniz gitmek istiyosa bi şekilde gidecek
annesizlik zor bee ne göz yaşları dökülmüştür vakti zamanında anne diye.eskiden kadınlar evliliğe mecburmuş.kadın oralarda ağlamıştır çocuk burda.öyle bir haber okumuştum kadına esk, kocası çocuklarını göstermiyor yeniden evleniyor ama çocuk hasretine dayanamayıp intihar ediyordu.ne ağlamıştım.bilinmez neler yaşandı diye annelik bu dünyada en zor duygulardan biri.anne olunca daha iyi anlarsınız.
Hayir sert degil alayci annecigine gitsin bakalim gibi
Dedigim gibi siz ona karisamazsiniz 8 degil 16 senedirde beraber olsaniz kaldiki hakli olabilirsiniz ben olsam anne adi altindaki annelij yapmamis bayani aramam
ama o kadin onun annesi siz karisisiniz
ay yazık beeeewalla üzüldüm eşinize. siz ne kadar emek verseniz de eşinizin içinde ne fırtınalar kopuyodur kimbilir. çocuk yaşta babanneye bırakılmış düşünsenize o duyguyu. yılların özlemi vardır içinde. zamanında yaşayamadığı anne-çocuk ilişkisini yaşamaya çalışıyordur. zaten baksana zoraki söylemiş gitceğini utana sıkıla. neler okuyoruz bak bizimkiler kazık kadar adamlar anneciklerine toz kondurmuyorlar...eşini anlamaya çalış başka problem yoksa sorun etme bence. walla duygulandım.
Valla bende uzuldum be hatta demin 3.5 yasindaki oglum sert arabasini yuzume atti elmacik kemigime geldi tamda sizin konuyu okurkem oturdum agladim :)
esinizin babasi nerde kucukken gormuslermi esinizi valla esine acidim ya baba babayi birakta anne cok farkli bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?