Slm boyum 1.68 kilom 61 hedefim 50
günaydınlar
akşam
1 tabak makarna
kola
1 paket cips
gitti güzelim akşam
sabah kalktım tartıldım 300 gram gitmiş
demekki bundan önce nasıl bi abur cubur yiyormuşsam hala gidio ufak ufak
ama benim boy 1,60Boyumuz aynıymış canım:))
Günaydın canım maşallah sana:)
ama benim boy 1,60
size göre kilom çok çok fazla ya
ara öğün hiç yapmasaydın daha fazla gidecekmiş canım ya bizi bu abur cuburlar yıkacakAkşam
*Etsote&pilav
*Salata
Ara
3 ece çikolata
5 petibör bisküvi
5 badem şekeri ( son kalanlardan abır cuburlar)
Sabah tartılayım dedim 62.8 çıktım pazardan bugüne yarım kilo gitmiş bu yemeye çok sevibdim gerçekten demek ki yemesek olacaklindalinda
inşallah bu şekilde 52-53 leri görebilirim o kadar çok istiyorum ki bundan başka benş şu an mutlu edecek bi şey yok sanırımAma bak çok güzel kilo veriyorsun abur cuburu kessen çok daha çabuk gidecek canım:)
inşallah bu şekilde 52-53 leri görebilirim o kadar çok istiyorum ki bundan başka benş şu an mutlu edecek bi şey yok sanırım
tamam anlaştık abur cubur yok bu akşam hatta ben kabak yapacam detoksO zaman bu akşam abur cubur yok seviğimiz bir içecek içelim yanında kuru kayısı veya hurma ne dersin ben süt ile hurma düşündüm hem tok tutar kahve olur yeşilçay olur:) 1 gün yapabilirsek devamı gelir
tamam anlaştık abur cubur yok bu akşam hatta ben kabak yapacam detoks
geçen hafta yaptım cidden çok hızlı verdiriyor
sadece psikolojik abur cubur yemiştim yoksa acayip tok tutuyor
1 tane kabak yetiyor canım bana millet hep 2 tane yapıo ama bana çok gelio 2 tanesiNasıl yapıyorsun canım evde tek bir kabak var bende onu 1 kaşık yağda soreleyim üstüne yoğurt döküp yiyeyim hafif hafif:))
Bende fazladan yağ varmış canım tarifte tamamdır akşam yemeğimiz belli oldu:)1 tane kabak yetiyor canım bana millet hep 2 tane yapıo ama bana çok gelio 2 tanesi
rendele tavada 5 dakika öldür ama sakın yağ katma
üstüne de yoğurt kat tamam üstüne de ceviz koy 1 yada 2 tane canım
öğle
2 yumurta
az peynir
bol bol (yeşillik biber-dere otu-marul)
şu akşamları bi yemesem var ya tığ gibi olacam tığ
evet canım güzel ama daha fazla olabilir abur cubur u kesersek kesin daha fazla verebiliriz ayda 4 ideali zaten. :)Aynen canım:)) Benim de tek hedefim haftada yarım kilo verebilmek bu hafta hedefimi gerçekleştirdim gibi görünüyor:) Ayda 2 kilo gayet güzel değil mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?