65-75 kilo aralığındakiler buraya 90 gün programı uyguluyoruz :)

yasemin ya bence pazartesi sabah tartılalım ama ben adet olcam şişkinliğim olabilir ..sen maşallah benden daha dikkatlisin yaa vereceğine inanıyorum ben şimdi yarım lt su içtim çorbayla güne başlıcam gene cok geç yattım abah da uyanamadım düşün gerisini(aşkam yatmaz sabaha kalkmaz)

birde şu var canım benim pazartesi sabah tartılırsak verebildiyek daha azimle başlarız haftaya veremediysekdeee birbirimizden destek alıp bu hafta daha çok dikkat ediez deriz

hem ben dün biraz kaçamak yaptım ama eşimin ısrarıyla yani umarım etkilemez bugun hem yuruyuş hm bahçeyle uğraşayım diyorummm

tamam olur canım pazartesi sabah aç karnına iç çamaşırımızla. böyle tartıl demişti diyetisyenim. bende adet olcam hafta sonuna kadar. tarçın çayını araştırıyorum iştahı kesip göbek çevresindeki damarları hareketlendiriyormuş. hemde insülini dengeleyip tatlı krizlerini önler diye okudum çeşitli sitelerde bi deneyecem

her öğün menümüzüde yazalım yorumlayalım bence yanlış yaptığımız çok yediğimizde uyaralım. dinleme eşini sakın yok kaçamak ayda 1 kaçamak günü koyalım. çok istediğimiz bişeyi yeriz. kaçırınca spor cezası verelim birbirimize. hamile kalmadan vermemiz lazım bu kgleri

ah ah ewet bu kg ların üstüne hamile kalmayı düşünemiyorum.söz bundan sonra daha dikkatli olucam..sabah yarım lt su ardından çökelek ve limonlu maynanoz artı 9 lu çay az birşey ekmek papatya ekmeğin 1 yaprağının yarısı(çavdar ekmeği alamadım henüz)bide 7 li çay alamadım işte biz dün markete gittik eşim geç çıkıyoo yazın tüm marketler kapanmış e oda açtı o kadar ewde yemek var desemde illa dışarda yedi e ben tokum yedim diyetteyim desemde içi rahat etmedi seni spora göndercem bak diyo=)) eşimde evlendikten sonra 20 kg dan fazla aldı ama şuanda spora gidiyo 5 kg verdi daha tae bo muyur nedr ona başlayacaklarmış o zaman çok daha fazla vede sağlıklı verebilicekmiş

birazdan bahçeye inip efor harcıcam.bide sana bişi sorcam spora gideyimmi sence ben?bi arkadaşımın spor salonu var 1 ay haftada 6 gün 80 tl sence fiyat nasıl ben daha önce hiç gitmedim

yoksun galiba neyse geldiğinde cvp yazarsın ben bahçeye inicem hava çok şahane bugün

fiyat iyi arkadaş haftada 3 gün 100tl ye gidiyordu. bıkmadan giderim yürüyüşe çıkamıyorum diyorsan olur. bende istemiştim geçen yıl eşim koşu bandı almıştı hiç bıkmadan 4 ay kullandım. sonra havlu kurutmaya başladım üstünde şimdi tekrar kullancam inş. bugünki menüm
kahvaltı:
1dilim ekmek
1 kk kaşar
yrm kk az peynir
2 yeşil 2 siyah zeytin
2 yudum çay
çatalın ucuyla bal ve tereyağı ( azcık çatalı değdirdim sadece)

ara yok

öğle: 2 kepçe yayla çorbası (buğdaylı)
1 dilim ekmek ve bol salata

arada 7 otlu çay
akşam da 1 kepçe çorba
4 yemek kaşığı ıspanak

arada da tarçın çayı yapmayı düşünüyorum

bugün daha iyiyim daha az acıktım alışıyor vücut galiba. benim eşimde 10 kg aldı ama çok zayıftı iyi oldu 70 kg ya benle aynı ben kendimi motive etmek için para biriktirmeye başladım haziranda kıyafetlerim bol gelcek yenilerini alcam diye inş. her şey bebişim için zayıflayıp tekrar onunla kg alcam .))))) Eki Görüntüle 681578

ben hamile kalacağına inanıyorum ama eşinle aynı kilo olmak zordur =)bende cok cok zayıflamasını istemiyom yaa=) sora bni beğenmez die ya ben hm yürümk hemde spora gitmek istiyorum bilmiyorum

ben hamile kalacağına inanıyorum ama eşinle aynı kilo olmak zordur =)bende cok cok zayıflamasını istemiyom yaa=) sora bni beğenmez die ya ben hm yürümk hemde spora gitmek istiyorum bilmiyorum

sonradan kg aldığı için kocaman göbeği var da onunla uğraşıyorum :)))))) tombişim diye seviyor zaten gıcık oluyorum (( zayıflayacağım ona inat. inş güzel haberleri veririz birbirimize. naptın bahçeyi bakalım.

bahçeyi çapaladım baya terletti sonra arkadaşla anlaştık geli bizim orda 5 dk mesafede park var baya yürüdük 50 dk falan ama çok terledim bide sıcaktıkı sorma..sonra geldim az bişe çorba içtim misafirliğe gittik onume borekler (buranın böreği mesurdur cok sewerim) elmalı kurabiyeler un kurabiyeleri geldi ama irademe sahip cıktım yemicem sizi dedim beni tebrik et bu arada ikimiz sadece burayı takip ediyoz diyet arkadaşı olduk çıktık iyimi=)))

tebrik ediyorum helal sana :)))) bende hafta sonu gitcem arkadaşa aç gidip tek çeşit yiyeyim diye düşünüyorum. kimseye annem eşim hariç rejimdeyim demedim kaynanam görümcelerim kıskanıp hamur işine veriyolar hemen her gittiğimde hamur. eşimede tembihledim sorarlarsa havalar düzeldi ya yürüyor incelmiştir de dedim.hemen 1 kg versem farkediyorlar fesatlar inceliyor durmadan yada sanki evde yemek yapılmıyormuş gibi kardeşim aç mı kaldın zayıfladın mı sen diye başlıyorlar. evet ya başka kimse yok napalım biz yazalım bari. bende koşu bandında yürüyeceğim
tam buğday ekmeğinden 1 dilim incecik kaşarla tost
3 zeytin 1 tutam limonlu maydanoz yedim kahvaltıda.

kahvaltı öncesi 2 kuru kayısıyı (yazın kendim kurutmuştum) geceden 1 bardak suya atmıştım onu içip kayısıları yedim 1 bardak da tarçın çayı içtim.
şimdi 2 kayısı daha yicem ara öğün yrm lt su bitiyor sporda zaten.

öğlenede dünden yayla çorbam kaldı 1 kepçe onu yiyeyim yanına tavuk göğüs haşlayım diyorum

selam kızlaar ne o arkadaş mı arıyosunz kendinize arkadaş olabiliriiiz

günaydın.geç yattım erken kalktım bugun.9 da sabah kalktım 9lu çay içtim az ekmekle 6 zeytin yidim birazda çemen sürdüm ekmeğe napim canaım çektibiraz sindireyim suya başlıcam..kuru fasulye yapcam bugun ama çok yemem heralde

olalım tamam gel zayıflamak için neler yapıyosun bakalım:26:

zayıflamak için bişey yapmıyorum desem yeridir.. çalışıyorum ben. sadece yemek porsiyonlarımı küçülttüm. bikaç gündür akşamları salata yiyorum. 3lt su içiyorum yeşil elma yiyorum. böyle

hoş geldin gel tabiki. bende porsiyon küçülttüm bitki çayı ve 2 lt su şimdilik. haftada en az 3 gün spor yapmaya çalışıyorum bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…