- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
günaydın kızlar bende size katılabilirmiyim. 3 gün önce akapuntura basladım bende
Kizlar cok mutluyummmm, sukur kurtuldum su yilbasindan sonra gelen fazlaliktan. Sabah tartildim 62,00 ciktim.
Dun tek farkli yaptigim sey aksam 21:00 den once cayimi, yesil cayimi ictim. O saatten sonra su ictim sadece. Son zamanlarda bayaa gec yatiyorum, ve yatana kadarda elimde yesil cay, cay fincani dusmuyordu. Insallah ondandir.
Pazartesiye 61 li sayilari gormek nasip olsun lutfen.
Tebrikler canım çok sevindim :))))
Bendebusabah61.7geldimcoksaskinvemutluyuminsallahgerisidegelirKizlar cok mutluyummmm, sukur kurtuldum su yilbasindan sonra gelen fazlaliktan. Sabah tartildim 62,00 ciktim.
Dun tek farkli yaptigim sey aksam 21:00 den once cayimi, yesil cayimi ictim. O saatten sonra su ictim sadece. Son zamanlarda bayaa gec yatiyorum, ve yatana kadarda elimde yesil cay, cay fincani dusmuyordu. Insallah ondandir.
Pazartesiye 61 li sayilari gormek nasip olsun lutfen.
Tebrik ederim canim, insallah devamida gelir, gitsin artik bu kilolar.Bendebusabah61.7geldimcoksaskinvemutluyuminsallahgerisidegelir
Tesekkur ederim canim benim. Insallah devami gelir.
akşam ne kadar da az yemişssin ayy kıskadım seni galibaaTekrar merhaba kizlar. Gunun devaminda yediklerim:
Ögle: tavuklu sebze yemegi yarim porsiyon ve yaninda sadece maruldan yaptigim salata.
Ara: 120 gr meyveli yogurt, 5 tane badem.
Aksam: 2 yemek kasigi kadar rendelenmis havuc, 2 yemek kasigi kadar mor lahana salatasi, 3 yemek kasigi kadar patlicanli köz biber salatasi.
Sonrada cay ictim, azcikta cekirdek yedim.
Mandebulacim aksam gec kaldim yemek yemeye, esimi bekledim. Bu sebeple bende sadece salatalardan yedim.akşam ne kadar da az yemişssin ayy kıskadım seni galibaa
kaç kiloyla basladın şi,mdi kaçsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?