65 ten 55 e yolculugum baslasin...

akapunturun tek katkısı açlığa katlınılır hale getirmek. 68 le başladım bu pazartesi. tartıda 66,4 gördüm resmen. tabi açlıktan mide bağırsak böbrek bile boş yesem hepsi dolar. sabahki menüm 2 dilim kepek ekmeği haşlanmış yumurta 2 zeytin olacak. köfte yapacam öğlene de 3 tanede ondan yerim. akşama da aynı doktor eğer uyarsan1-3 kilo arası yağdan gider dedi. ama ben yürüyüş yapmıyom. dans et dedi. oynayamam yerim dar dedim

Kizlar cok mutluyummmm, sukur kurtuldum su yilbasindan sonra gelen fazlaliktan. Sabah tartildim 62,00 ciktim.
Dun tek farkli yaptigim sey aksam 21:00 den once cayimi, yesil cayimi ictim. O saatten sonra su ictim sadece. Son zamanlarda bayaa gec yatiyorum, ve yatana kadarda elimde yesil cay, cay fincani dusmuyordu. Insallah ondandir.
Pazartesiye 61 li sayilari gormek nasip olsun lutfen.

Bu arada sabahki menum: sevincten vede geri gelir korkusundan yiyemedim resmen. Korka korka 1 dilim ekmek ve uzerine 1 dilimden az peynir, cay.
Suanda yesil cayimi iciyorum.

Tebrikler canım çok sevindim :))))

Reactions: mhn
Bendebusabah61.7geldimcoksaskinvemutluyuminsallahgerisidegelir

Tekrar merhaba kizlar. Gunun devaminda yediklerim:
Ögle: tavuklu sebze yemegi yarim porsiyon ve yaninda sadece maruldan yaptigim salata.
Ara: 120 gr meyveli yogurt, 5 tane badem.
Aksam: 2 yemek kasigi kadar rendelenmis havuc, 2 yemek kasigi kadar mor lahana salatasi, 3 yemek kasigi kadar patlicanli köz biber salatasi.
Sonrada cay ictim, azcikta cekirdek yedim.

Tesekkur ederim canim benim. Insallah devami gelir.

amin canım inşallah, ben de bugün 62,3 çıktım. yakın hedef kiloma 2.3 kilo kaldı. bırakmak yok inşallah gelecek devamı

Gunaydin kizlarr!
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 4 dilim salatalik, 3 zeytin, cay.
Ara: 1 buyuk fincan nescafe.

Sanirim spora biraz daha agirlik vermek lazim. Hizlansin istiyorum artik kilo vermem. Kiskaniyorum su metabolizmasi hizli calisanlari, yiyip yiyip kilo almayanlari. Bugun tartilmadim, pazartesiye kadar tarilmiyacagim.

bugün sadece 100 gr vermişim spor yapmayınca yürüyüş yapmayınca olmuyo demekki. ne kadar aç durursan dur. hareketli insanlar ne kadar yerse yesın bakıyoruz zayıflar. ben bi kanepeden diğerine oflayarak geçiyorummm sabah kahvaltı: 1 dilim light ekmek 2 zeytin birazda patatesli yumurta.
ara öğün : 1 tane bisküvi
öğlen 1 kase corba bi dilim light ekmek
şimdi arkadaşımla buluşacam inşallah kontrolumü kaybedip saldırmam. offf oofff.
akşamda çorba ve köfte yiyecem. eger bugünde zayıflayamazsam mutlaka yarın zayıflarım hahahaha

akşam ne kadar da az yemişssin ayy kıskadım seni galibaa
kaç kiloyla basladın şi,mdi kaçsın

akşam ne kadar da az yemişssin ayy kıskadım seni galibaa
kaç kiloyla basladın şi,mdi kaçsın
Mandebulacim aksam gec kaldim yemek yemeye, esimi bekledim. Bu sebeple bende sadece salatalardan yedim.
Malesef ki cok yavas kilo veriyorum, az yedigim halde. 23 kasimda gunlugumu yazmaya basladigimda 65 kiloydum, dun sabah 62. Yani bukadar zamanda 3 kilocuk verebildim. Gecen hafta beni cok zorladi. Belki simdi 61 lerde olurdum.
Ama aliskinim yavas kilo vermeye, ve heralde yagdan gitmistir diye dusunuyorum. Sonucta bukadar yavas verdim.

Bu arada dikkat etmeye basladigimda 66-67 arasindaydim. 23 kasimda kesin ve dikkatli olarak basladim.

Gunun devami:
Ögle: 3 tane tulumba tatlisi, 1 mandalina, 150 gr meyveli yogurt.
Ara: cay, az patlamis misir.
Aksam: Köfte, mor lahana salatasi, coban salata, coz az patates, dunden kalan patlicanli salatadan 2 kasik kadar.
Saat 17 gibi yedim bugun aksam yemegimi. Simdide cayimi iciyorum. Sanirim köfteyi az fazla kacirdim.

Mrbarkadaslarbusabah61.4geldm
Oyuzdencokmutluyumaslindacokdikkatetmiyorumgibigeliyorbanaamabilediyorum
Neysesabahklasikkah
Ogletarhanacorbaarkadastakahvevebirazbiskuvifalan
Aksamcokkactietsotecorbabirazekmeksalataazpilavmakarnasuanmidemsişti
Simdidebumideyecayicicemallahsonumuhayiretsinbugunsuicemedimuzgunum

Bugün 62.9 çıktım. Düne göre 600 gram fazla

herkese günaydın. gene 66.3 geldim bugün sebze haslaması yiyecem bakalım. pazartesi 65 gelsem süper olurdu. birazdan kahvaltı edecem. bi dilim light ekmek bi dilim peynir iki zetyın ara öğündede ili kayısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…