merhaba, ben de 65im maalesef,hiç bu kiloya çıkmamıştım daha önce.bu hafta başladım ben de diyete, sabah akşam çörekotu yağı içiyorum bir tatlı kaşığı
günde kaç lt su içiyorsunuz, ben uğraşsam da en fazla 2 lt içebiliyorum
spor yapıyor musun bunların yanında canım? bir de yeşilçayı bırakma kilo korumaya yardımcı oluyor. defalarca yapıp bıraktığım diyetler sırasında çok faydasını gördüm.ama devamını getiremedim. bugün okuldan bir arkadaş yeşilçayın içine biberiye kat dedi. akardan alacağım biberiye umarım faydası olur
Ebeyazbulut06, uzulme canim ya bu aralar benimde fazlam bile var. Acaba degisik birseylermi yapsak detox yada sizin bir fikriniz varsa onu. Hani metabolizmayi hizlandirmaya yardimci olacak.Kilom takılı kaldı sinirlerim bozuldu platesi dostu düzgün yapamadım ondan mi acaba
aynen cnm benimde gitmiyor sanki bende spor yapamıyorum.evinde plates yaptıran birini duydum bugün haftada 2 akşam katılsammı acaba..Kilom takılı kaldı sinirlerim bozuldu platesi dostu düzgün yapamadım ondan mi acaba
günaydın kızlar bende size katılabilirmiyim. 3 gün önce akapuntura basladım bende
aynen cnm benimde gitmiyor sanki bende spor yapamıyorum.evinde plates yaptıran birini duydum bugün haftada 2 akşam katılsammı acaba..
günaydın kızlar bende size katılabilirmiyim. 3 gün önce akapuntura basladım bende
Ela82, ben sabah ac karnina kiyafetsiz tartiliyorum canim. En dogru sonuc ozaman cikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?