65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Merhaba kizlar!!!
Bu gunun menusu:
Sabah: gec kalktim, cay ve yarim yumurta.
Ara: yesil cay.
Az önce 1 dilim kiymali börek ve cay.

Sabah tartildim hala 62.4 ciktim.

Ara: 120 gr meyveli yogurt, 1 mandalina.
Aksam: 3 yemek kasigi kadar et sote, 4 yemek kasigi kadar yogurtlu havuc salatasi.
Simdide cayimi iciyorum. Yarin tekrar tartilacagim, umarim yeniden 62 ye dönmus olurum. Detox yapmayi dusundum ama bilemedim ne yapsam hangi detoksu yapsam.

spor yapıyor musun bunların yanında canım? bir de yeşilçayı bırakma kilo korumaya yardımcı oluyor. defalarca yapıp bıraktığım diyetler sırasında çok faydasını gördüm.ama devamını getiremedim. bugün okuldan bir arkadaş yeşilçayın içine biberiye kat dedi. akardan alacağım biberiye umarım faydası olur

Reactions: mhn
merhaba, ben de 65im maalesef,hiç bu kiloya çıkmamıştım daha önce.bu hafta başladım ben de diyete, sabah akşam çörekotu yağı içiyorum bir tatlı kaşığı

canım çörekotu yağının hastalıklara faydasını okumuştum, zayıflamaya da mı yardımcı oluyor?

günde kaç lt su içiyorsunuz, ben uğraşsam da en fazla 2 lt içebiliyorum

canım kış günü iki litre çok çok iyi bence. bu arada akıllı telefonun varsa water your body diye bir program var. play store den onu indir. kilonu yazıyorsun kilona göre içmen gereken su miktarını söylüyor ve iki saatte bir uyarı verip su içmeyi hatırlatıyor :)

Kilom takılı kaldı sinirlerim bozuldu platesi dostu düzgün yapamadım ondan mi acaba

Ben spor olarak dans ediyorum canim. Istesemde hergun yapamiyorum, bazen isten cok yorgun dönuyorum, yemek, bulasik, evi topla derken halim kalmiyor. Ama firsat buldukca yapiyorum. Birde arada hani su masaj aleti var ya onunla bacaklarima ve kalcama masaj yapiyorum. Dolasimi hizlandirmasi icin. Zira bende selulitte var maalesef.
Yesil cayi elimden geldigince iciyorum, hatta simdi de demledim bardagim elimde.

Kilom takılı kaldı sinirlerim bozuldu platesi dostu düzgün yapamadım ondan mi acaba
Ebeyazbulut06, uzulme canim ya bu aralar benimde fazlam bile var. Acaba degisik birseylermi yapsak detox yada sizin bir fikriniz varsa onu. Hani metabolizmayi hizlandirmaya yardimci olacak.

mrblar arkadaşlar, mhn bende salı sabah tekrar tartıldığımda 62.200 geldim sonra pijamayla tekrar tartıldım 62.500 geldim bunu baz alıcam siz nsl tartılıyorsunuz kızlar kıyafetli kıyafetsiz anlamında..bugün yarın okullar tatil evdeyim.dikkat etmeye devam ama benim spora ihtiyacım var böyle zor gidiyor kilolar çünkü

Ela82, ben sabah ac karnina kiyafetsiz tartiliyorum canim. En dogru sonuc ozaman cikiyor.

Bugun sabah yine tartildim ve sonuc 62,5 saka gibi sanki. Ben fazladan gelen 400 gr mi nasil vereririm derken 100 gr daha geldi. Anlamiyorum neler oluyor, hani dun fazla da yemedim. Gec vakitte yesil cay falan ictim acaba ondami diye dusunuyorum. Birde gun boyuncada su, cay fazla ictim, elimden bardak dusmedi nerdeyse. Bakalim, bir degisiklik yapip vucudu tekrar harekete gecirmem lazim. Yoksa coooook yavas gidecek, daha vermem gereken 7,5 kilo var.
Bu arada sabah: 20 gr kadar mysli, ve 60-70 gr kadar meyveli yogurt yedim ve cay.
Ara: 1 fincan nescafe.
Simdide cok ac hissettim kendimi: 1 kase ayran ve icine 2 yemek kasigi haslanmis yagsiz tuzsuz bulgur koyup onu ictim.

günaydın kızlar bende size katılabilirmiyim. 3 gün önce akapuntura basladım bende

Selam kizlar tekrar!
Saat 13 gibi aciktim, aksamdan kalan yogurtlu havuclu salatadan 2 kasik kadar ve 3 kasik kadar et sote yedim.
Ara: yesil cay.
Aksam: 3 yemek kasigi kadar tavuk, bezelye, havuclu yemekten yedim, yaninda 1 kase cacik ictim.
Yemekten sonra yarim porsiyon ev yapimi krem karamel yedim. Dayanamadim, az sekerli ve az yumurtaliydi ama yinede tatli sonucta. Su agzimi tutamadim yedim.

aynen cnm benimde gitmiyor sanki bende spor yapamıyorum.evinde plates yaptıran birini duydum bugün haftada 2 akşam katılsammı acaba..

Canım kendinde evde yapabilirsin video açıp ben öyle yapiorum ama bu aralar resmen bosladim işlerim çok yoğunlaştı öğle yemeği bile yiyemiyorum aksamda yorgunluktan yiyemiyorum pfff ama hala ayni gitmesi lazim yaaaa

merhaba kızlar bugün 62,6 çıktım. adet dönemim yeni bitti sanırım bikaç gündür içtiğim yeşilçayla beraber ödemi attım. kilo duraksamaları normaldir canınızı sıkmayın. önemli olan devam edebilmek. zamanı geldiğinde o kiloların direnci de kırılacaktır. düşünsenize diyetten önce her şeyi yiyip içip genelde aynı kilo da seyrediyorduk. her hafta bir kilo eklenmiyordu sonuçta kilomuzun üstüne. yavaş alıyorduk kiloyu. aynı şekilde yavaş vermemiz de normal diye düşünüyorum. ara da kaçamaklar olur mhn canını sıkma, ben de meyveyi kaçırdım bugün. sevgili canan karatay pek yemeyin diyor ama ne bileyim kaçtı azıcık :)

Ela82, ben sabah ac karnina kiyafetsiz tartiliyorum canim. En dogru sonuc ozaman cikiyor.

aynen katılıyorum. çamaşırlarımla tartılıyorum ben. eşofman falan 300 gram kadar fark ediyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…