yok cnm sıkma canını o regl şişliğidir sende pazartesiyi bekleyemeden tartıldın demek
Tesekkur ederim söylediklerin icin canim. Moralim bozulsada birakmiyacagim insallah elimden geldigi kadar, istedigim kiloya gelene kadar devam.Sıkma canını bazen vermiyo gibi gorunur ama sonradan farkina varirsin bende aynı şekildeyim sadece moralini yüksek tut canım sen güçlü bir bayansın çünkü hala bırakmadın devam ediyorsun
kızlar ne olur vaktiniz varsa mutlaka yürüyün hem bedenen hem ruhen çok iyi geliyor..
NequzelbendeevdepekbirseyyapamiyorumMalesef hiç yürümüyorum sabah arabayla ise gidiyorum akşam arabayla eve geliyorum ve masa başında çalışıyorum hareket etmem nerdeyse imkansız ama plates yapıyorum vücudumu sikilastirmaya başladı bile
bilemiyorum cnm biraz bozuldu morelim birkaç gün sonra yine tartılmayı düşünüyorum açıkçasıEla82, bende gecen pazartesi 62 iken yilbasi sabahi 900 gr kadar fazla ciktim. Nerdeyse 1 kilo ve hala onun 400 gr geri gitmedi. Hani tamam yedim yilbasi aksami ama tika basada yemedim yani. Ama bende sanmiyorum ki bukadar kisa surede alalim bu kiloyu. Yinede biz devam edelim, kisa sureli biseydir diye dusunuyorum. Insallah haftaya daha iyi oluruz. Bozmayalim moralimizi.
bilemiyorum cnm biraz bozuldu morelim birkaç gün sonra yine tartılmayı düşünüyorum açıkçası
Niyeben, hosgeldin canim benim aramiza. Insallah basaricagiz, vericez bu kilolari. Gunluk paylasimlarini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?