Merhaba kizlar. Ancak yazabildim. Bugun tartida 61.900 ciktim. 100 gr ama olsun. Sonunda 61 li rakamlari görmeye basladim.
Hepinizden guzel rakamlar bekliyorummmm[/QUOTE
Tebrikler canım :*
tebrikler canımBu sabah 62.7 geldim. Umarım.haftaya 61 li rakamları görürüm :)
BendeE="mhn, post: 37938962, member: 192759"]Eveett , 65 kiloyum, boyum 163 cm. Birkac gun dur diyetteyim. Yesil cay falan simdilik iyi gidiyor. Ama cabuk bikmamak, birakmamak icin bende buraya bir gunluk acayim istedim. Hergun buraya birseyler yazarsam kacamaklarda yapmama engel olur diye umit ediyorum. Her aksam yazmaya calisacagim gun icindeki yediklerimi, spor yapabilisem onlari.
Umarim herkes istedigi kiloya ulasir, hem saglik, hem guzellik icin)))
Bana katilmak isteyen arkadaslar olursa beklerim....
mrb kızlar bugün 61.5 geldim yani+100 gr.daha az bekliyodum aslında..
Merhaba kizlar. Ancak yazabildim. Bugun tartida 61.900 ciktim. 100 gr ama olsun. Sonunda 61 li rakamlari görmeye basladim.
Hepinizden guzel rakamlar bekliyorummmm
hepinizi tebrik eder ayakta alkışlarım. aranızda en kilolu benim aman yarabbi( intihar mı etsem yoksa aç kalıp zayıflasam mı bilemedim. bugün doktor randevum vardı 1.600 gr vermiş,im bi haftada. 66.2 geldim. beni dövmekten beter etti hem paraa verdim hem azaar işitt,im. kepek ekmeği az yedim diye kızdı. 1 dili,m yedim her öğünde. neymiş iki dilim yiyecekm,işi. yoksa zayıflayamazmışım. allah allah. benm dr acayıp. milllet ekmek yeme der bu ye diyo . ohh yaşadım. bana bunlarla gel doktor. bu hafta 2 kilo verirsem ne ii olur
Merhaba Arkadaşlar ,
Beni de aranıza alır mısınız ?
tebrikler canım
Verirsin verirsin merak etme 1.600 az değil hatta çok çok iyi. Gidecek o kilolar merak etme :)hepinizi tebrik eder ayakta alkışlarım. aranızda en kilolu benim aman yarabbi( intihar mı etsem yoksa aç kalıp zayıflasam mı bilemedim. bugün doktor randevum vardı 1.600 gr vermiş,im bi haftada. 66.2 geldim. beni dövmekten beter etti hem paraa verdim hem azaar işitt,im. kepek ekmeği az yedim diye kızdı. 1 dili,m yedim her öğünde. neymiş iki dilim yiyecekm,işi. yoksa zayıflayamazmışım. allah allah. benm dr acayıp. milllet ekmek yeme der bu ye diyo . ohh yaşadım. bana bunlarla gel doktor. bu hafta 2 kilo verirsem ne ii olur
Bu arada bugunku yediklerim
Sabah:1 buyuk fincan yesil cay.
Ara: 150 gr meyveli yogurt.
Ögle: 1 simit, cay.
Ara: cay.
Aksam: 1 kase corba, birkac dilim domates ve salatalik.
Ara: 1 mango.
Evet canim bugun baya az yemeye calistim. Uzulme canim benim benimde kacamak yaptigim gunler oluyor.çok az yemişsin kıskandım valla seni :) ben dayanamadım akşam yemeğinden sonra biraz tatlı yedim. umarım kilo olarak yansımaz hemen yarın tartıya
inşallah canım ya.günde on kez tartıya cıkıyomVerirsin verirsin merak etme 1.600 az değil hatta çok çok iyi. Gidecek o kilolar merak etme :)
benm dr duymasınnBu arada bugunku yediklerim
Sabah:1 buyuk fincan yesil cay.
Ara: 150 gr meyveli yogurt.
Ögle: 1 simit, cay.
Ara: cay.
Aksam: 1 kase corba, birkac dilim domates ve salatalik.
Ara: 1 mango.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?