65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Merhaba kizlar!
Bugun yemek saatlerim bayaa bi karisti, ve yediklerimde hemen hemen hepsi zararliydi Ailecek evdeydik, buyuzden karisti birazda.
Kahvaltiyi bayaa gec yaptim 1 donut, ve yarim kruvasan, cay.
Ara: yesil cay.
Ikindin: cay, yarim peynirli krep.
Aksam: kuru fasulye pisiriyorum. Yaninada tursu ve 1 kase yogurt yemeyi dusunuyorum. Hic degilse aksam biraz saglikli olsun.

günaydın arkadaşlar. bugun 66.1 geldim. 200 gr gitmiş.
kahvaltı: 2 dilim light ekmek bir dilim peynir.
ara öğün: küçük bir mandalina
öğlene de çorba icerim akşama da tavuk

Merhaba kizlar!
Bu sabahki menu: birkac dilim sucuk ve salatalik, cay.
Ara: 1 fincan nescafe.
Öglen: salata ve yogurt yemeyi dusunuyorum.
Kendimi yine sismis gibi hissediyorum ya, hafiflik hissetmiyorum hic.

Merhaba kizlar!
Bu sabahki menu: birkac dilim sucuk ve salatalik, cay.
Ara: 1 fincan nescafe.
Öglen: salata ve yogurt yemeyi dusunuyorum.
Kendimi yine sismis gibi hissediyorum ya, hafiflik hissetmiyorum hic.

moralini sakın bozma işin sırrı morali yüksek tutmakta bende isveç diyeti yapıyorum tek başıma olunca sıkıldım benide kabul edermisiniz aranıza

Reactions: mhn
moralini sakın bozma işin sırrı morali yüksek tutmakta bende isveç diyeti yapıyorum tek başıma olunca sıkıldım benide kabul edermisiniz aranıza

Merhaba Afra_, hosgeldin aramiza. Elbette kabul ederiz. Tek basina olmuyor gercekten, arkadaslarla daha zevkli zayiflamak.

Merhaba Afra_, hosgeldin aramiza. Elbette kabul ederiz. Tek basina olmuyor gercekten, arkadaslarla daha zevkli zayiflamak.

çok teşekkür ederim gerçekten öyle şuan 66 kiloyum benimde hedefim 55 umarım hepimiz istediğimiz sonucu alırız

günaydın arkadaşlar. bugun 66.1 geldim. 200 gr gitmiş.
kahvaltı: 2 dilim light ekmek bir dilim peynir.
ara öğün: küçük bir mandalina
öğlene de çorba icerim akşama da tavuk

tebrik ederim süpersiniz böyle giderse 5 günde 1 kilonuz gider hemde sağlıklı bi şekilde yağdan

mrb kızlar 2 gündür yazamadım yoğundum.dün ve bugün tartılmadım pztesi sabah tartılıcam en son biliyosunuz 61.4 ü görmüştüm çok güzel bir duyguydu 61 leri görmek inş yakında 50li rakamları görürüz hep birlikte dün fazla abartmadan geçti bakalım bugünü nsl atlatıcam.

bu arada sabah patatesli yumurta ve bir dilim ıspanaklı börek yedim öğle az çorba 2 kaşık karnıbahar şimdide yeşil çay.

Gunun devami:
Ögle: salata yemedim 4 tane köfte, 150 gr yogurt yedim.
Ara: yesil cay, 2 mandalina.
Aksam: Sacede karisik salata yedim 1 tabak.
Simdide cay iciyorum.

Gunun devami:
Ögle: salata yemedim 4 tane köfte, 150 gr yogurt yedim.
Ara: yesil cay, 2 mandalina.
Aksam: Sacede karisik salata yedim 1 tabak.
Simdide cay iciyorum.

afiyet olsun canım

[rica ederim cnm umarım vermişindir vermişindir yaa

Insallah vermisizdir canim ya. Artik bu hafta 61 leri ve devaminda 5 li rakamlari gormek istiyorum. Tabi hepsinden önemlisi saglikla vermek. Son zamanlarda 62 lerde takili kaldim, bayaa bi zaman kaybettim.

Insallah vermisizdir canim ya. Artik bu hafta 61 leri ve devaminda 5 li rakamlari gormek istiyorum. Tabi hepsinden önemlisi saglikla vermek. Son zamanlarda 62 lerde takili kaldim, bayaa bi zaman kaybettim.

telafi edersin canım bi bakmışın kilolar uçmuş ohh ne güzel ama o güne kadar biraz diş sıkmak lazım :)

telafi edersin canım bi bakmışın kilolar uçmuş ohh ne güzel ama o güne kadar biraz diş sıkmak lazım :)

Ahhh ahhhh nerde o gunler, sabirsizlikla bekliyorum. 55 rakamini gördugum gun tartida, dolapta ne var yok indirip hepsini giyip cikarmayi dusunuyorum. Olmayanlar, dar gelenler hepsini.
Sonuna kadar sabredicez, verice bu kilolari.

Ahhh ahhhh nerde o gunler, sabirsizlikla bekliyorum. 55 rakamini gördugum gun tartida, dolapta ne var yok indirip hepsini giyip cikarmayi dusunuyorum. Olmayanlar, dar gelenler hepsini.

istesek yapamıcağımız hiç bişey yok durmak yok azimle sabırla yola devam

Ay inşallah canım. Benim de oyle çok kıyafet var ki giyemedigim. İnşallah hepsini giyebiliriz yakın zamanda :) Merak ettim kaç kilo çıktın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…