niyeben, uzulme canim benim, 1 gunde okadar alamayiz ya, su dur buyuk ihtimalle. Moral bozmadan devamBugün 62.9 çıktım. Düne göre 600 gram fazla
Merhaba kizlar!
Bu sabahki menu: birkac dilim sucuk ve salatalik, cay.
Ara: 1 fincan nescafe.
Öglen: salata ve yogurt yemeyi dusunuyorum.
Kendimi yine sismis gibi hissediyorum ya, hafiflik hissetmiyorum hic.
moralini sakın bozma işin sırrı morali yüksek tutmaktabende isveç diyeti yapıyorum tek başıma olunca sıkıldım benide kabul edermisiniz aranıza
Merhaba Afra_, hosgeldin aramiza. Elbette kabul ederiz. Tek basina olmuyor gercekten, arkadaslarla daha zevkli zayiflamak.
günaydın arkadaşlar. bugun 66.1 geldim. 200 gr gitmiş.
kahvaltı: 2 dilim light ekmek bir dilim peynir.
ara öğün: küçük bir mandalina
öğlene de çorba icerim akşama da tavuk
Gunun devami:
Ögle: salata yemedim 4 tane köfte, 150 gr yogurt yedim.
Ara: yesil cay, 2 mandalina.
Aksam: Sacede karisik salata yedim 1 tabak.
Simdide cay iciyorum.
afiyet olsun canım
Insallah vermisizdir canim ya. Artik bu hafta 61 leri ve devaminda 5 li rakamlari gormek istiyorum. Tabi hepsinden önemlisi saglikla vermek. Son zamanlarda 62 lerde takili kaldim, bayaa bi zaman kaybettim.
telafi edersin canım bi bakmışın kilolar uçmuş ohh ne güzel ama o güne kadar biraz diş sıkmak lazım :)
Ahhh ahhhh nerde o gunler, sabirsizlikla bekliyorum. 55 rakamini gördugum gun tartida, dolapta ne var yok indirip hepsini giyip cikarmayi dusunuyorum.Olmayanlar, dar gelenler hepsini.
Sonuna kadar sabredicez, verice bu kilolari.
Ahhh ahhhh nerde o gunler, sabirsizlikla bekliyorum. 55 rakamini gördugum gun tartida, dolapta ne var yok indirip hepsini giyip cikarmayi dusunuyorum.Olmayanlar, dar gelenler hepsini.
Sonuna kadar sabredicez, verice bu kilolari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?