Hosgeldin deren1907, elbette aliriz aramiza canim. Bekliyorum paylasimlarini.
herkese günaydın. kalktım 5 dk spor yaptım.daha fazlasını yapamadım. artık kar tatil de bitti. eger yazmaya bazen ara verirsem küsüp beni unutmayın e mi.kahvaltı: 2 dilim liğth ekmek, 1 haşlanmış yumurta 2 zeytin domates salatalık.
ara öğün: 2 kuru kayısı.
öğlen okulda: 2 dilim ekmeğin arasına dünden kalan köfye ayran
ara öğün süt
akşam daha yapmadım. gitmeden yapmalıyım ama ne:? patlıcan mı fasulye mi:? aman yiyeceğim 5 kaşık 5 dakikadır düşünüyorum.
Deren1907, canim sanmiyorum onun kilo oldugunu, banada oluyor öyle bazen fazla cikiyorum. Buyuk ihtimalle sudur. Yavas yavas, gidiyor kilolar.
Sen motivasyonunu bozma, devam. Birde belki diyet döneminde daha cok su, yesil cay iciyorsan oda olabilir. Vucut alisana kadar biraz farklilik gösterebilir gibi geldi.
Teşekkür ederim canım
Suyu çok fazla içiyorum :)
Haklısın aslında daha yeni başladım .
Moral bozmak yok devam o halde .
Bu arada benimde hedefim tartıda 55 kg görmek
Buarada uzun zamandir yazmayan arkadaslar var.Kizlar nerdesiniz yaa???? Sakin diyeti birakmayin haaa
Lutfen zayifliyacaz, guzellescez yaa
Ben işten cikcam onun stresine girdim maalesef ama diyette sporda yapamıyorum
diyeti bırakmak yok 55 olacaz. şimdi biraz spor yapıp yatacam. sütümü içtim. bakalım yarın tartı bana ne diyecek:)) doktorun verdiği diyetin dışına cıkmadım bugün. her pazartesi yarışma yapsak en çok zayflayan birinci olsa.
diyeti bırakmak yok 55 olacaz. şimdi biraz spor yapıp yatacam. sütümü içtim. bakalım yarın tartı bana ne diyecek:)) doktorun verdiği diyetin dışına cıkmadım bugün. her pazartesi yarışma yapsak en çok zayflayan birinci olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?