Tebrikler mandebula300 gr vermişim................ heyo. iki gündür az da olsa spr yapıyorum. mekik çektim karın kasım ağrıyo dün akşamdan beri. biraz çalışınca hamladım. 5 ocak diyete başlangıç. 67.8. bugun 65.8. :)))) tebrikleri alayım. kahvaltı edecem birazdan. 2 dilim ligth ekmek 1 dilim peynir iki zeytın. ara öğun 2 kayısı. öğlen ne yiyecem bilmiyom. okulda yemek biraz sıkıntı herkedın içinde cıkarıp salata yenmez ki:)9
300 gr vermişim................ heyo. iki gündür az da olsa spr yapıyorum. mekik çektim karın kasım ağrıyo dün akşamdan beri. biraz çalışınca hamladım. 5 ocak diyete başlangıç. 67.8. bugun 65.8. :)))) tebrikleri alayım. kahvaltı edecem birazdan. 2 dilim ligth ekmek 1 dilim peynir iki zeytın. ara öğun 2 kayısı. öğlen ne yiyecem bilmiyom. okulda yemek biraz sıkıntı herkedın içinde cıkarıp salata yenmez ki:)9
evet canim. ders anlatmak beni acıktırıyoTebrikler canım :))))))Sen de öğretmensin sanırım benim gibi
bendeee..Tebrikler canım :))))))Sen de öğretmensin sanırım benim gibi
pardon 2 kiloymuş yinede çok iyi..mendebula tebrijler 9 günde 3 kilo nsl verdin hergün sporla destekledin mi?
mrb arkadaşlar ben buralardayım herşey yolunda fakat değişen bir şey yok kiloda.tartı sormuş bir arkadaş beniki s...o marka yazamadım yasaksa diye memnunum 20 tlye aldım geçen.
ah şu çocuklar yokmu benimde öyle oluyor bazen onlara yediriyim derken kendimde tırtıklıyorum ucundan falan..Bu arada kizlar eve gelince ögle yemegi niyetine salata yiyecektim ama kizim makarna istedi, bende yedim onunla dayanamayip.
Evet canim yaa, sen birde beni görsen. Esim ve kizim tatli, pasta falan istiyorlar, diyette olan sensin biz degiliz diyorlar. Yapincada evde iste, kaciyor böyle.ah şu çocuklar yokmu benimde öyle oluyor bazen onlara yediriyim derken kendimde tırtıklıyorum ucundan falan..
ayyy ne güzel öğretmenler birlikte zayıflıyobendeee..
canım gece kızım uyutmuyo gündüz okul. yediklerime dikkat edince gitti. okulda çok yiyoduk. gelsin kıymali gitsin adana tavuk şiş. ayyyymendebula tebrijler 9 günde 3 kilo nsl verdin hergün sporla destekledin mi?
kilo azaldıkça verilmesi zorlaşıyo. 100 kilo bi,ri daha çok verir 60 kilo daha az.Canim benim uzulme, bende 2 haftadir alip vermelerle ancak 100 gr verebildim. 61:900 gördum sukur bu pazartesi.
Bu arada kizlar eve gelince ögle yemegi niyetine salata yiyecektim ama kizim makarna istedi, bende yedim onunla dayanamayip.
Evet canim yaa, sen birde beni görsen. Esim ve kizim tatli, pasta falan istiyorlar, diyette olan sensin biz degiliz diyorlar. Yapincada evde iste, kaciyor böyle.
maşallah sana nsl dayandın yemeden.ayyy ne güzel öğretmenler birlikte zayıflıyo
canım gece kızım uyutmuyo gündüz okul. yediklerime dikkat edince gitti. okulda çok yiyoduk. gelsin kıymali gitsin adana tavuk şiş. ayyyy
kilo azaldıkça verilmesi zorlaşıyo. 100 kilo bi,ri daha çok verir 60 kilo daha az.
bende dün pastayla makarna yaptım ama yemedim. sadece pişmiş mi diye bi makarna yedim. o kadar. sonra misafir geldi. benm kıza abur cubur almış. herkes yedi ben yemedim. peki sonuç ne 300 gr vermişim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?