65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Tebrikler mandebula

Kizlar ozaman pazartesi basliyor yarisma!!!!!
Herkes pazartesi gunu en gec aksam 23:00 kadar bildirsin kilolari.
Bakalim en azimli hangimiz olcaz.

Bu sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, cay.
Ara: isim var disari cikicam, öglene yemek yapamadim, o yuzden az önce 150 gr meyveli yogurt yedim.
Gelince salata falan biseyler yaparim artik, yoksa aksama kadar dayanamam

Tebrikler canım :))))))Sen de öğretmensin sanırım benim gibi

mrb arkadaşlar ben buralardayım herşey yolunda fakat değişen bir şey yok kiloda.tartı sormuş bir arkadaş beniki s...o marka yazamadım yasaksa diye memnunum 20 tlye aldım geçen.

mendebula tebrijler 9 günde 3 kilo nsl verdin hergün sporla destekledin mi?

mrb arkadaşlar ben buralardayım herşey yolunda fakat değişen bir şey yok kiloda.tartı sormuş bir arkadaş beniki s...o marka yazamadım yasaksa diye memnunum 20 tlye aldım geçen.

Canim benim uzulme, bende 2 haftadir alip vermelerle ancak 100 gr verebildim. 61:900 gördum sukur bu pazartesi.

Bu arada kizlar eve gelince ögle yemegi niyetine salata yiyecektim ama kizim makarna istedi, bende yedim onunla dayanamayip.

Bu arada kizlar eve gelince ögle yemegi niyetine salata yiyecektim ama kizim makarna istedi, bende yedim onunla dayanamayip.
ah şu çocuklar yokmu benimde öyle oluyor bazen onlara yediriyim derken kendimde tırtıklıyorum ucundan falan..

Reactions: mhn
ah şu çocuklar yokmu benimde öyle oluyor bazen onlara yediriyim derken kendimde tırtıklıyorum ucundan falan..
Evet canim yaa, sen birde beni görsen. Esim ve kizim tatli, pasta falan istiyorlar, diyette olan sensin biz degiliz diyorlar. Yapincada evde iste, kaciyor böyle.

ayyy ne güzel öğretmenler birlikte zayıflıyo
mendebula tebrijler 9 günde 3 kilo nsl verdin hergün sporla destekledin mi?
canım gece kızım uyutmuyo gündüz okul. yediklerime dikkat edince gitti. okulda çok yiyoduk. gelsin kıymali gitsin adana tavuk şiş. ayyyy
Canim benim uzulme, bende 2 haftadir alip vermelerle ancak 100 gr verebildim. 61:900 gördum sukur bu pazartesi.
kilo azaldıkça verilmesi zorlaşıyo. 100 kilo bi,ri daha çok verir 60 kilo daha az.

Evet canim yaa, sen birde beni görsen. Esim ve kizim tatli, pasta falan istiyorlar, diyette olan sensin biz degiliz diyorlar. Yapincada evde iste, kaciyor böyle.

bende dün pastayla makarna yaptım ama yemedim. sadece pişmiş mi diye bi makarna yedim. o kadar. sonra misafir geldi. benm kıza abur cubur almış. herkes yedi ben yemedim. peki sonuç ne 300 gr vermişim:))

bugünki menüm: kahvaltımı yaptım. iki dilim ligth ekmek 7 kaşık menemen. ( biraz abarttım ama özlemişim.=())
ara öğün: 1 incir yiyecem
öğlen: iki dilim ekmek arası peynir yeşilli,k koyacam okulda ayranla onu yiyecem.
ara öğün : süt+1 incir
akşam : hamsi yapacam yanında salata 2 dilim ekmek. hamsiye izin varmı doktoru arayıp soracam ne kadar yiyim diye.
yatarkende süt.
o kdar yorgunum ki spor yapmayacam. benm kız gene gece uyumadı mahvetti beni.

Supersin mandebula, tebrik ederim valla sen dun yapmamissin kacamak. Ben ac olunca, usendim bide baska biseyler hazirlamaya, makarnayi göturdum valla. Aksam cok az tavuklu sebzeli yemekten yedim 3 kasik kadar, 1 kase cacik ictim.

Bu sabah biraz yorgun uyandim, henuz bisey yemedim ama biradan 1 dilim ekmek ve uzerine peynir salatalik koyup yiyecegim cayin yaninda.
Ara ögunde de 1 fincan nescafe icerim.

maşallah sana nsl dayandın yemeden.

mrb kızlar bu sabah yine + 200 le uyandım nerde yanlış yapıyorum dersiniz.ama akşamları fazla kaçıyor sanırım.okuldan baya aç geliyorum öğle yemeğini yiyemiyorum akşamda tabak tabak yiyorum sanırım ondandır dimi.birazda çerez falan eyvah eyvah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…