cnm sen baya ekmek yiyosun yinede güzel yatarken süt falan.diyetisyen önerdi dimi sana cnm sen kaç kiloydun boyun kaç yazarsan sevinirim..bugünki menüm: kahvaltımı yaptım. iki dilim ligth ekmek 7 kaşık menemen. ( biraz abarttım ama özlemişim.=())
ara öğün: 1 incir yiyecem
öğlen: iki dilim ekmek arası peynir yeşilli,k koyacam okulda ayranla onu yiyecem.
ara öğün : süt+1 incir
akşam : hamsi yapacam yanında salata 2 dilim ekmek. hamsiye izin varmı doktoru arayıp soracam ne kadar yiyim diye.
yatarkende süt.
o kdar yorgunum ki spor yapmayacam. benm kız gene gece uyumadı mahvetti beni.
mrb kızlar bu sabah yine + 200 le uyandım nerde yanlış yapıyorum dersiniz.ama akşamları fazla kaçıyor sanırım.okuldan baya aç geliyorum öğle yemeğini yiyemiyorum akşamda tabak tabak yiyorum sanırım ondandır dimi.birazda çerez falan eyvah eyvah..
evet akşam çay falan içiyorum birde ıvır zıvır kaçıyorMerhaba! Bencede aksam etkiliyordur canim. Birde aksam su, cay fazlami iciyorsun acaba. Cunku ben aksam gec saatte yesil cay falan icince bile ertesi gun biraz fazla cikiyorum. Bu aralar benimde cooookk yavas ya, nerdeyse 3 haftadir dogru duzgun zayifladim denemez yani.
Benyinecokkacirdimbideustunecerezyedimcaylacoksisimsuanoffolmuyorboyle
HadihayirlisicnminsolurKizlar ben yarin kahvaltidan sonraki butun ögunlerde, haslanmis sebze ve yogurt yemeyi dusunuyorum. Cunku gercekten durdu sayilir kilo vermem. Bi hareket, bi hizlandirma olmasi lazim. Eger yapabilirsem cumarteside aynisini yapicam ama önce yarin bi deniyeyim bakalim. Gunu hic kacamaksiz bitirmek istiyorum. Bakalim bi hareket olcakmi
cnm sen baya ekmek yiyosun yinede güzel yatarken süt falan.diyetisyen önerdi dimi sana cnm sen kaç kiloydun boyun kaç yazarsan sevinirim..
evet canım 1.65 boy. 65.5 kilo. eger ekmek yemezzem abur cubur cok yenır dedi doktor. vucut aç kalacam diye hemen yenileni yağ olarak depolarmış. hani derler ya yiyerek zayıflıyom diye öyle gerçekten. akşam: 2 dilim light ekmek salara haşlanmış brokoli 7 tanecik hamsi. doktoru arayıp sordum hamsi yiyebilirmiyim diye. fırında yaparsan 8 - 10 tane yiyebilirsin dedievet akşam çay falan içiyorum birde ıvır zıvır kaçıyor(
sağol cnm cevabın için. boyun iyiymiş valla.ben boydan kaybediyorum sanırım.bende ekmek yiycem bundan sonra özellikle gün içersinde.sonra abur cubur yiyorum doğru söylüyor doktor.evet canım 1.65 boy. 65.5 kilo. eger ekmek yemezzem abur cubur cok yenır dedi doktor. vucut aç kalacam diye hemen yenileni yağ olarak depolarmış. hani derler ya yiyerek zayıflıyom diye öyle gerçekten. akşam: 2 dilim light ekmek salara haşlanmış brokoli 7 tanecik hamsi. doktoru arayıp sordum hamsi yiyebilirmiyim diye. fırında yaparsan 8 - 10 tane yiyebilirsin dedi
ben öyle durumlarda yiyorum valla. ama çok güldüm sana.mutlu bir gün diliyorum malum son iş günü:) gune 200 gr eksikle basladım. 65.1 i gördüm. birazdan 2 dilik ligth ekmek arası bi dilim peynirle kahvaltımı yapacam ara öğün 1 incir. öğlen iki dilim ekmek arası peynır yeşillik ayran. dün okula arkadaş süper kurabiye getirmiş yemedim. cok ısrar ettı yıyo gibi yaptım çöpe attım
ne yapayım canım yoksa kilo olarak geri dönüyo. doktorben öyle durumlarda yiyorum valla. ama çok güldüm sana.
canım keşke patates yemesen. nişastalı yaSelam kizlar!
Sabah 10:30 gibi aciktim ve 150 gr lik meyveli yogurt yedim.
Ögle yemeginde haslanmis lahana ve yogurt yedim. Aci pul biber ve limonla tatlandirdim.
Ara: 150 gr meyveli yogurt.
Suanda cay iciyorum yine.
Aksama yine yogurt yiyecegim ve sebze. Ama sanirim 1 kucuk te patates hasliyacam yanina. Cunku cooook acim.
moralımı bozma canım yaza fıstık gibi olacaz.ben bugün güne sabit bir kilo ile başladım ne güzel ama geçen cumaya göre 400gr fazlalıkla..(
Kizlar ozaman pazartesi basliyor yarisma!!!!!
Herkes pazartesi gunu en gec aksam 23:00 kadar bildirsin kilolari.
Bakalim en azimli hangimiz olcaz.
okuldan geldim . eşimi beklemeden akşam yemeğini yedim. çünkü ona börek yapacam:)) o kila alsın. kızlar begenmesin. hahaha. akşam: 2 dilim ligth ekmek haşlanmış brololi karnabahar. bi kabağı rendeleyip yoğurtladım. yarım domatesle süsledim. ohhh mis gibi doydum. ne yapayım fırından yeni çıkmış çıtır çıtır peynirli böreği. yanında ezmeyi. de mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?