65 ten 55 e yolculugum baslasin...

cnm sen baya ekmek yiyosun yinede güzel yatarken süt falan.diyetisyen önerdi dimi sana cnm sen kaç kiloydun boyun kaç yazarsan sevinirim..

Merhaba! Bencede aksam etkiliyordur canim. Birde aksam su, cay fazlami iciyorsun acaba. Cunku ben aksam gec saatte yesil cay falan icince bile ertesi gun biraz fazla cikiyorum. Bu aralar benimde cooookk yavas ya, nerdeyse 3 haftadir dogru duzgun zayifladim denemez yani.

evet akşam çay falan içiyorum birde ıvır zıvır kaçıyor (

Tekrar merhaba kizlar!
Ögle: aksamdan kalan sebzeli tavuk yemeginden yedim.
Ara: 1 kucuk kase sutlac, cay.
Aksam: izgara köfte, salata, közlenmis biber, 1 dilim ekmek.
Simdide cay iciyorum sicak sicak.

Benyinecokkacirdimbideustunecerezyedimcaylacoksisimsuanoffolmuyorboyle

Kizlar ben yarin kahvaltidan sonraki butun ögunlerde, haslanmis sebze ve yogurt yemeyi dusunuyorum. Cunku gercekten durdu sayilir kilo vermem. Bi hareket, bi hizlandirma olmasi lazim. Eger yapabilirsem cumarteside aynisini yapicam ama önce yarin bi deniyeyim bakalim. Gunu hic kacamaksiz bitirmek istiyorum. Bakalim bi hareket olcakmi

Hadihayirlisicnminsolur

Reactions: mhn
cnm sen baya ekmek yiyosun yinede güzel yatarken süt falan.diyetisyen önerdi dimi sana cnm sen kaç kiloydun boyun kaç yazarsan sevinirim..

evet akşam çay falan içiyorum birde ıvır zıvır kaçıyor (
evet canım 1.65 boy. 65.5 kilo. eger ekmek yemezzem abur cubur cok yenır dedi doktor. vucut aç kalacam diye hemen yenileni yağ olarak depolarmış. hani derler ya yiyerek zayıflıyom diye öyle gerçekten. akşam: 2 dilim light ekmek salara haşlanmış brokoli 7 tanecik hamsi. doktoru arayıp sordum hamsi yiyebilirmiyim diye. fırında yaparsan 8 - 10 tane yiyebilirsin dedi

mutlu bir gün diliyorum malum son iş günü:) gune 200 gr eksikle basladım. 65.1 i gördüm. birazdan 2 dilik ligth ekmek arası bi dilim peynirle kahvaltımı yapacam ara öğün 1 incir. öğlen iki dilim ekmek arası peynır yeşillik ayran. dün okula arkadaş süper kurabiye getirmiş yemedim. cok ısrar ettı yıyo gibi yaptım çöpe attım

Gunaydin herkese! Mandebula seni birkez daha tebrik ediyorum, evet bu arkadas israrlari bazen zor durumda birakiyor. Ve cok iyi gidiyorsun, kiskandim valla seni. Senin doktor hakliymis.

Bu sabah: 1 krep, arasina 2 tatli kasigi lor peyniri, ve 1 tatli kasigi recel, yaninda cay.
Ara: su anda cay iciyorum, belki daha sonra 1 fincanda nescafe icerim.
ögle ve aksama haslanmis sebze yiyecem ama daha karar vermedim ne haslasam diye
Herkese kacamaksiz, hafif, mutlu bir gun diliyorum

sağol cnm cevabın için. boyun iyiymiş valla.ben boydan kaybediyorum sanırım.bende ekmek yiycem bundan sonra özellikle gün içersinde.sonra abur cubur yiyorum doğru söylüyor doktor.

ben öyle durumlarda yiyorum valla. ama çok güldüm sana.

Selam kizlar!
Sabah 10:30 gibi aciktim ve 150 gr lik meyveli yogurt yedim.
Ögle yemeginde haslanmis lahana ve yogurt yedim. Aci pul biber ve limonla tatlandirdim.
Ara: 150 gr meyveli yogurt.
Suanda cay iciyorum yine.
Aksama yine yogurt yiyecegim ve sebze. Ama sanirim 1 kucuk te patates hasliyacam yanina. Cunku cooook acim.

ben bugün güne sabit bir kilo ile başladım ne güzel ama geçen cumaya göre 400gr fazlalıkla..(

ben öyle durumlarda yiyorum valla. ama çok güldüm sana.
ne yapayım canım yoksa kilo olarak geri dönüyo. doktor

canım keşke patates yemesen. nişastalı ya

ben bugün güne sabit bir kilo ile başladım ne güzel ama geçen cumaya göre 400gr fazlalıkla..(
moralımı bozma canım yaza fıstık gibi olacaz.

okuldan geldim . eşimi beklemeden akşam yemeğini yedim. çünkü ona börek yapacam:)) o kila alsın. kızlar begenmesin. hahaha. akşam: 2 dilim ligth ekmek haşlanmış brololi karnabahar. bi kabağı rendeleyip yoğurtladım. yarım domatesle süsledim. ohhh mis gibi doydum. ne yapayım fırından yeni çıkmış çıtır çıtır peynirli böreği. yanında ezmeyi. de mi ama

Valla ben yediriyom yediriyom almiyor kilo. Birde benden kizimla beraber turlu turlu yemekler istiyorlar. Icli köfteler, tatlilar, mantilar, börekler... Birde demiyorlarmi diyette olan sensin biz degiliz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…