65 ten 55 e yolculugum baslasin...

ben eski kıyafetlerimi giyecem atmadım onları . daha 3 sene önce giyiyodum . herşey hamilelikten sonra değişti sonrada ipin ucu kaçtı

Ayni canim yaa, zayifken hevesle aldigim kiyafetler dolapta tozlaniyor, sigmiyorum maalesef hala coguna. Bazilarinada sigiyorum ama hareket edemiyom Ama yeni kiyafetlerde beni biraz daha motive ediyor.

Ayni canim yaa, zayifken hevesle aldigim kiyafetler dolapta tozlaniyor, sigmiyorum maalesef hala coguna. Bazilarinada sigiyorum ama hareket edemiyom Ama yeni kiyafetlerde beni biraz daha motive ediyor.
yeni kıyafetlerin bi çoğunu sevmiyorum cok açık ve saçma geliyo yaşlamıyorum galiba::)) yazın giyecek tişort bulamadım hepsinin ya sırtı kesikti ya yakası

Reactions: mhn
yeni kıyafetlerin bi çoğunu sevmiyorum cok açık ve saçma geliyo yaşlamıyorum galiba::)) yazın giyecek tişort bulamadım hepsinin ya sırtı kesikti ya yakası

Bende cok acik giymiyorum canim. Birde cok ince olanlara gicik oluyorum. Ici disi belli. O yuzden alisveriste bende genelde zamanimi tsört ararken harciyom.

Bende cok acik giymiyorum canim. Birde cok ince olanlara gicik oluyorum. Ici disi belli. O yuzden alisveriste bende genelde zamanimi tsört ararken harciyom.
çok acayipleşti ya kazaklar bile delik delik:)))

konu nerden nereye geldi demi. diyetten dedikoduya geçtik. harikayız yaaa

ya yazışırken sizin attiğinız mesajlar otomatık ekrana düşmüyo çıkıp tekrar giriyom siz nasıl yapıyosunuz

birazdan kızım la süt içecez. ertesi güne aç kaklmayı önlüyomuş. diyorum bu kız niye iştahsız. sütü çok içiyo teyzeleri 3 yaşında genç bi ergen kızım var

Kalori hesabini sormustun mandebula.Öyle detaylı değil benim kalori hesabım canim.günlük 1900- 2000 civarı kalori almam lazım.netteki sitelerden sen de öğrenebilirsin. Yediğimin içtiğimin ortalama olarak kaç kalori olduğunu aklimdan hesapliyorum.Yazmıyorum öyle detayli

anladım canm 2000 kalori çok değilmi. 1300 neyine yetmiyo:))

hah haa aynen öyle hatta daha da az :)))))) 1900 kalori almam lazım diyerek yanlış ifade ettim.Bu kilomu korumam için almam gereken miktar.Bu miktarı geçersem kilo alırım. haftada bir kilo verebilmem için bundan 1000 kalori daha azını yemem gerekiyor:) Yani günde 900 kalori falan alıcam ki zayıflayayayım. ben söylemiyorum net söyletiyor :)

birazdan kızım la süt içecez. ertesi güne aç kaklmayı önlüyomuş. diyorum bu kız niye iştahsız. sütü çok içiyo teyzeleri 3 yaşında genç bi ergen kızım var

Ay Allah bağışlasın ben de istiyorum artık bebek yaa, içim gidiyor artık bebiş gördüğümde :))) Allah isteyen herkese versin. siz kaç yaşındasınız kızlar ve kaç yıllık evlisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…