ben eski kıyafetlerimi giyecem atmadım onları . daha 3 sene önce giyiyodum . herşey hamilelikten sonra değişti sonrada ipin ucu kaçtı
yeni kıyafetlerin bi çoğunu sevmiyorum cok açık ve saçma geliyo yaşlamıyorum galiba::)) yazın giyecek tişort bulamadım hepsinin ya sırtı kesikti ya yakasıAyni canim yaa, zayifken hevesle aldigim kiyafetler dolapta tozlaniyor, sigmiyorum maalesef hala coguna. Bazilarinada sigiyorum ama hareket edemiyomAma yeni kiyafetlerde beni biraz daha motive ediyor.
yeni kıyafetlerin bi çoğunu sevmiyorum cok açık ve saçma geliyo yaşlamıyorum galiba::)) yazın giyecek tişort bulamadım hepsinin ya sırtı kesikti ya yakası
çok acayipleşti ya kazaklar bile delik delik:)))Bende cok acik giymiyorum canim. Birde cok ince olanlara gicik oluyorum. Ici disi belli. O yuzden alisveriste bende genelde zamanimi tsört ararken harciyom.
konu nerden nereye geldi demi. diyetten dedikoduya geçtik. harikayız yaaa
anladım canm 2000 kalori çok değilmi. 1300 neyine yetmiyo:))Kalori hesabini sormustun mandebula.Öyle detaylı değil benim kalori hesabım canim.günlük 1900- 2000 civarı kalori almam lazım.netteki sitelerden sen de öğrenebilirsin. Yediğimin içtiğimin ortalama olarak kaç kalori olduğunu aklimdan hesapliyorum.Yazmıyorum öyle detayli
birazdan kızım la süt içecez. ertesi güne aç kaklmayı önlüyomuş. diyorum bu kız niye iştahsız. sütü çok içiyo teyzeleri 3 yaşında genç bi ergen kızım var
ayy çocuk zor iş.Ay Allah bağışlasın ben de istiyorum artık bebek yaa, içim gidiyor artık bebiş gördüğümde :))) Allah isteyen herkese versin. siz kaç yaşındasınız kızlar ve kaç yıllık evlisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?