- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
okuldan geldim . eşimi beklemeden akşam yemeğini yedim. çünkü ona börek yapacam:)) o kila alsın. kızlar begenmesin. hahaha. akşam: 2 dilim ligth ekmek haşlanmış brololi karnabahar. bi kabağı rendeleyip yoğurtladım. yarım domatesle süsledim. ohhh mis gibi doydum. ne yapayım fırından yeni çıkmış çıtır çıtır peynirli böreği. yanında ezmeyi. de mi ama
Mhn canım benim eşim de geçen sitem etti bana sen diyettesin beni de diyete sokma diye :) ela üzülme canım ben de arada çerez merez kaciriyorum. Ozluyorum canim cekiyor ne yapayımben de bugun 62 çıktım kızlar hala 61 li rakamları göremedim. Akşam 8 den sonra sadece yesilcay çay içiyorum. İki gündür yesilcayin icine az biraz rezene ve biberiye katiyorum. Gerçekten gaz ve ödem için birebir. Öneririm. Tadı da güzel
bir şeyler yeme isteğimi bastırmak için kahve yapacam. gel beraber olsun. siz ne güzel 61-62 kilolardasınız. ben 65 ı yeni gördüm.Bravo canım işte irade buuuuu :)))
yok ya kadın piskopat. makinalı tüfek gibi konuşuyo. ne ollur konuşma tamam pişmanm diyesi geliyoDoktorun ne der az biraz cigkofteye izin verir mi? Canın çok çektiyse ye azıcık
yok ya kadın piskopat. makinalı tüfek gibi konuşuyo. ne ollur konuşma tamam pişmanm diyesi geliyo
yok ya kadın piskopat. makinalı tüfek gibi konuşuyo. ne ollur konuşma tamam pişmanm diyesi geliyo
offfçok sıkıcı bu zayıflama işi. yemek eglenceliydi di mi
okulda çay içmekten suya yer kalmıyo demi,Ben günlük çay limitini doldurdum su limitini doldurmaya çalışıyorum. Daha bir litre olmadı içtiğim su
ben eski kıyafetlerimi giyecem atmadım onları . daha 3 sene önce giyiyodum . herşey hamilelikten sonra değişti sonrada ipin ucu kaçtıAy ne cok cay icmisim yaa, halada canim istiyor.
Mandebula uzulme canim benim, sabirla zayifliyacaz hepimiz. Koruma asamasini simdilik dusunmuyorum, iyi kötu bi yeme aliskanligi olustu hayatimda. Ama haklisin bu kez geri almiyacam elimden geldigince. Tedbiri elden birakmamak gerek. Ama önce bi 55 i göreyimde.Yeni ciciler alcam kendime
okulda çay içmekten suya yer kalmıyo demi,
yeşil çay hiç yapmadım da içmedim de ayy utandım. diye şişko olduğum ortada.Aynen canım yaa her teneffüs mutlaka bir bardak :) o yüzden akşam normal çay yapmıyorum yeşilcay yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?