65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Mhn canım benim eşim de geçen sitem etti bana sen diyettesin beni de diyete sokma diye :) ela üzülme canım ben de arada çerez merez kaciriyorum. Ozluyorum canim cekiyor ne yapayım ben de bugun 62 çıktım kızlar hala 61 li rakamları göremedim. Akşam 8 den sonra sadece yesilcay çay içiyorum. İki gündür yesilcayin icine az biraz rezene ve biberiye katiyorum. Gerçekten gaz ve ödem için birebir. Öneririm. Tadı da güzel

Reactions: mhn

Bravo canım işte irade buuuuu :)))

Bravo canım işte irade buuuuu :)))
bir şeyler yeme isteğimi bastırmak için kahve yapacam. gel beraber olsun. siz ne güzel 61-62 kilolardasınız. ben 65 ı yeni gördüm.

Doktorun ne der az biraz cigkofteye izin verir mi? Canın çok çektiyse ye azıcık

şundan az yeyim bnundan az yeyim derken 68 olmuştum. giydiğim yakışmıyo.

Olsun canım sen de vereceksin bak 68 den 65 e inmişsin ne guzel

10 kilo daha var. tabi sonrasında geri almamak. şimdi herkes dır dır konuşuyo diyeti bırakırsan fazlasıyla alırsın diye.

offfçok sıkıcı bu zayıflama işi. yemek eglenceliydi di mi

Ah eğlenceli olmaz mı yaaa...kilo alırken hiç zorlanmiyoruz ama verirken fena ben yemek yemeyi de yedirmeyi de çok severim. İştahlı yemek yiyen insanlara da bayılırım :)))) ama bu aralar aman fazla yemeyeyim az yiyeyim diyerek kalori hesabı yapmaktan yediğim hicbir seyden zevk almıyorum

Ben günlük çay limitini doldurdum su limitini doldurmaya çalışıyorum. Daha bir litre olmadı içtiğim su

Ay ne cok cay icmisim yaa, halada canim istiyor.
Mandebula uzulme canim benim, sabirla zayifliyacaz hepimiz. Koruma asamasini simdilik dusunmuyorum, iyi kötu bi yeme aliskanligi olustu hayatimda. Ama haklisin bu kez geri almiyacam elimden geldigince. Tedbiri elden birakmamak gerek. Ama önce bi 55 i göreyimde. Yeni ciciler alcam kendime

ben eski kıyafetlerimi giyecem atmadım onları . daha 3 sene önce giyiyodum . herşey hamilelikten sonra değişti sonrada ipin ucu kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…