di mi ama gece gece aklımıza düşürdün bak. tam bu saatler midemin kazınma saatleri
di mi ama gece gece aklımıza düşürdün bak. tam bu saatler midemin kazınma saatleri
Evet yaa, cezami versek bu mandebula ya.
arkadaşlar ya maşallah size ben yokken ne kadarda yazışmışsınız. oku oku bitmedi valla kalkıp 2 spor yapsaydınız ya bu zamanda :)))) benimde cnm kısır çekiyo bu ara.ama ben cnm çektiğinde yiyorum mesela öğle yemeği yerine bir kase kısır ve ayran.ne olcakki
arkadaşlar ya maşallah size ben yokken ne kadarda yazışmışsınız. oku oku bitmedi valla kalkıp 2 spor yapsaydınız ya bu zamanda :)))) benimde cnm kısır çekiyo bu ara.ama ben cnm çektiğinde yiyorum mesela öğle yemeği yerine bir kase kısır ve ayran.ne olcakki
Ben işten cikcam onun stresine girdim maalesef ama diyette sporda yapamıyorum
günaydın kızlar. 100 gr cık gitmiş. 65.0. bugünde kahvaltı aynı olacak,, sonra spor niyetine ev temizliği.akşama 10 kişi gelecek. gene mutfağa girip döktürecem. geceden bal kabagını şekere yatırmıştım. onu koydum ocaga. haşhaşlı revanı gül böreği. zepralı kek. 2 çeşit kurabiye yapaacam. peki yiyecekmiyim. hayırr. sadece pişmiş mi şekeri nasıl diye ucundan kabağa bakarım. çok masumcabir haftadır okul olunca hiç çorba içmedim. bi mercimek çorcası yaparım öğlene. akşama da kuru fasulye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?