65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Yas 29
Mandebula Allah bagislasin canim, benimde 1 kizim var. Benim kizimda cok seviyor sutu.
Niyeben, insallah canim Allah sanada nasip etsin evlat. Herseyden önemlisi saglikla, sihhatle.

Kiz mandebula, benimde canimi cektirdin cig köfte. Alacak bir yerde yok, bazen evde yalanci cig köfte yapiyorum ama cok yiyom ozaman yaa. En iyisi sebzeye devam edim ben yarin. Ama bugun cok aciktim, aksam fazla kacti bukez sebzede olsa.

Ooooffff off ne zor is bu diyet yaa.

di mi ama gece gece aklımıza düşürdün bak. tam bu saatler midemin kazınma saatleri

Reactions: mhn
evet olabilir,nasıl bir ceza bulsak acaba

arkadaşlar ya maşallah size ben yokken ne kadarda yazışmışsınız. oku oku bitmedi valla kalkıp 2 spor yapsaydınız ya bu zamanda :)))) benimde cnm kısır çekiyo bu ara.ama ben cnm çektiğinde yiyorum mesela öğle yemeği yerine bir kase kısır ve ayran.ne olcakki

di mi ama gece gece aklımıza düşürdün bak. tam bu saatler midemin kazınma saatleri

Evet yaa, cezami versek bu mandebula ya.

kötüyüm ben kötü

günaydın kızlar. 100 gr cık gitmiş. 65.0. bugünde kahvaltı aynı olacak,, sonra spor niyetine ev temizliği.akşama 10 kişi gelecek. gene mutfağa girip döktürecem. geceden bal kabagını şekere yatırmıştım. onu koydum ocaga. haşhaşlı revanı gül böreği. zepralı kek. 2 çeşit kurabiye yapaacam. peki yiyecekmiyim. hayırr. sadece pişmiş mi şekeri nasıl diye ucundan kabağa bakarım. çok masumca bir haftadır okul olunca hiç çorba içmedim. bi mercimek çorcası yaparım öğlene. akşama da kuru fasulye.

Gunaydin canim. Aslinda evet olabilir, sonucta bulgur princten, ekmekten daha saglikli.

Maşallah sana şimdiden eline sağlık sen de bu irade varken hepimizi geçeceksin kilo verme konusunda bu gidisle:))

Ögle yemek hazirlayip yiyemedim, market falan derken. 150 gr meyveli yogurdun icine 1 kucuk muz dograyip yedim. Sebze hazirlayamadim maalesef. Aksama insallah guzel bir sebze ziyafeti yapicam

Aksam: azcik haslanmis lahana, yogurt.3 izgara köfte. 1 er yemek kasigi kadar sogan, havuc, ve mor lahana salatasi.
Suandada cay iciyorum.

Ben de bugün 61.700 geldim kızlar mutluyum sonunda 61 li rakamları gördüm umarım yarın birkaç yüz gram daha az çıkarım :)

Niyeben ve Ela82 tebrik ederim. Ayy insallah bende vermisimdir biraz ya. Cok korkuyorum 61 li sayidan geri 62 ye cikarim diye.

Pazartesi yarışmaya başlıyoruz kızlar değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…