65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Ögle: az haslanmis lahana ve 3 yemek kasigi yogurt.
Ara: 150 gr meyveli yogurt, 3 dilim baklava cay.
Aksam: 1,5 peynirli pide, cay.
Coook kötu bir diyet gunu oldu yaa. Yarina artilarda cikmasam bari offf. Tutamadim gene su agzimi.

Ya ben ya ben sabah kahvaltıda az yedim ama öğlen dayanamayıp simit yedim akşam çorba arkasından 10 tane kadar kestane... kestane patates gibi bir sey. Mideme oturdu kaldi.offf nasıl gidecek bu kilolar ((((

Reactions: mhn
Bi süre giremiyordum canım sitete işten çıkma durumum vardı iştah tamamen kesildi kafaya takmaktan stresten yiyemiyorum yediğimide cikariyordum şimdi hersey yoluna girdi ya bu seferde yersem hemen anında kilo alırsam bak şimdi bunuda taktım kafama :)

Sağlıksız derken aç ki kaldın canım. Ac durmasaydin

Bi süre giremiyordum canım sitete işten çıkma durumum vardı iştah tamamen kesildi kafaya takmaktan stresten yiyemiyorum yediğimide cikariyordum şimdi hersey yoluna girdi ya bu seferde yersem hemen anında kilo alırsam bak şimdi bunuda taktım kafama :)

Gecmis olsun canım durumun çözüldugune sevindim.sikma canını her şey olacağına varır. Kilo almazsın miden kuculmuştur bu dönemde ama yine de dikkat et tabi yemene içmene. Bol su iç. Kusmussun vücut epey su kaybetmiş olmalı

Çok kaybetti kış olmasına rağmen 3 litreye yakın su tuketiyorum bakalım inşallah almam sporada devam etcem top bana balıo ben topa bakıyorum

EBEYAZBULUT06, hosgeldin, yazmana sevindim. Islerinin yoluna girmesinede. Uzulme almazsin geri.
Niyeben, bugun ben senden daha kötu yedim canim yaa, baklava bile yedim off. Birde aksama evde pide yaptim canim cekti sicak sicak onuda yedim. Simdide oturup kara kara sabaha tekrar 62 yi gurucem korkusu yasiyom.
Neyse oldu artik, yarin yarisma basliyor. Bizi daha iyi motive etsin kizlar.

Çok kaybetti kış olmasına rağmen 3 litreye yakın su tuketiyorum bakalım inşallah almam sporada devam etcem top bana balıo ben topa bakıyorum

Kışın daha çok useniyor insan spor konusunda di mi

Arada oluyor öyle kaçamaklar canim.ne yapalım insanız sonuçta can çekiyor evet yarın başlıyoruz inşallah hepimiz için güzel sonuçlanacak bu yarış. Her gün tartılma yok değil mi. Yarın tartilcaz bir de pazar tartılip sonuç bildircez

yoğun bi haftasonu gecirdim yazamadım kızlar. iyi direndim annemlere. ye ye ye . şimdi bırakınca daha cok alacan. ömur boyu mu yemiyecen. dedim ya onu da o zaman konuşuruz. şimdi böyle dedim. offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Gunaydin arkadaslar! Mutlu ve kacamaksiz bir yarisma diliyorum herkese. Önemli olan saglikli zayiflamak!
Kilo bildirimi: gecen hafta: 61.9
Bu hafta: 61.8 Daha fazlaydi kesin verdigim kilo ama dun göturdugum pide ve baklavanin da etkisiyle böyle sanirim bugun.

Evet canim hergun tartilmak yok, sonuclar pazar bildirilecek arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…