Pazartesi yarışmaya başlıyoruz kızlar değil mi?
Allahim 65 kilodan 64.1 e indim :) ama sağlıksız indim
Sağlıksız derken aç ki kaldın canım. Ac durmasaydin
Bi süre giremiyordum canım sitete işten çıkma durumum vardı iştah tamamen kesildi kafaya takmaktan stresten yiyemiyorum yediğimide cikariyordum şimdi hersey yoluna girdi ya bu seferde yersem hemen anında kilo alırsam bak şimdi bunuda taktım kafama :)
Gecmis olsun canımdurumun çözüldugune sevindim.sikma canını her şey olacağına varır. Kilo almazsın miden kuculmuştur bu dönemde ama yine de dikkat et tabi yemene içmene. Bol su iç. Kusmussun vücut epey su kaybetmiş olmalı
Çok kaybetti kış olmasına rağmen 3 litreye yakın su tuketiyorum bakalım inşallah almam sporada devam etcem top bana balıo ben topa bakıyorum
EBEYAZBULUT06, hosgeldin, yazmana sevindim. Islerinin yoluna girmesinede. Uzulme almazsin geri.
Niyeben, bugun ben senden daha kötu yedim canim yaa, baklava bile yedim off. Birde aksama evde pide yaptim canim cekti sicak sicak onuda yedim. Simdide oturup kara kara sabaha tekrar 62 yi gurucem korkusu yasiyom.
Neyse oldu artik, yarin yarisma basliyor. Bizi daha iyi motive etsin kizlar.
Slmarkdslarbugun61.300geldimdunegore500grdahaazsasirdimdogrusubirgunde500grfarknasilolur
Ben de bugün 61.700 geldim kızlar mutluyum sonunda 61 li rakamları gördüm umarım yarın birkaç yüz gram daha az çıkarım :)
hepinizi tebrik ediyorum ne güzelll yaaa 61 li kilolarAllahim 65 kilodan 64.1 e indim :) ama sağlıksız indim
Arada oluyor öyle kaçamaklar canim.ne yapalım insanız sonuçta can çekiyorevet yarın başlıyoruz inşallah hepimiz için güzel sonuçlanacak bu yarış. Her gün tartılma yok değil mi. Yarın tartilcaz bir de pazar tartılip sonuç bildircez
kızlar tekrar günaydın.killo bildirimi yapıyorum.
gecen pazartesi. 66.2 şimdi: 64.9
verilen kilo: 1.3 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?