- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
Gunaydin arkadaslar! Mutlu ve kacamaksiz bir yarisma diliyorum herkese. Önemli olan saglikli zayiflamak!
Kilo bildirimi: gecen hafta: 61.9
Bu hafta: 61.8Daha fazlaydi kesin verdigim kilo ama dun göturdugum pide ve baklavanin da etkisiyle böyle sanirim bugun.
Ayyy 60 li rakamlar mi?olsun canım gidecek onlar da inşallah.bu hafta amacımız 60 lı rakamları görmek olsun.
harikasın canm işte buuu. bende şimdi güne gidiyorum ne yapacam şimdi yaaaaaBu arada sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim kasar peyniri, 2 ince dilim sucuk, cay.
Ara: cay, 150 gr meyveli yogurt yiyecegim simdi.
Öglene de haslanmis lahana ve yogurt, corba yapicam insallah. saat 13:30 gibi yiyebilcem ögle yemegini.
kızlar günaydın kilomu bildiriyorum : 62.0ne yazıkki 62 yi tekrar gördüm bakalım gelecek pazara kaç kiloda olacağım.
62 olsam diyeti bırakkırım beeAyyy 60 li rakamlar mi?Hayal ettimde kalp atislarim degisti Insallah canim yaa, insallah. Cok duzenli yemeye caliscam bu hafta, artik yeter yerimde saydigim.
62 olsam diyeti bırakkırım bee
Hosgeldin Ela82, gecmis olsun canim. Canim unutma bu hafta yarismaya basladik, pazar gunu tekrar kilo bildirim var.mrb arkadaşlar rahatsızım giremedim bayadır. bu sabah itibariyle 61.400 üm.
Yogurt yiyecem dedim ama cok acil disari cikmam gerekti, ve yiyemeden ciktim. Gelincede corbami yaptim, 2 kase sicak sicak ictim, sogukta ohh mis gibi. Suan doydum bununla. Lahanayi artik ikindine yerim ara ögun olarak.harikasın canm işte buuu. bende şimdi güne gidiyorum ne yapacam şimdi yaaaaa
kızlar 62 lerden sonra 61 li rakamlar çok güzeldi bende artık 60 ları görmek istiyorum ama olmuyor bayağıdır.62 olsam diyeti bırakkırım bee
teşekkür ederim inş biran önce geçer.ağzımda yaralar çıktı yiyip içemiyorum.çok zor oluyor..Ela geçmiş olsun canım. Mhn evet 60 li rakamlar beni de çok heyecanlandıriyor :) Mandebula diyet bırakmak yok sakın haaa
Günaydın kızlar hepinize iyi bir gün diliyorum :)
62 de birakmak ha diyeti
Citir citir olana kadar devam
Günaydın kızlar hepinize iyi bir gün diliyorum :)
günaydın kızlar. kim kazaandı yarışı. ben nasılsa birinci olmuşumdur diye kendime ödül olarak çiğ köfte verdimGunaydin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?