65 ten 55 e yolculugum baslasin...

kızlar günaydın kilomu bildiriyorum : 62.0 ne yazıkki 62 yi tekrar gördüm bakalım gelecek pazara kaç kiloda olacağım.

Reactions: mhn

olsun canım gidecek onlar da inşallah.bu hafta amacımız 60 lı rakamları görmek olsun.

olsun canım gidecek onlar da inşallah.bu hafta amacımız 60 lı rakamları görmek olsun.
Ayyy 60 li rakamlar mi? Hayal ettimde kalp atislarim degistiInsallah canim yaa, insallah. Cok duzenli yemeye caliscam bu hafta, artik yeter yerimde saydigim.

Bu arada sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim kasar peyniri, 2 ince dilim sucuk, cay.
Ara: cay, 150 gr meyveli yogurt yiyecegim simdi.
Öglene de haslanmis lahana ve yogurt, corba yapicam insallah. saat 13:30 gibi yiyebilcem ögle yemegini.

Bu arada sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim kasar peyniri, 2 ince dilim sucuk, cay.
Ara: cay, 150 gr meyveli yogurt yiyecegim simdi.
Öglene de haslanmis lahana ve yogurt, corba yapicam insallah. saat 13:30 gibi yiyebilcem ögle yemegini.
harikasın canm işte buuu. bende şimdi güne gidiyorum ne yapacam şimdi yaaaaa

kızlar günaydın kilomu bildiriyorum : 62.0 ne yazıkki 62 yi tekrar gördüm bakalım gelecek pazara kaç kiloda olacağım.

Ayyy 60 li rakamlar mi? Hayal ettimde kalp atislarim degistiInsallah canim yaa, insallah. Cok duzenli yemeye caliscam bu hafta, artik yeter yerimde saydigim.
62 olsam diyeti bırakkırım bee

mrb arkadaşlar rahatsızım giremedim bayadır. bu sabah itibariyle 61.400 üm.
Hosgeldin Ela82, gecmis olsun canim. Canim unutma bu hafta yarismaya basladik, pazar gunu tekrar kilo bildirim var.

harikasın canm işte buuu. bende şimdi güne gidiyorum ne yapacam şimdi yaaaaa
Yogurt yiyecem dedim ama cok acil disari cikmam gerekti, ve yiyemeden ciktim. Gelincede corbami yaptim, 2 kase sicak sicak ictim, sogukta ohh mis gibi. Suan doydum bununla. Lahanayi artik ikindine yerim ara ögun olarak.

Ela geçmiş olsun canım. Mhn evet 60 li rakamlar beni de çok heyecanlandıriyor :) Mandebula diyet bırakmak yok sakın haaa

Aksam: haslanmis lahana&yogurt, 1 kase corba.
Ara: cay, cay, su.

öğleden sonra günüm var demiştim ya hiçbirini yemedim sadece cay içtim bi da kahve. ama akşam acısını çıkardım yaa yerken bile pişmendim. şimdi kızlara ne diyecem. beni topa tutacaklar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…