65 ten 55 e yolculugum baslasin...

gunnaydn cnm dün çok da yemedm ama +200 gr almışım.anlamadm yaa sudur o su de mi

hoşgeldin canım aramıza...
günlük ne yaptıksak motive olmak ve motive etmek için burada paylaşıyoruz.
pazar günleri tartılıp güncel kilolarımızı paylaşıyoruz :)

bu arada herkese günaydın :)
dün çok yazamadım akşama kadar kalabalıktı baya.
sabah kaşarlı yarım tost ve bir fincan şekersiz çay .
11 de ara öğünümde 1 bardak süt içicem sanırım :)

Reactions: mhn
off baya yorulcaksın desene... ama iyi tarafından bakıp bunu kalori yakmak olarak görelim :)
kolay gelsin sana canım :)

gunaydın kızlar . 2 dilim light ekmek 1 dilim peynir 2 zeytın yedim. o misss kokulu sucuktan hiç yemedi. hepsini kızım yedi. haksızlık. ara öğünde 1 incir yiyecem. öğlene oturmam var hayırlısı olsun diyorum inşallah irademe sahip çıkarım. birazdan evi temizleyecem.

Merhaba, R rebelmusic . Evet canim hergun mumkun oldugunca ne yedigimizi, ne yaptigimizi paylasiyoruz. Ve gecen hafta yarismaya basladik. Aramiza katilirsan sevinirim, hep beraber zayiflayalim.
Çok sevirim :) İnşallah pek bişey kaçırmamışımdır bugün tartıldım 66.6 çıktım inşallah bugün tembellik yapmam da biraz daha veririm :)

off baya yorulcaksın desene... ama iyi tarafından bakıp bunu kalori yakmak olarak görelim :)
kolay gelsin sana canım :)

Teşekkür ederim canım benim. Sorma canım yaa, yorgunluktan bittim, çay molası verdim şimdi biraz. Ama haklısın yakılan kalorileri düşünmek lazım, hemde ev mis gibi temiz olcak.

Tekrar merhaba kizlar!
Sabah saat 11:30 gibi 150 gr meyveli yogurt.
Ögle: et haslama yaptim patatesli, havuclu cogunlugu suyundan olmak uzere 1 tabak ondan ictim.
Ara: 150 gr meyveli yogurt, cay.
Aksam: Ayni yemekten 2 kase ictim, biraz fazla oldu galiba ama cok acikmistim.

bugün arkadaşa gittim. börek tatlı vardı yemedim. kızıma yedirdim. kendimde yemiş numarası yaptım. çay içtim öyle. sonrada elma:) akşam: 2 dilim kepek ekmek 2 köfte salata ayran.
ama hala açım

bugün arkadaşa gittim. börek tatlı vardı yemedim. kızıma yedirdim. kendimde yemiş numarası yaptım. çay içtim öyle. sonrada elma:) akşam: 2 dilim kepek ekmek 2 köfte salata ayran.
ama hala açım
Sabrin ve kararliligin icin tebrikler mandebula.

gunaydin canlar... dun aksam sporumi yapamadim maalesef ama insallah bugun es gecmicem.
sabah
1 simit:275 kcal
1 pinar beyaz (20gr):60 kcal
sekersiz cay
simit peynir cok kalori yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…