gunnaydn cnm dün çok da yemedm ama +200 gr almışım.anlamadm yaa sudur o su de miGunaydinlar herkeze
Sabah: 1 dilim ekmek, salatali, zeytin, cay.
Bugun coookk yogunum, önce disari cikmam lazim, sonrada evde temizlik beni bekliyor. Ev bastan sona temizlenecek, perdeler, halilar falan...Hepinize bol zayiflamali, kacamaksiz bir gun diliyorum kizlar
hoşgeldin canım aramıza...merhaba ben bugün kayıt oldum.gördüğüm kadarıyla hepiniz kilo vermişsiniz ben de vermek istiyorum.55 kilo hedef.67.4 kiloyum.burda herkes her gğün ne yaptığını mı yazıyor?hangi aralıklarla tartılıyosunuz?
cnm günlük tartılınca çok doğru olmuyo bi eksik bi fazla oluyo hep. ne iyisi haftada bir tartılmakgunnaydn cnm dün çok da yemedm ama +200 gr almışım.anlamadm yaa sudur o su de mi
off baya yorulcaksın desene... ama iyi tarafından bakıp bunu kalori yakmak olarak görelim :)Gunaydinlar herkeze
Sabah: 1 dilim ekmek, salatali, zeytin, cay.
Bugun coookk yogunum, önce disari cikmam lazim, sonrada evde temizlik beni bekliyor. Ev bastan sona temizlenecek, perdeler, halilar falan...Hepinize bol zayiflamali, kacamaksiz bir gun diliyorum kizlar
Çok sevirim :) İnşallah pek bişey kaçırmamışımdırMerhaba, R rebelmusic . Evet canim hergun mumkun oldugunca ne yedigimizi, ne yaptigimizi paylasiyoruz. Ve gecen hafta yarismaya basladik. Aramiza katilirsan sevinirim, hep beraber zayiflayalim.
gunnaydn cnm dün çok da yemedm ama +200 gr almışım.anlamadm yaa sudur o su de mi
off baya yorulcaksın desene... ama iyi tarafından bakıp bunu kalori yakmak olarak görelim :)
kolay gelsin sana canım :)
Sabrin ve kararliligin icin tebrikler mandebula.bugün arkadaşa gittim. börek tatlı vardı yemedim. kızıma yedirdim. kendimde yemiş numarası yaptım. çay içtim öyle. sonrada elma:) akşam: 2 dilim kepek ekmek 2 köfte salata ayran.
ama hala açım
)Yarismaya katilan arkadaslar:
1. M mandebula
2. @niyeben...
3. @Ela82
4. @EBEYAZBULUT06
5. M mhn
6. A alarafalara
7. @TheBeyin
8. @ap06
Kilo bildirimleri pazar gunudur, en gec saat 23.00 kadar.Herkese kolay gelsin!!!!
gıcıkCanlarım ben 59 olmuşum çok mutluyum :)
şaka bi yana tebrikler canımSıteye gıremıyordum ama artık burdayımmmmmm :)
ben de yarışmaya katılabilir miyim hafta başı 67.4 kiloydum şimdi 66.0 çıktım.)
Yarışma devammı ayrıca neler kaçırmışım meğer uzun sure gırmeyınce
gunaydin canlar... dun aksam sporumi yapamadim maalesef ama insallah bugun es gecmicem.
sabah
1 simit:275 kcal
1 pinar beyaz (20gr):60 kcal
sekersiz cay
simit peynir cok kalori yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?