inşallah cnm ya yeşil çay içiyorm şimdikislaaar hepimiz oyle yada böyle kilo vermisiz... hepimiz cok iyiyiz :) bravo bize artik kimse bizi durduramaz tartida 55 gorene kadar devam
Ben de 61.5 kızlar sadece beş yüz gram ama olsun herkesi tebrik ederim :)
Tebrikler
Mrblar60.7ciktmcokmutluymfark700grsonunda60larigordmherkesebasarolar.
Evetcnmcoksagoldarisihepinizinbasinabayainceldmartikinssimarmambuarada70liyazmissinyanlisliklaallahkorusunAyy ela çok tebrik ederim canım ya 70 li rakamları gördün ne güzel kıskandım seni valla ama aynı zamanda da senin adına çok sevindim :)
Evetcnmcoksagoldarisihepinizinbasinabayainceldmartikinssimarmambuarada70liyazmissinyanlisliklaallahkorusun
Evet canim, dunku kilolari baz alarak baslayalim.Kızlar yarın yeni yarışmamı başlıyor
Merhaba, R rebelmusic . Evet canim hergun mumkun oldugunca ne yedigimizi, ne yaptigimizi paylasiyoruz. Ve gecen hafta yarismaya basladik. Aramiza katilirsan sevinirim, hep beraber zayiflayalim.merhaba ben bugün kayıt oldum.gördüğüm kadarıyla hepiniz kilo vermişsiniz ben de vermek istiyorum.55 kilo hedef.67.4 kiloyum.burda herkes her gğün ne yaptığını mı yazıyor?hangi aralıklarla tartılıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?