65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Gunaydin kizlar, kollarimi kaldiracak halim yok yorgunluktan.
Sabah: 2 dilim ekmek, ceyrek salatalik, 3 zeytin, biraz sucuklu yumurta ve cay.
Ara: cay

cikolatasiz duramazm bi insan? aslinda iyi idare ediyordum ama turk kahvesini cikolatasiz icemiyorum o yuzden
ara
1 turk kahvesi orta:40 kcal
2 adet napoliten:2*18:36 kcal

Reactions: mhn
Selam kızlar iki gündür giremedim doğru dürüst.
Evi temizledim çok yorgundum durmadım bilgisayar başında o gün dün de ablam hasta olmuş ona gittim yemek yapmaya yardım etmeye anca fırsat buluyorum. Çok yoruldum iki gündür bir de regl oldum ağrım var hep ayrıca bugün düne göre +300 gr var acaba reglden dolayı şişlik mi var diye düşünüyorm inş öledir

Sabah:
1 kk lor peyniri
1 domates
2 dilim tam buğday ekmeği
1 siyah zeytin
1 yumurta beyazı

yeniden merhaba
öğlen bir kase mercimek çorba : 183 kcal
bir iki kaşık salata : yaklaşık 70 kcal olabilir
yemeğin içinden 1 köfte : 50 dir herhalde :)
bir iki çatalda kereviz :)
bugün kalorileri yazayımki günlük daha az kalori alayım diye düşündüm :)
buraya yazıcam diye az kalori yapmaya çalışıyorum.
öğle toplam 400 kalori aldım sanırım :)
sabahkı menü ve ara ile beraber kabataslak 800 oldu diye düşünüyorum...
bakalım en fazla 400 daha alabilirim :) 1200 ü geçmek yok :)

Sabah kahvaltımı 11 de yaptığım öğlen bir gibi yaptığım öğle yemeğim yalan oldu az sonra bir incir bir kayısı bir iki tane fındık yemeyi düşünütorum akşama da brokoli haşlayıp üzerine yoğurt dökeceğim ve yanına biraz da salata yapmayı düşünüyoum sonrasında yatmadan iki saat önce iki tane meyve bi aksilik değişiklik olmazsa bugün böyle geçecek kızlar :)

Bu arada arkadaşım geldi onunla beraber ( o da diyette bu arada :) bir fincan sade türk kahvesi ve yanına iki tane çikolayalı diyet bisküvi yedim :)

Bende yediklerimin kalorilerini yazmaya karar verdim daha iyi olabilir :)

Sabah:
1 kk lor peyniri 12 kcal
1 domates 29 kcal
2 dilim tam buğday ekmeği 125 kcal
1 siyah zeytin 4 kcal
1 yumurta beyazı 16 kcal

Öğle:
1 sade türk kahvesi 0 kcal
2 çikolatalı diyet bisküvi 98 kcal

Toplam : 313 kcal

Sabah:
1 kk lor peyniri 12 kcal
1 domates 29 kcal
2 dilim tam buğday ekmeği 125 kcal
1 siyah zeytin 4 kcal
1 yumurta beyazı 16 kcal

Öğle:
1 sade türk kahvesi 0 kcal
2 çikolatalı diyet bisküvi 98 kcal

Ara:
1 kuru incir 41 kcal
1 kuru kayısı 29 kcal
3 fındık 20 kcal
2 badem 13 kcal
1/2 yk kuru üzüm 21 kcal

Akşam:
1 porsiyon haşlanmış brokoli 66 kcal
3 yk yoğurt 48 kcal
4 yk domatesli bulgur pilavı 224 kcal
1/2 tam buğday ekmeği 31 kcal

Toplam: 806 kcal

Selam kizlar.
Ögle: evde tavuk durum yaptim, kendi yiyecegim lavasi cok ince actim, icine bol salata ve tavuktan koydum onu yedim.
Ara: Cay, 1 tane tuzlu muffin.
Aksam: 3 köfte, mor lahana salatasi.

Regl oldum agrim cok fena, durmadan sicak biseyler icmeye calisiyorum

Aynı durumdayızz bende çok ağrılı geçiriyorum bugünü ve evdeki baklavayı yememk için zor tutuyorum kendimi

Aynı durumdayızz bende çok ağrılı geçiriyorum bugünü ve evdeki baklavayı yememk için zor tutuyorum kendimi
Sorma canim ya benimde canim tatli istiyor, dolaptaki truff lara bakmamaya calisiyorum. Simdi tarcinli limonlu su yaptim onu iciyorum.

Sorma canim ya benimde canim tatli istiyor, dolaptaki truff lara bakmamaya calisiyorum. Simdi tarcinli limonlu su yaptim onu iciyorum.
Afiyet olsun canım bende şimdi gittim bi mandalina yedim bari şeker ihtiyacımı meyveyle gidereyim diye :/

cok guzel menu canim ama gunluk 1000 kalori alti saglik icin zararli... aksamdan sonrada meyve yeyip yada sut icebilirsin :)

aksam menum
1 porsiyon zeytinyagli yaprak sarma :260 kcal sanirim
1 kucuk kase yogurt ama icine pekmez koydum biraz. oda 150 kcal dir diye düşünüyorum.
ve bugun leslie 3 mile yapip 300 kalori yaktimmm :))) yuppi :))

cok guzel menu canim ama gunluk 1000 kalori alti saglik icin zararli... aksamdan sonrada meyve yeyip yada sut icebilirsin :)
Süt olabilir severimde :)
Bugün ek olarak listeye bir mandalina ve bir armut yedim ama yine de 1000 i geçmedi kısmet yarına :)

herkese gunaydın. her zaman ki gibi yaptım kahvaltımı. öğlene çorba yapacam. yanına salata yoğurt. akşam karnabahar haşlayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…