Canlarım ben 59 olmuşum çok mutluyum :)
)
Yarışma devammı ayrıca neler kaçırmışım meğer uzun sure gırmeyınce
Elbette katilabilirsin canim benim, sonuclar pazar gunu aciklaniyorben de yarışmaya katılabilir miyim hafta başı 67.4 kiloydum şimdi 66.0 çıktım.
Selam kizlar.
Ögle: evde tavuk durum yaptim, kendi yiyecegim lavasi cok ince actim, icine bol salata ve tavuktan koydum onu yedim.
Ara: Cay, 1 tane tuzlu muffin.
Aksam: 3 köfte, mor lahana salatasi.
Regl oldum agrim cok fena, durmadan sicak biseyler icmeye calisiyorum
Sorma canim ya benimde canim tatli istiyor, dolaptaki truff lara bakmamaya calisiyorum. Simdi tarcinli limonlu su yaptim onu iciyorum.Aynı durumdayızz bende çok ağrılı geçiriyorum bugünü ve evdeki baklavayı yememk için zor tutuyorum kendimi
Afiyet olsun canım bende şimdi gittim bi mandalina yedim bari şeker ihtiyacımı meyveyle gidereyim diye :/Sorma canim ya benimde canim tatli istiyor, dolaptaki truff lara bakmamaya calisiyorum. Simdi tarcinli limonlu su yaptim onu iciyorum.
cok guzel menu canim ama gunluk 1000 kalori alti saglik icin zararli... aksamdan sonrada meyve yeyip yada sut icebilirsin :)Sabah:
1 kk lor peyniri 12 kcal
1 domates 29 kcal
2 dilim tam buğday ekmeği 125 kcal
1 siyah zeytin 4 kcal
1 yumurta beyazı 16 kcal
Öğle:
1 sade türk kahvesi 0 kcal
2 çikolatalı diyet bisküvi 98 kcal
Ara:
1 kuru incir 41 kcal
1 kuru kayısı 29 kcal
3 fındık 20 kcal
2 badem 13 kcal
1/2 yk kuru üzüm 21 kcal
Akşam:
1 porsiyon haşlanmış brokoli 66 kcal
3 yk yoğurt 48 kcal
4 yk domatesli bulgur pilavı 224 kcal
1/2 tam buğday ekmeği 31 kcal
Toplam: 806 kcal
Süt olabilir severimde :)cok guzel menu canim ama gunluk 1000 kalori alti saglik icin zararli... aksamdan sonrada meyve yeyip yada sut icebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?