65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Kızlar 400 gr vermişim ilk günden böyle olunca motive etti bu durum beni :) Şimdi kahvaltıya gidiyorum bir ara gelip yazıcam yediklerimi :)

Ev süpürdüm spor sayılır mı acaba

Sabah kalkınca 1 bardak su.
Kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği arasında bir kaç sucuklu tost
1 tane haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
1 siyah zeytin

Ara öğünde bir fincan biberiye çayı içtim
Öğle:
10 yk karnabahar
2 yk yoğurt
2 dilim tam bugday ekmeği

Kahvaltı:
2 dilim tam bugday ekmeği ile sucuklu tost(yağsız)
2 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta

Ara:
1 fincan biberiye çayı

Öğle:
10 yk karnabahar yemeği
2 yk yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara:
2 adet diyet bisküvi

Akşam:
4 yk sac kavurma
1,5 kırmızı biber
1/2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran

Ara:
1 mandalina
1 elma

Toplam aldığım kalori:1387
Sınır kalorim: 1450

Şimdilik içilen su: 7 bardak

kislar hic bisey yazamadim bugun.
bugun diyet yoktu benim icin. yarinda misafirler gelicek. ama p.tesiden devam edicem insallah tekrar.
bugun yediklerimi hic yazmayim en iyisi
yarin sabah kilo bildirimi yapicam ama yinede. gerci bu sabahta tartidim cunku bugun tam 1 hafta oldu bana. regl olmama ragmen sonuc iyiydi ben sevdim. bakalim yarin kac cikicam :)

Diyet tatili diyelim seninkine misafirleri bi atlat sonra yine eski düzen devam edersin diyetine :) Kolay gelsin sana şimdiden :)

Kimse yazmamis
Gecen hafta: 61.8
Bu hafta: 61.5
Fark sadece 300 gr Kesin listenin en sonunda yer alicem.
Kendime not: az yeseydin zayiflardin.

Bu arada kahvaltim: 2 dilim patatesli, peynirli omlet, ceyrek salatalik, birkac zeytin, cay.
Suanda da cayimi icip kilolarimi unutmaya calisiyorum

gunaydin kislaaar...kilo bildirimini yapiyorum
64.1 olarak basladigim yolculuguma 63.3 olarak devam ediyorum
regl olmama ragmen 800 gr iyi gibi geldi bana ama bakalim onumuzdeki gunlerde ne olcak :))

kızlar konunuz dikkatimj cektı ondan yaziyorum bende kilolarimla dertliyim ayrıca benimde hedefim 55 telefonuma bir program indirdim water your body diye oraya hergün kilonu yaziyosun ve o sana günlük.ne kadar su icmen gerektiğini söylüyor ben çok faydasinj gorym inanın ... her gün 300 400 500 gr gidiyo muhakkak deneyim derim bassrilarr şimdiden

kislaaar hepimiz oyle yada böyle kilo vermisiz... hepimiz cok iyiyiz :) bravo bize artik kimse bizi durduramaz tartida 55 gorene kadar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…