65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Günaydınlar herkesee :)

Sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği ile sucuklu tost 260 kcal
1/2 kk lor peyniri 12 kcal
2 siyah zeytin 9 kcal
2 kuru kayısı 59 kcal
1 kuru incir 41 kcal
3 badem 19 kcal
3 fındık 20 kcal
1 şekersiz çay 2 kcal

Reactions: mhn
öğlen: 2 dilim kepekli ekmek 1 köfte marul ve yoğurt yedim. ohh sefam olsun karnabahar haşlayacaktımm vazgeçtim

Merhaba kizlar! Bugun isten firsat bulamadim yazmaya.
Sabah: 1 tuzlu muffin, bir iki dilim sucuklu yumurtadan aldim ve cay.
Ara: 1 kucuk fincan nescafe.
Ögle: Is yerinde firsat bulamadim saat 14:30 gibi 1 muz ve 150 gr meyveli yogurt yedim, birde kucuk bir fincan nescafe ictim.
Aksam: 1 hamburger ama mayonez sos falan yoktu icinde.
Ara: cay ve birkac tane ceviz.

merhaba kizlar bende yazamadim bu turlu ama bugun diyet hic yaoamadim zaten normal bir gun gibi yedim o yuzden hic yazmayim :)) ama birakmak yok 55 i gorcem o tartida

gündüz herşey çok güzel gitti. akşam misafir geldi. biraz diyetin dışına çıktım o kadar. çok değil ama

mrb arkadaşlar bende yazamıyorum.cuma misafirim geliyor 5-6 gün yatılı.kahvaltılar yemekler pasta börekler yapılacak illaki.bende yemeden duramam bakalım nsl geçecek.şimdiden birkaç gündür gevşek davranıyorum bu hafta umudum yok kilo verme konusunda..

hrkese günaydın. mutlu bi gün diliyorum. tartılada eksileri gördükçe mutlu oluyorum

Gunaydin, gununuz aydin olsun kizlar!
Mandebulacim tebrik ederim seni eksileri görmussun, dayanamayip bende tartildim ama maalesef göremedim eksileri
Umarim regl den dolayidir, yoksa kafayi yicem bu ne yavas zayiflama oldu yaa...
Neyse yapacak bisey yok, sabredez mecburen...
Sabah: 4 yemek kasigi yogurt, icine 1 muz ve 2 tatli kasigi evde cok az sekerle yaptigim elma marmelatindan katip onu yedim.
Ara: 1 kucuk fincan nescafe iciyorum simdi.
Yesil cayim bitti, ögleden sonra alacagim insallah. 2 gundur icemedim.

Günaydın kızlar

sabah kahvaltı menüm:)
1 adet haşlanmış yumurta
şekersiz çay
ligt beyaz peynir
3 adet zeytin
1 dilim kepekli ekmek

menüm bu amaaaaa açıııııııımmmmmmmm

regldandır canım o benimde yaklaştı ben gelıyorum der gibi balona döndüm çok şiştimmm

Sabah:
1 yk lor peyniri
1/2 domates
1 yumurta
3 kuru kayısı
1 kuru incir
2 badem

Ögle: 1 kucuk köfte, 1 dilim salatalik. 2 yemek kasigi yogurt, 1 tatli kasigi elma marmelati ve 2 parca ceviz.
Ara: 2 y. kasigi yogurt, icine 1 kivi.

Bugun midem yogurtla doldu
Aksamada balik ve salata insallah.

Sabah:
1 yk lor peyniri 12
1/2 domates 14
1 yumurta 105
3 kuru kayısı 89
1 kuru incir 41
5 badem 33

Ara:
1 fincan türk kahvesi 0
1 baklava 96
2 oreo 69

Öğle:
1 yk yoğurt 16
4 inegöl köfte 182

Akşam:
4 yk nohut yemeği 140
1 yk yoğurt 16
1 yk bulgur pilavı 56

Ara:
1 mandalina 23
1 armut 91

Toplam: 983 kcal

Kızlar merhaba ben memlekete geldim.1.5 hafta kadar memlekette kalacagim.Burda diyeti devam ettirmek çok zor bir süre ara vereceğim gibi gorunuyor. Ama tabi abartmadan. Ayrıca regl olacağım her yerim şiş. Sürekli canım çikolata türü bir şeyler istiyor

:)herkese günaydın dün doktor kontrolüm vardı. 3 haftada 4.2 kilo gitmiş. bir beden küçülmüşüm yani:) menüleri paylaşmıyorum iki gündür farkındayım ama hegün aynı şayi yiyorum ya. yemekten değil yazmaktan sıkıldım:))) her öğün iki dilim ekmek salata yoğurt 1 bardak sebze yemeği. diyetin dışına pek çıkmıyorum. zayıflayacam arkadaş.

canm ligth ekmeği hiç bırakma. o senin tok kalmanı sağlar en azından. ara öğünleri ihmal etme

sen tam bi tatlıcısın. bakıyorum her gün tatlı ve benzeri şeyler yiyorsun. lavaş açtın ha. önünde sayğıyla eğiliyorum. büyüksün.

Gunaydin arkadaslar!
Sabah: 1,5 krep icine 2 tatli kasigi lor peyniri, 1 tatli kasigi recel ve cay.
Ara: Suanda da yesil cayimi iciyorum.

Herkese guzel bir gun diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…