65 ten 55 e yolculugum baslasin...

sen tam bi tatlıcısın. bakıyorum her gün tatlı ve benzeri şeyler yiyorsun. lavaş açtın ha. önünde sayğıyla eğiliyorum. büyüksün.

Kiz tatli degil tuzlu muffin yemistim. Evet haklisin ama tatliyi seviyorum sanirim. Evet canim evde kendim actim lavasi, seviyorum böyle seyleri.

Kiz tatli degil tuzlu muffin yemistim. Evet haklisin ama tatliyi seviyorum sanirim. Evet canim evde kendim actim lavasi, seviyorum böyle seyleri.
bende severim canm ondan böyle olduk ya. dün akşam kızımyesin diye puaçça yaptım. sadece bi lokmaa ısırdım. o kadar. ne yedim bi,liyon mu. karnabahar kabak haşlama

Reactions: mhn
bende severim canm ondan böyle olduk ya. dün akşam kızımyesin diye puaçça yaptım. sadece bi lokmaa ısırdım. o kadar. ne yedim bi,liyon mu. karnabahar kabak haşlama
Haklisin canim yaa, hamurlar, tatlilar yapildikca yedim simdide ugras zayiflamak icin. Tebrik ederim valla senin bu iradeli olman cok iyi, hem banada azim veriyor.

Haklisin canim yaa, hamurlar, tatlilar yapildikca yedim simdide ugras zayiflamak icin. Tebrik ederim valla senin bu iradeli olman cok iyi, hem banada azim veriyor.
evet canm ya hergün size yazmak gü veriyo bana. birşry yiyecek olsam kızlarane derim nasıl yazarım deyip vazgeçiyorum

Günaydın kızlar sabah anneciğimi kıramadım onun yaptığı pizzadan bir dilim yedim tam bir dilim bile sayılmaz kare dilim kestim yanına da bir brdak taze sıkılmış mandalina suyu.
Öğlen erkek arkadaşımla yemeğe gidicez çok kaçırmak istemiyorum bakalım ne yiycem bende bilmiyorum :)

Selam kizlar!
Isten gec geldim ancak firsat bulabildim yazmaya.

Ögle: 1 kase yogurt ve icine 1 muz dogradim onu yedim.
Ara: 1 kucuk fincan kahve ve birkac tane tuzlu kraker.
Aksam: 2 köfte cok az salata,150 gr meyveli yogurt icine 1 kivi.

Gunaydin guzeller!!!
Dunku yorgunluktan dolayi bugun gec kalktim saat 9 gibi yaptim kahvaltimi.
2 dilim ekmek, yumurta ve peynir, cay.

Günaydın kızlar ya ben 59 dan 60 a çıktım regldan dolayı ve çok canım sıkıldı bugünde diş ameliyatı olacağım ve yine bişey yiyemeyeceğim için sağlıksız kilo vercem ne yapmam gerekir bana yerdim edin lütfen

Merhaba! Gecmis olsun canim.

Ögle: Disaridaydim eve geldigimde saat 14:30 olmustu, cayin yaninda 6 tane tuzlu kraker yedim.
Aksam: 1 dilim ekmek, salata, ve 150 gr kadar tavuk yedim.

Bence takma ben reglin bir sonraki günü -800 ü gördüm.Diş amaliyatını da sorun etme ben oldum iki gün sonra i şeyin kalmıyo :)

Sabah bir kaçık tulum peyniri ve bir dilim ekmek yedim çatalın ucuyla yumurta aldım ara öğün olarak elma yedim öğlen 8 yk menemen ve 3 dilim ekmek yedim akşama iki tane inegöl köfte yedim üzerine biraz ketcap sıktım böyle geçti günüm kızlar :)

merhabaa bende yeni kayıt oldum ve 5 i bir arada çay ile 1 bucuk ayda 13 kilo verdim ve bıraktıgımda çayı geri kilo almadım sabit bi kiloda kaldım yarın bnede alıp yeniden başlıcam

merhabaa bende yeni kayıt oldum ve 5 i bir arada çay ile 1 bucuk ayda 13 kilo verdim ve bıraktıgımda çayı geri kilo almadım sabit bi kiloda kaldım yarın bnede alıp yeniden başlıcam

Merhaba nasıl kullanıdınız çayı anlatabilir misiniz bize biraz ?

Merhaba nasıl kullanıdınız çayı anlatabilir misiniz bize biraz ?
sabah kahvaltıdan önce 1 fincan içtim
öğlen genellikle hafta sonları 3 öğün içiyodum
akşam kesinlikle yemekten önce içiyordum zaten onu içtikten sonra fazla iştahım kalmıyodu
bide akşam yatmadan önce maydonoz sapı kaynatıyordum bide haftada iki gün çubuk tarcın kaynatıyordum şeker isteğimi azaltmak için

gecen pazar: 64,1
bu pazar: 63,4 fark 700 gr cık. herkese mutlu hafta sonları. kızlar 1 hafta yokum ben. tatıldeyım:) orda interne yok. fırsat buldukça yazarım inşallah. hadi ben kaçtım bayyy

gecen pazar: 64,1
bu pazar: 63,4 fark 700 gr cık. herkese mutlu hafta sonları. kızlar 1 hafta yokum ben. tatıldeyım:) orda interne yok. fırsat buldukça yazarım inşallah. hadi ben kaçtım bayyy
Iyi tatiller!

Gunaydin kizlarrr!
Gecen hafta: 61.5
Bugun: 61.1
400 gr ciiiik vermisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…