bak gene reçel yemiş. hemde krepGunaydin arkadaslar!
Sabah: 1,5 krep icine 2 tatli kasigi lor peyniri, 1 tatli kasigi recel ve cay.
Ara: Suanda da yesil cayimi iciyorum.
Herkese guzel bir gun diliyorum.
sen tam bi tatlıcısın. bakıyorum her gün tatlı ve benzeri şeyler yiyorsun. lavaş açtın ha. önünde sayğıyla eğiliyorum. büyüksün.
bende severim canm ondan böyle olduk ya. dün akşam kızımyesin diye puaçça yaptım. sadece bi lokmaa ısırdım. o kadar. ne yedim bi,liyon mu. karnabahar kabak haşlamaKiz tatli degil tuzlu muffin yemistim. Evet haklisin ama tatliyi seviyorum sanirim.Evet canim evde kendim actim lavasi, seviyorum böyle seyleri.
Ayy böyle söyleyince kendimi bi suc islemis gibi hissettimbak gene reçel yemiş. hemde krep
Haklisin canim yaa, hamurlar, tatlilar yapildikca yedim simdide ugras zayiflamak icin. Tebrik ederim valla senin bu iradeli olman cok iyi, hem banada azim veriyor.bende severim canm ondan böyle olduk ya. dün akşam kızımyesin diye puaçça yaptım. sadece bi lokmaa ısırdım. o kadar. ne yedim bi,liyon mu. karnabahar kabak haşlama
evet canm ya hergün size yazmak gü veriyo bana. birşry yiyecek olsam kızlarane derim nasıl yazarım deyip vazgeçiyorumHaklisin canim yaa, hamurlar, tatlilar yapildikca yedim simdide ugras zayiflamak icin. Tebrik ederim valla senin bu iradeli olman cok iyi, hem banada azim veriyor.
Merhaba! Gecmis olsun canim.Günaydın kızlar ya ben 59 dan 60 a çıktım regldan dolayı ve çok canım sıkıldı bugünde diş ameliyatı olacağım ve yine bişey yiyemeyeceğim için sağlıksız kilo vercem ne yapmam gerekir bana yerdim edin lütfen
Günaydın kızlar ya ben 59 dan 60 a çıktım regldan dolayı ve çok canım sıkıldı bugünde diş ameliyatı olacağım ve yine bişey yiyemeyeceğim için sağlıksız kilo vercem ne yapmam gerekir bana yerdim edin lütfen
merhabaa bende yeni kayıt oldum ve 5 i bir arada çay ile 1 bucuk ayda 13 kilo verdim ve bıraktıgımda çayı geri kilo almadım sabit bi kiloda kaldım yarın bnede alıp yeniden başlıcam
sabah kahvaltıdan önce 1 fincan içtimMerhaba nasıl kullanıdınız çayı anlatabilir misiniz bize biraz ?
Iyi tatiller!gecen pazar: 64,1
bu pazar: 63,4 fark 700 gr cık. herkese mutlu hafta sonları. kızlar 1 hafta yokum ben. tatıldeyım:) orda interne yok. fırsat buldukça yazarım inşallah. hadi ben kaçtım bayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?