baklava hariç hepsi çok güzel.sabah: 4 kasik yogurt icine 1 muz dogradim ve 1 cay kasigi tarcin.
Ara: 1 buyuk fincan yesil cay, 150 gr meyveli yogurt.
Ögle: 2 kase tavuklu yoguert corbasi.
Ara: Mandebula duymasin 2 dilim baklava.
Aksam: 1 tabak haslanmis kirmizi pancar, bol limonlu.
Suanda yine 1 buyuk fincan yesil cayimi iciyorum.
Bence guzel canim, aksam yememissin gecmi kaldin?kahvaltı: 2 dilim ligth ekmek 1 dilim peynir 2 zeytın yeşillil.
ara öğun 1 incir. öğle: 2 dilim light ekmek salata yoğurt yarım kase çorba 4 kasık patlıcan yemeği.
ara: yarım elme 1 mandalına 1 bardak süt
akşam yemeği yemedım.
şimdi de gene süt içtim:)))
mhn sence nasıl?
Harikasin tatlim, azmin gucu. Benimde midem kazindi canim biseyler atistirmak istedi demin ama tuttum kendimi, cay iciyorum simdi. Sizlerin yazdiklarini okuyuncada hirslaniyorum.kahvaltıyı geç yaptım. akşam yemeğini 7 de yediler. ben de süt içtim
bende şuan çok açım. uykumdaa varHarikasin tatlim, azmin gucu. Benimde midem kazindi canim biseyler atistirmak istedi demin ama tuttum kendimi, cay iciyorum simdi. Sizlerin yazdiklarini okuyuncada hirslaniyorum.
Dayanamayacak gibiysen 1 tane incir falan yesen canim idare etsin gece. Cokmu kalorili olurkibende şuan çok açım. uykumdaa varaç aç uyunmaz kı.
ye baklavayı tuzlu ları sonra üzül
ye baklavayı tuzlu ları sonra üzülherkesin metebolizması farklı. 1 haftadır evi temizlemekten canm cıktı. gecede benm kız uyutmuyo doğru dürüst. bu kadar harekete 5 kilo verilirdi bence. gel gör ki 700 gr cık gitmiş
Cokmus kalorisi ya, yarisini ye bari canim ya.incir yaklaşık 57 kalori canm.
tabi canm ben daha yolun başındayım hayatımda ilk defa diyet yapıyorum. onunda etkisi varHaklisin tatlilari götururken bunlari dusunmuyom sonra bildirim gunu böyle sona kaliyorum.
Kacamaklar yapmasamda ben cok yavas zayifliyorum canim ya, cook tecrube ettim, aliskinim. Baslarda hizli gitti ilk 1 ayda 3 kiloya yakin ama iste 2. ay 1 kilo bile zor gitti. Tabi daha dikkatli olsaydim mutlaka daha cok zayiflardim. Ama olsun yagdan gitsinde yavas olsun.
ben senin amacını anladım. bize yedirip kendin yemeyecen haftaya sen kazanacan demi yarışı.Cokmus kalorisi ya, yarisini ye bari canim ya.
Yok kiz ac acina uyursan ruyanda yemek görursun sonra diye dedimtabi canm ben daha yolun başındayım hayatımda ilk defa diyet yapıyorum. onunda etkisi var
ben senin amacını anladım. bize yedirip kendin yemeyecen haftaya sen kazanacan demi yarışı.
Affettik, haftaya beklerim bildirimi....kizlar merhaba... ben evde olmadigim icin tartilamadim bugun( yazamiyorumda bu aralar. pek giremiyorum. kusura bakmayin canlarim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?