65 ten 55 e yolculugum baslasin...

sabah: 4 kasik yogurt icine 1 muz dogradim ve 1 cay kasigi tarcin.
Ara: 1 buyuk fincan yesil cay, 150 gr meyveli yogurt.
Ögle: 2 kase tavuklu yoguert corbasi.
Ara: Mandebula duymasin 2 dilim baklava.
Aksam: 1 tabak haslanmis kirmizi pancar, bol limonlu.
Suanda yine 1 buyuk fincan yesil cayimi iciyorum.

baklava hariç hepsi çok güzel.

Reactions: mhn
kahvaltı: 2 dilim ligth ekmek 1 dilim peynir 2 zeytın yeşillil.
ara öğun 1 incir. öğle: 2 dilim light ekmek salata yoğurt yarım kase çorba 4 kasık patlıcan yemeği.
ara: yarım elme 1 mandalına 1 bardak süt
akşam yemeği yemedım.
şimdi de gene süt içtim:)))
mhn sence nasıl?

Bence guzel canim, aksam yememissin gecmi kaldin?

kahvaltıyı geç yaptım. akşam yemeğini 7 de yediler. ben de süt içtim
Harikasin tatlim, azmin gucu. Benimde midem kazindi canim biseyler atistirmak istedi demin ama tuttum kendimi, cay iciyorum simdi. Sizlerin yazdiklarini okuyuncada hirslaniyorum.

Harikasin tatlim, azmin gucu. Benimde midem kazindi canim biseyler atistirmak istedi demin ama tuttum kendimi, cay iciyorum simdi. Sizlerin yazdiklarini okuyuncada hirslaniyorum.
bende şuan çok açım. uykumdaa var aç aç uyunmaz kı.

TheBeyin ve M mandebula ikinizde 700 gr vermissiniz, ben gene en sondayim yaa.
Tebrik ederim sizi...
ye baklavayı tuzlu ları sonra üzül herkesin metebolizması farklı. 1 haftadır evi temizlemekten canm cıktı. gecede benm kız uyutmuyo doğru dürüst. bu kadar harekete 5 kilo verilirdi bence. gel gör ki 700 gr cık gitmiş

Haklisin tatlilari götururken bunlari dusunmuyom sonra bildirim gunu böyle sona kaliyorum.
Kacamaklar yapmasamda ben cok yavas zayifliyorum canim ya, cook tecrube ettim, aliskinim. Baslarda hizli gitti ilk 1 ayda 3 kiloya yakin ama iste 2. ay 1 kilo bile zor gitti. Tabi daha dikkatli olsaydim mutlaka daha cok zayiflardim. Ama olsun yagdan gitsinde yavas olsun.

tabi canm ben daha yolun başındayım hayatımda ilk defa diyet yapıyorum. onunda etkisi var

Cokmus kalorisi ya, yarisini ye bari canim ya.
ben senin amacını anladım. bize yedirip kendin yemeyecen haftaya sen kazanacan demi yarışı.

kizlar merhaba... ben evde olmadigim icin tartilamadim bugun ( yazamiyorumda bu aralar. pek giremiyorum. kusura bakmayin canlarim...

tabi canm ben daha yolun başındayım hayatımda ilk defa diyet yapıyorum. onunda etkisi var

ben senin amacını anladım. bize yedirip kendin yemeyecen haftaya sen kazanacan demi yarışı.
Yok kiz ac acina uyursan ruyanda yemek görursun sonra diye dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…