bnmkeyıf yapmaya hakkım yok. 3 yıldır daha sıck çay içmedm. bnm fıstıkın gönlünü görmekten arkasından koşturmaktanEvet canim, erken kalktim. Cayimi iciyorum. Benimde var katlanacak camasirlar, ev toplanacak ama öncesinde biraz keyif yapiyorum
Canim yaa, seni cok iyi anliyorum. Bende öyleydim, cayi bardaga katar tam icecekken bisey cikar, geri geldigindede sogumus olur. Aksamlari hala öyleyim aslinda ama daha iyi. Simdi buyudu kizim masallah okula basladi. Simdi evde yalnizim kizim okulda, esim iste, biraktim bende evi, kendime ayirdim zamani. Bizde insaniz ama dimi....bnmkeyıf yapmaya hakkım yok. 3 yıldır daha sıck çay içmedm. bnm fıstıkın gönlünü görmekten arkasından koşturmaktan
oh hayatta sana gü,zl. ne okulu kız tatıldede mı kızıgönderıynCanim yaa, seni cok iyi anliyorum. Bende öyleydim, cayi bardaga katar tam icecekken bisey cikar, geri geldigindede sogumus olur. Aksamlari hala öyleyim aslinda ama daha iyi. Simdi buyudu kizim masallah okula basladi. Simdi evde yalnizim kizim okulda, esim iste, biraktim bende evi, kendime ayirdim zamani. Bizde insaniz ama dimi....
oh hayatta sana gü,zl. ne okulu kız tatıldede mı kızıgönderıyn
yurt dışındamısın cnmYok kiz burda tatil bitti, noel zamanindaydi yari yil tatili. Evet bugunlerde biraz öyleyim, ise gitmedigim gunler ohh biraz evimin tadini cikariyorum. Darisi basina diyeyim...
Evet canim.yurt dışındamısın cnm
Sorma canim ya, hayat insani nerelere getiriyor. Insallah birgun dönucem, buralarda yaslanmak istemiyorum.gel buralara. üzüldüm uzakta olmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?