65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Gunaydin guzeller...
Sabah: 3 yemek kasigi yogurt, icine 1 muz ve 1 cay kasigi tarcin.
Suandada cay iciyorum...

Evet canim, erken kalktim. Cayimi iciyorum. Benimde var katlanacak camasirlar, ev toplanacak ama öncesinde biraz keyif yapiyorum

Evet canim, erken kalktim. Cayimi iciyorum. Benimde var katlanacak camasirlar, ev toplanacak ama öncesinde biraz keyif yapiyorum
bnmkeyıf yapmaya hakkım yok. 3 yıldır daha sıck çay içmedm. bnm fıstıkın gönlünü görmekten arkasından koşturmaktan

Reactions: mhn
bnmkeyıf yapmaya hakkım yok. 3 yıldır daha sıck çay içmedm. bnm fıstıkın gönlünü görmekten arkasından koşturmaktan
Canim yaa, seni cok iyi anliyorum. Bende öyleydim, cayi bardaga katar tam icecekken bisey cikar, geri geldigindede sogumus olur. Aksamlari hala öyleyim aslinda ama daha iyi. Simdi buyudu kizim masallah okula basladi. Simdi evde yalnizim kizim okulda, esim iste, biraktim bende evi, kendime ayirdim zamani. Bizde insaniz ama dimi....

oh hayatta sana gü,zl. ne okulu kız tatıldede mı kızıgönderıyn

oh hayatta sana gü,zl. ne okulu kız tatıldede mı kızıgönderıyn
Yok kiz burda tatil bitti, noel zamanindaydi yari yil tatili. Evet bugunlerde biraz öyleyim, ise gitmedigim gunler ohh biraz evimin tadini cikariyorum. Darisi basina diyeyim...

Günaydın kızlar dün misafir vardı yemek kahve çay getir götür pişir taşır giremedimmm.
Düne göre +100 gramım var ama bence yine de iyi gibi dün misafir olunca kaçamak da oldu tabi.

Sabah:
1 yumurta 105
1 domates 29
1/2 yk lor peyniri 6
1,5 dilim tam buğday ekmeği 93
2 siyah zeytin 9

Sabah:
1 yumurta 105
1 domates 29
1/2 yk lor peyniri 6
2 siyah zeytin 9

Ara:
1/4 sb kuru yaban mersini 20

Öğle:
8 yk barbunya 399
1 yk yoğurt 16
1 inegöl köfte( üzerine 1 er tatlı kasıgı ketcap+mayonez) 96
1 kepçe arpa şehriye çorbası 67

Ara: 150 gr meyveli yogurt, yseil cay.
Ögle: 1 dilim ekmek, peynir, cay.
Aksam: 1,5 dilim ev yapimi pizza.
Ara: 1 top dondurma

Sabah:
1 yumurta 105
1 domates 29
1/2 yk lor peyniri 6
2 siyah zeytin 9

Ara:
1/4 sb kuru yaban mersini 20

Öğle:
8 yk barbunya 399
1 yk yoğurt 16
1 inegöl köfte( üzerine 1 er tatlı kasıgı ketcap+mayonez) 96
1 kepçe arpa şehriye çorbası 67

Ara:
1/2 sb yaban mersini (bayıldım harika bir şey bu) 40
İki çikolata kaplı diyet bisküvi 98

Akşam:
10 yk çorba 135
1 biber dolma 132
1 yk yoğurt 16

Toplam: 1262 kcal

Bugün biraz fazla olduğu için ara öğün yapmıycam daha başka hiç bir şey yemeyeceğim suya dayanıcam artık .

Mrbdunbildrmyapamadimmisafirimvar60.9ciktimyani200gralmisimgecenhaftayagoredahadaalirimboylegiderseuzgunuminsallahsonratelafiedebilirimsimdilikhoscakalinkizlar

66,4 çıktım dünküyle aynı yine kilom kızlar.
Çok yiyerek başladım güne bugün ama çok doydum az az yemem lazım tüm gün artık.

Sabah:
2 peynirli poğaça 336
1 yk lor peyniri 12
1 muz 85

Kızlar iyi geceler. Ben bu pazar dönüyorum eve. Memlekette diyet yapılmıyor pek. Yine de abartmamaya çalışıyorum. Ben de bir sonraki hafta yapılacak olan yarışmaya katılacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…