65 ten 55 e yolculugum baslasin...

kızlar merhabaaa
sabah
kaşarlı tost ve şekersiz çay
ara
1 çig fındık
2 çig badem
3 kuru kayısı
öğle
şehriye çorba
salata
2 kaşık kısır
2 kaşık patates yemeği
( dikkat ediyorum en çok kaloriyi hep öğle yemeğine alıyorum napsam acaba)

Reactions: mhn
MERHABA KIZLAR TEK DİŞİMİ ALDIRDIM CUMARTESİ GÜNÜ DİYET FALAN KALMADI ÇORBA İÇEBİLİYORUM VE HAFTAYADA DİĞER TARAFTKİ DİŞİ ALDIRCAM ZAYIFLIYORUM :) AMA SAĞLIKSIZZZ ÇÖZÜM BULMAM LAZIM

Merhaba kizlar. Kusura bakmayin dun isten geldikten sonra baska isler falan derken internete giremedim.
Dunku menum:
Sabah: 1 haslanmis yumurta, cay. ve
Ara: 150 gr meyveli yogurt.
Ögle: 150 gr meyveli yogurt icine 20 gr kadar mysli.
Ara: 1 dilim baklava.
Aksam: köfte, ve salata.

Bugunun menusu:
Sabah: 2 dilim kepek ekmegi, uzerine 1 ince dilim peynir, cay.
Ögle: 1 fincan kahve, Salata ve icinde azda lor peyniri kattim.
Aksam: kiymali makarna. Bu biraz kötu oldu ama okadar yorgunum ki kendime ayri bisey yapmaya usendim.

Sabah iki dilim t.b ekmeği ile lor peynirli tost(yağsız)
1 yumurta beyazı
şekersiz çay

öğle:
1/2 çikolata
1 sb ayran
1/2 küçük paket gofret

akşam:
150 gr haşlanmış brokoli
4 yk yoğurt

merhaba boyumuz aynı:) ben de diyete başladım 62 kilodan 2 hafta oluyor en düşük tartıda 60.4 gördüm ama bu hafta regl oldum sürekli ağladığım için kendime iki gün izin verdim ve normal beslendim bugün 3.gün diyetime geri döndüm tatlıyı tamamen hayatımdan çıkardım. fırsat buldukça yoga yapmaya çalışıyorum 2 haftada toplam 3 günümü ayırabildim sadece çünkü çalışıyorum benim de hedefim 55. daha aşağısı da olur ben karbonhidrat diyeti yapıyorum.
4 sene önce üniversitede yine bu diyetle 3- 4 ayda 63 den 56 ya düşmüştüm ama evlendikten sonra kilo aldım şimdi uğraş dur

benim bu başlığı takip edenlere ve tabi ki başlık sahibine sorularım var mesela lahana ve maydonoz suyunun kafeinin yağ yaktırdığını biliyorum bitter çikolatanın ve proteinlerin metabolizma hızlandırdığını biliyorum ama benim en büyük sorunum hep iştahım olmuştur. kesinlikle iştahımın kesilmesi lazım ne tür yiyecekler iştahı baskılar?biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum

selam kızlarr
sabah yağsız sütle 1 porsiyon nesfit
ara
yağsız süt ve 1 çay kaşığı nescafe şekersiz
öğlen
1 porsiyon taze fasulye
2 kaşık pirinç pilav
3-4 kaşık salata
(nihayet öğlen biraz az oldu)

canım çok geçmiş olsun
vitamin yönünden fazla olan şeylerle beslenebilirsin..
süte form bisküvileri doğra
çorba iç bol sebzeli
yumuşak sebzeleri tercih et
umarım çabuk iyileşirsin

tatlım merhaba öncelikle hoşgeldin
eğer çok yiyen biriysen ki iştahim çok dedin öyle hemen iştahı pat diye kesen bişey ben bilmiyorum.
ama çok iştahın varken bile yavaş yavaş yiyerek ve öğün aralarını çok uzatmayarak biraz dizginleyebilirsin bence.
bu şekilde kendini alıştırırsan bir süre sonra zaten çok iştahlı biri olmazsın :)
mesela sofraya oturdun önce salata ye biraz sonra çorbanı iç sonra kalk.
aradan 2 saat sonrada hafif bişeyler yersin ( 2 bisküvi yada yoğurt yada meyve)
aslında herkesin bildiği şeyler işte az az sık sık yemek 6 öğün yemek.
birde bitki çayları içebilirsin bitki çayları iştahı birazda olsa bastırıyor ve beni susatıyor.
su içtikçede iştah azalıyo
kolay gelsin canım...

tavsiyelerin için teşekkür ederim canım.
su zaten en büyük kurtarıcım
bu arada sorması ayıp kaç kilo verdin başlığın bayağı eskiymiş tüm mesajları okuyamadım

Merhaba kızlar giremedim çünkü evde dğildim sabah standart kahvaltımı yaptım dışarıda erkek arkadaşımlaydık ve pizza söyledik yarısını yedim ama akşama da 1,5 kepçe nohut 3 yk havuç-turp salatası yedim

[QUOTE="bidoneller, post: 39265764, member: 4avsiyelerin için teşekkür ederim canım.
su zaten en büyük kurtarıcım
bu arada sorması ayıp kaç kilo verdin başlığın bayağı eskiymiş tüm mesajları okuyamadım[/QUOTE]
canim basligi ben acmadim bende yeni katildim sayilir. pazar gunleri kilo bildirimi yapiyoruz. ben 64.1 le basladim 1 hafta sonra 63.3 tum. ama sonraki hafta yogunluktan dikkat edemedim ve kilo bildirimi yapamadim. bakalim bu hafta kac olcak ama dikkat edemedigim icin kilo bile almis olabilirim :) daha eski arkadaslar yazarsa onlar daha cok vermislerdir. ama hepimizin amaci kilo vermek zaten :)))

Selam herkesee bugün paylaşım yapamayacağım çünkü annemin rahatszılıgından dolayı sabah sekizden beri hastanedeydim yeni geldim oralarda da öyle pek bir şey bulamadığımdan sandviç yedim sabah da poğaça falan diyet falan kalmadı bugün anlayacağınız sabaha kısmetse devam edicem

michie , hosgeldin aramiza canim. Insallah hep beraber istedigimiz kiloya geliriz.

Gecmisa olsun canim annene. Saglik herseyden önemli.

Kizlar tekrar merhaba, dun giremedim kusura bakmayin. Isten geldikten sonrada yogundum, baska isler icin disari ciktim falan derken giremedim nete. Kacirdigim biseyler olduysa affola.

Bugunun menusu:
sabah: 1 dilim ekmek, az sucuklu yumurts, cay.
Ara: kucuk bir fincan nescafe.
Ögle: 3 yemek kasigi yogurt, icine 1 muz, ve 1 cay kasigi tarcin.
Ara: cay icecem birazdan.

Konuyu açtığınız tarihten bu yana ne kadar kilo verdiniz?
Çok merak ettim yiiaağğ

Konuyu açtığınız tarihten bu yana ne kadar kilo verdiniz?
Çok merak ettim yiiaağğ
Diyete konuyu acmadan bir hafta falan önce baslamistim, ozaman 66-67 arasindaydim. Gunlugumu actigimdan buyana 4 kilo verdim. Cok fazla degil verdigim kilo ama öyle aman aman bi diyet yapmiyorum, dikkat ediyorum elimden geldigince. Az yemeye calisiyorum, tabi kacamaklar falanda var arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…