canım çok geçmiş olsunMERHABA KIZLAR TEK DİŞİMİ ALDIRDIM CUMARTESİ GÜNÜ DİYET FALAN KALMADI ÇORBA İÇEBİLİYORUM VE HAFTAYADA DİĞER TARAFTKİ DİŞİ ALDIRCAM ZAYIFLIYORUM :) AMA SAĞLIKSIZZZ ÇÖZÜM BULMAM LAZIM
tatlım merhaba öncelikle hoşgeldinbenim bu başlığı takip edenlere ve tabi ki başlık sahibine sorularım var mesela lahana ve maydonoz suyunun kafeinin yağ yaktırdığını biliyorum bitter çikolatanın ve proteinlerin metabolizma hızlandırdığını biliyorum ama benim en büyük sorunum hep iştahım olmuştur. kesinlikle iştahımın kesilmesi lazım ne tür yiyecekler iştahı baskılar?biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum
tavsiyelerin için teşekkür ederim canım.tatlım merhaba öncelikle hoşgeldin
eğer çok yiyen biriysen ki iştahim çok dedin öyle hemen iştahı pat diye kesen bişey ben bilmiyorum.
ama çok iştahın varken bile yavaş yavaş yiyerek ve öğün aralarını çok uzatmayarak biraz dizginleyebilirsin bence.
bu şekilde kendini alıştırırsan bir süre sonra zaten çok iştahlı biri olmazsın :)
mesela sofraya oturdun önce salata ye biraz sonra çorbanı iç sonra kalk.
aradan 2 saat sonrada hafif bişeyler yersin ( 2 bisküvi yada yoğurt yada meyve)
aslında herkesin bildiği şeyler işte az az sık sık yemek 6 öğün yemek.
birde bitki çayları içebilirsin bitki çayları iştahı birazda olsa bastırıyor ve beni susatıyor.
su içtikçede iştah azalıyo
kolay gelsin canım...
merhaba boyumuz aynı:) ben de diyete başladım 62 kilodan 2 hafta oluyor en düşük tartıda 60.4 gördüm ama bu hafta regl oldum sürekli ağladığım için kendime iki gün izin verdim ve normal beslendim bugün 3.gün diyetime geri döndüm tatlıyı tamamen hayatımdan çıkardım. fırsat buldukça yoga yapmaya çalışıyorum 2 haftada toplam 3 günümü ayırabildim sadece çünkü çalışıyorum benim de hedefim 55. daha aşağısı da olurben karbonhidrat diyeti yapıyorum.
4 sene önce üniversitede yine bu diyetle 3- 4 ayda 63 den 56 ya düşmüştüm ama evlendikten sonra kilo aldımşimdi uğraş dur
Gecmisa olsun canim annene. Saglik herseyden önemli.Selam herkesee bugün paylaşım yapamayacağım çünkü annemin rahatszılıgından dolayı sabah sekizden beri hastanedeydim yeni geldim oralarda da öyle pek bir şey bulamadığımdan sandviç yedim sabah da poğaça falan diyet falan kalmadı bugün anlayacağınız sabaha kısmetse devam edicem
Çok teşekkürler canım öyle tabi ki o iyi olsun yeterGecmisa olsun canim annene. Saglik herseyden önemli.
Diyete konuyu acmadan bir hafta falan önce baslamistim, ozaman 66-67 arasindaydim. Gunlugumu actigimdan buyana 4 kilo verdim. Cok fazla degil verdigim kilo ama öyle aman aman bi diyet yapmiyorum, dikkat ediyorum elimden geldigince. Az yemeye calisiyorum, tabi kacamaklar falanda var arada...Konuyu açtığınız tarihten bu yana ne kadar kilo verdiniz?
Çok merak ettim yiiaağğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?