maşallah cnm sana ya süpersin valla.kilo azaldıkça yavaş verilir derler ama sen aynı hızla veriyorsun sırrın ne acaba bacım..uzun bi aradan sonra merhaba kızlar. eve döndüm bugun. bavuldu çamaşır dı bu saati buldu. kilo bildirimi yapamadım. gecen hafta 63.4 bu hafta pazar. 62 geldim. 1.400 gr gitti. koşturmalı bi hafta geçirdim gerçektem yemedım. dışarda çok yedik. hep ızgara türü. sadece etlerini yedim. salatayla. ve sonuç süper. 1 beden küçüldüm resmen. dün 28 beden kot aldım hahahah
gunaydın kızlar. akapuntura gidiyorum. doktorun verdiği diyet listesinin hiç dışına çıkmıyorum çoğu zaman o listeden daha az yiyorum.maşallah cnm sana ya süpersin valla.kilo azaldıkça yavaş verilir derler ama sen aynı hızla veriyorsun sırrın ne acaba bacım..
uzun bi aradan sonra merhaba kızlar. eve döndüm bugun. bavuldu çamaşır dı bu saati buldu. kilo bildirimi yapamadım. gecen hafta 63.4 bu hafta pazar. 62 geldim. 1.400 gr gitti. koşturmalı bi hafta geçirdim gerçektem yemedım. dışarda çok yedik. hep ızgara türü. sadece etlerini yedim. salatayla. ve sonuç süper. 1 beden küçüldüm resmen. dün 28 beden kot aldım hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?