65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Gunaydin kizlar!!! Aslinda cok erken kalktim ama...
Sabah: 2 dilim ekmek, sahanda yumurta, cay.
Disardaydim baska bisey yiyip icmedim. Birazdan yogurt, tarcin karisimi dusunuyorum...

Ögle: 1 elma.
Ara: 2 truff, cay.
Aksam: balik, 2 dilim kitir kepek ekmek ve salata. Cooook acikmistim salatadan biraz fazla yedim sanirim.
Ara: cay, azcik cekirdek citledimm

Gunaydin kizlarrrrrr!!!!!!
Gecen hafta: 61.1
Bugun: 60.8
Fark: 300 gr.
Az vermis olsamda mutluyum, cunku tartida 60 li sayilari gördummmmmm.....
Bekliyorum kizlar, guzel zayiflama sonuclarinizi...

gunaydin kızlarrr..
gecen hafta tartilamadigim icin bildirim yapamamistim. 63.3 ten devam ettigim kilom maalesef 63.4 olmud. bu 100 gr kacamaklarin cezasi sanirim ama olsun. telafi edicem bu hafta insallah :)

Reactions: mhn
Sabah: 2 dilim kitir kepek ekmegi, menemen, cay.
Ara: 1 fincan yesil cay, 1 kucuk kase tarcinli yogurt.
Ögle: sebzeli makarna salatasi.
Aksam: 1 parca firinda tavuk, 1 kucuk firinda patates, salata.
Ara: 1 kase krem karamel...

kızlar kusura bakmyaın bildirim de yapamadım paylasımda evde değilim bu aralar pek ondan yazamıyorum

Selam kizlarrr!!!!
Sabah: 2 dilim kepek ekmek, cay, yumurta.
Ara: 1 fincan yesil cay.
Ögle: salata.

merhaba kızlar...
katılım düştümü artık kimse uğramıyo gibi
sabah beyaz peynirli sandvich
öğlen 2 kaşık pilav ne nohut yemeği
salata
ara
arkadaşımın doğumgünü olduğu için 1 dilim pasta

Selam kizlarr!!!
A alarafalara , evet ya, kizlar yoklar pek yazmiyorlar
Nerdesiniz kizlarrrrrrrrrrrr

Ara: 2 dilim kek, cay.
Aksam: biftek, salata, 1 dilim kepek ekmegi.

uzun bi aradan sonra merhaba kızlar. eve döndüm bugun. bavuldu çamaşır dı bu saati buldu. kilo bildirimi yapamadım. gecen hafta 63.4 bu hafta pazar. 62 geldim. 1.400 gr gitti. koşturmalı bi hafta geçirdim gerçektem yemedım. dışarda çok yedik. hep ızgara türü. sadece etlerini yedim. salatayla. ve sonuç süper. 1 beden küçüldüm resmen. dün 28 beden kot aldım hahahah

maşallah cnm sana ya süpersin valla.kilo azaldıkça yavaş verilir derler ama sen aynı hızla veriyorsun sırrın ne acaba bacım..

arkadaşlar ben bu hafta korkudan tartılmadım çünkü kilo aldım midem çıktı iyice.misafirlerim vardı tatilde diyet yapamadım ama bugün tekrar başladım biraz motivasyonum düşük ama devam pazar tartılıcam .

maşallah cnm sana ya süpersin valla.kilo azaldıkça yavaş verilir derler ama sen aynı hızla veriyorsun sırrın ne acaba bacım..
gunaydın kızlar. akapuntura gidiyorum. doktorun verdiği diyet listesinin hiç dışına çıkmıyorum çoğu zaman o listeden daha az yiyorum.

birazdan 2 dilim tahıllı ekmek 1 yumurta 3 zeytın yeşilli,kle kahvaltımı yapacam. öğlen okuldayım. 2 dilim ekmek arası 2 köfte götürürüm herhalde. bi de süt. akşamda çorba yoğurt salata. ayy çok yorgunum. kız hiç uyumadı gece. okula gitmeden yemek yapacam 6 saat derse girecem bi de nöbet tutacam. akşam da ev işi yoğunluk. allahım ne olur zayıflayım 55 olayım

Hosgeldin mandebula, merak etmistim bende. Masallah sana yaa, kiskandim valla. Bu ne hiz. Saka bir yana tebrikler canim. Tatil guzeldir ama birde dönusu yokmu, yorucu....

Merhaba canlar!!
Sabah kahvaltisinda: yumurta, domates, 2 dilim kepek ekmek (1 dilim 30 kalori), cay.
Sonra disariya ciktim islerim vardi, bilerek yolumu uzatip yurudum biraz, simdide eve geldim. 3 y. kasigi yogurt, 1 muz ve 1 cay kasigi tarcin karisimi yaptim onu yiyorum.
Birazdanda yesil cayimi yapip ufak tefek isleri yaparken onu icecegim.
Bugun hava guzel, soguk olsada gunes icimi isitti. Kendimi mutlu ve diyetime motive olmus hissettim valla.
Hepinize mutlu gunler diliyorum.

herkese günaydınn...
sabah
2 dilim t.b. ekmeği
1.kk.kadar beyaz peynir
5 adet yeşik zeytin ve şekersiz çay
ara
normalde çok severim ama sağlıksız diye içmediğim nescafeyi bugün kar eşliğinde keyfine vararak içmek istedim :)
o yüzden 1 fincan nescafe ve 1 adet napoliten çikolata

Tekrar merhabalar!!
Ögle: daha dogrusu ikindin olmustu, 1 tabak haslanmis kirmizi pancar, bol limonlu ve az tuzlu.
Ara: cay.
Aksam: 100 gr kadar domates soslu tavuk, bol kirmizi lahana salatasi, 1 firin patates.
Ara: suanda da cayimi iciyorummm.

Gunaydin....
Kahvalti: 2 kitir kepek ekmek, krem peynir, 2 dilim salatalik, cay.

herkese günaydın. güzelce kahvaltımı yaptım. şimdi ütü yapacam. akşam yemeğini yapıp okula gidecem. kabak yemeği yapacam. kahvaltı: 2 dilim tahıllı ekmek 3 zeytın 1 haşlanmış yumurta yeşillik:nane dereotu maydanoz.
okula gitmeden 1 kase çorba içerim. artık 60 olmak istiyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…