65 ten 55 e yolculugum baslasin...

yeşil çay içiyorum şimdi. siz ne alamdesi,niz. çok boşladınız bu sayfayı

Reactions: mhn
akşam: 1 dilim kepek ekmeği cacık salata 1 tabak bulgurlu kabak yemeği yedim. şimdi yeşil çay içiyorum 1 saat sonrada 1 porsiyon meyve tamamdır. sonra kapanış. bugün yazın aldığım eteği giymiştim. nasıl olsa zayıflayacam diye almıştım fermuarı zor kapanıyodu bugün giydim. bol geldi. resmen döndü üzerimde hahahhahah

Ögle: salata, 1 parca tavuk.
Ara: yesil cay, 3 tane biskuvi.
Aksam: et yemegi, 1 kase cacik.

Kızlar ben de memleketten geldim.telaşlıydim birkaç gündür.yazamadim
Ben de diyet yapamadım tatilde. Kesin almışımdir ya tartılmadim Yine dikkat etmeye başladım.Pazar kilo bildirimi yaparim

Gunaydin kizlar!
Kahvalti: o kadar ac uyandim ki 3 kitir kepek ekmek, krem peynir,cay, 4-5 ceviz yedim.
Ara: cay iciyorum suandada.

selam kızlar, ben de 65 kiloyum ben de zayıflamak istiyorum boyum da 1.71

Gunaydin kizlar!!
Dunku menumu yazamadim, kusura bakmayin bu aralar is saatim biraz karisik, ve eve gelincede yorgunluktan yazamiyorum bazen.
Dun: Ögle: salata.
Ara: 3 sekerli biskuvi, cay, az patlamis misir.
Aksam: salata, balik, 1 dilim kepek ekmek.

Bugun:
Kahvalti: 2 dilim kepek ekmek, sucuklu yumurta, 1 dilim beyaz peynir, ceviz, cay.
Ara: 1 fincan yesil cay.

merhaba kızlarr
bende çok yazamıyorum bu aralar kusura bakmayın. çünkü çok sıkı yapamıyrum diyetimi o yüzden yediklerimide yazman istemiyorum boşuna. hafta sonuda nişanlım gelicek e haliyle tümgün dışarıda olunca ister istemez sağlıksız ve bol kalorili şeyler yiyoruz. pazartesi tekrar sıkmaya başlıcam inşallah.
şimdi sabahki menüm:
2 haşhaşlı galeta
1 küçük paket pınar beyaz peynir
1 şekerli çay
ara:
nescafe

iyi akşamlar kzlar. akşam: 2 dilim kepekl ekmek 1 tabak kıymalı pırasa kabaklı yoğurt salatası yedim. yarım lokum yedim. geçen hafta çok güzel verincde bu hafta vermem durdu offfff

evet ben de yazayım :)

Sabah simit kahve
Ara süt(içine azcık çikolata attım ) biraz da dondurma kaşıkladım yuh bana
Akşam yoğurtlu karnabahar salatası, marul zeytin maydonoz söğüş ve ufak kepekli ekmekten peynirli tost

gunaydın kızlar. biz gene erkenciyiz. benm kız erkenden kalkıyo kahvaltı: iki dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynır 1 cevız 3 zeytın. öğleden sonra dışarı çıkar orda yeriz malum sevğililer gunu. abartmadan ekmeksiz sadece ızgara yiyecem. ezmeden bile yemeyecem son 6 kilo kaldı. dişimi sıkmam lazım. yoksa gitmez bu kilolar.

Sabah 2 haşlanmış yumurta, kepekli peynirli minik tost, az kremalı şekersiz filtre kahve.

Öğlene sadece süt içmeyi planlıyorum:)

Akşama fenalar :))) sarma sarıyorum az yemeye dikkat edicem

Bence ekmeksiz yedikten sonra sıkıntı yok, adana filan çok faydalı :)

Tekrar merhaba kizlar!! Ayyy yazamayinca özledim sizi valla. Buraya devamli ugradigim zamanlar daha iyi kontrol ediyorum kendimi valla. Kilo vermis degilde almisim gibi hissediyorum kizlar yaa. Aslinda abartili kacamaklar yapip bozmadim diyetimi ama bir istah var sormayin, salatayi falan bayaa yiyorum. Salata bile olsa sonucta herseyin fazlasi zarar. Offf off.

Sabah: 2 dilim kitir kepek, uzerine krem peynir, ceviz, yaninda cay.
Ara: 1 kucuk fincan nescafe.
Ögle: cayin yaninda birkac tane tuzlu kraker yedim, azcikta cekirdek.
Aksam: firinda balik, 1 firinda patataes, salata, 1 dilim kepek ekmek.
Ara: cay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…