yani kaç kilo oldun cnm benim nazarım mı deydi acaba sana...gunaydın kızlar. 400 gr vermişim.
gunaydın kızlar. 400 gr vermişim.
günaydın kızlar sabah 60.6 geldim oleeyy..sizler ne yaptınız....
olsun cnm yinede iyi.seninle aynı oldu kilolarımız.sporsuz çok yavaş gidiyo dimi. nsl hızlandırsak bu işi..Gunaydin kizlarrrr!!!!!
Malesef ben 100 gr vermisimAlmadima sukur bari.
60.7
gunaydin kizlaaarrr
şoktayim :)) pek dikkat edememe ve cok kacirmama ragmen 500 gr verip 62.9 olmusum
Haklisin canim ya, sporu arttirmamiz lazim, yoksa ben 55 i gorene kadar yaslanacammm..olsun cnm yinede iyi.seninle aynı oldu kilolarımız.sporsuz çok yavaş gidiyo dimi. nsl hızlandırsak bu işi..
geçen hafta 1.400 vermiştim. bu hafta veremedm. 61.6 geldmyani kaç kilo oldun cnm benim nazarım mı deydi acaba sana...
tebrikler cnm bu haftanın birincisi sensingunaydin kizlaaarrr
şoktayim :)) pek dikkat edememe ve cok kacirmama ragmen 500 gr verip 62.9 olmusum
canm ekmeği az yediğin için bi de süt içmediğin için açsın. ara öğün süt olmalıBugunun menusu:
Kahvalti: 2 dilim kepek ekmek, menemen, cay.
Ara; cay
Ögle: 2 kase mercimek corbasi.
Ara; biraz ceviz.
Aksam: yarim tabak kuru fasulye, 1 dilim kepek ekmegi.
Ara: cay.
Halada ac hissediyorum kendimi, yuh artik bana.
tebrikler cnm bu haftanın birincisi sensin
teşekkür ederim canım :) bende orda 62 li bi rakam gördüğüm için mutluyum her ne kadar 63 e daha yakın olsada
aslında bu hafta hiç dikkat edemedim hamburger iskender waffle ne varsa yedimsanırım sporun baya faydası oluyo. 1 gün 45 dk leslie yaptım 3 günde 10 ar dakika egzersiz göbek için. bide 4-5 gün leslie ve egzersiz bir arada yapsam demekki 1 kg rahat gidecekmiş ama her zaman olmuyo işte...
afiyet olsun cnm kaşke 1 dilimde ekmek yesen. sonra akşam çok acıkıyorsunSelam kizlarr!!
Kahvalti: 2 dilim kepek ekmek, yumurta, domates, cay.
Ögle: 1 tabak lahana hasladim, yogurtla onu yiyorum.
Birazdanda 1 fincan yesil cay icecegim.
Haklisin canim ya, sonra gözum dönuyor, cok yiyorum bide. Lahana haslamasiyla pek yencek gibi durmuyor ama, olmazsa ara ögun de kitir kepek ekmegini biskuvi gibi yiyeyim bari.afiyet olsun cnm kaşke 1 dilimde ekmek yesen. sonra akşam çok acıkıyorsun
Evet canim, aman dikkat. Diyetteyiz diye kendimizi de vitaminsiz, gucsuz birakmamak lazim.bende şimdi 1 portakal yedim. grip olmaktan korktum. kar yağıyo hava soguk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?