65 ten 55 e yolculugum baslasin...

günaydınnnnnnnnnnnnn. ekmeğim bitmiş. ne yapacam. dışarı kar kıyamet

Reactions: mhn
Selam kizlar!!
Kahvalti: 2 dilim ekmek, menemen, cay.
Öglene henuz bisey bulamadim, ne pisirsem diye.

Ögle: 2 kase corba, 1 dilim ekmek.
Ara: 1 fincan yesil cay.
Aksam: köfte, salata, 1 dilim ekmek.

Merhaba kizlar!
Kahvalti: 2 dilim kepek ekmek, lor peyniri, cay.
Ara: 1 fincan yesil cay, 1 fincan turk kahvesi.
Ögle: 1 kase yogurt, icine 1 muz, ve 1 cay kasigi tarcinla.

Tekrar merhaba kizlar!
Hala iyilesemedim, öyle halsizimki anlatamam. Bugun doktora gittim, vucudumda iltihap oldugu icin atesim dusmuyormus, ve ödemde varmis. EE birde haliyle 4 gundur hep yatiyorum evde, bi harekette olmayinca tartida bugun 62.2 gördum ac oldugum halde. Birde o moralimi bozdu. Insallah bir an önce iyilesirimde normale dönerim.

Kahvalti: 1 dilim ekmek, az lor peyniri, cay.
Ara: avuc ici kadar ceviz.
Ögle: 2 kase corba.
Ara: 1 elma, 1 portakal
Aksam 1 kase cacik, 3 yemek kasigi kadar guvec.
Gun boyu sicak biseyler icmek adina, kahve, yesil cay, cay ictim.

mrb kızlar kötü bir hafta geçirdim sıfır dikkat.regli oldum etkisi vardı tabi.abur cubura yüklendim biraz. neyse sabah tartılır yazarım kilomu sizleride bekliyorum ..hadi hayırlısı

Gunaydin kizlar!
Bu hafta beni affedin hala iyilesemedim, ödem var, ustune birde sabah regl oldum. Haftaya umarim cok daha saglikli bir sekilde bildirim yaparim. 62.2 leri bile gördum bu hafta

Gecmis olsun canim.
ecmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. şimdi daha ii kızım. akşamları giremedim.,
dünki menüm: kahvaltı: 2 dilim ekmek 3 zeytın 1 yumurta
ara: 2 kayısı
öğle: 2 dilim ekmek 2 köfte salata yoğurt
akşam 1 ayran 5 çiğ köfte. işte bu kadar . spor yok
kilo aynı hiç vermemişim. 62.1 geldim

Merhaba kizlar!
Kahvalti: 1 dilim ekmek, cok az menemen, cay.
Ara: 1 buyuk fincan yesil cay.
Ögle: 5 kasik kadar bulgur, ve azda haslanmis lahana yedim.
Aksam: yarim dilim ekmek, izgara et ve marul salatasi.

mrb arkdaslar mendabula ve mhn geçmiş olsun.sabah 61.1 geldim yani 500 gr almışım üzgünüm bugünde istediğimi yedim yetmezmiş gibi. ama yarından itibaren sıkı bir şekilde devam edicem inş.

mrb arkdaslar mendabula ve mhn geçmiş olsun.sabah 61.1 geldim yani 500 gr almışım üzgünüm bugünde istediğimi yedim yetmezmiş gibi. ama yarından itibaren sıkı bir şekilde devam edicem inş.
Sagol canim benim. Uzulme bu hafta daha duzenli beslenir telafi ederiz. Ben fazla yemedigim halde evde hasta yatmaktan ve odemden dolayi 1,5 kilo fazla bile ciktim.
Ama insallah bu hafta iyi olucak.

Selam kızlar bana sizin yazılarnz size de taze kan iyi gelir diye düşündm ben de sizinle zayıflamak istiyorum evlendim ve masabaşı İşim var toplamda 7 Kilo aldm 57den 64e çıktm boyum 170 ve mümkünse 56-57 olmak istiyorum akşamları yemek yemicm gerekirse ve spor yapcam enazndan yattğm yerden pilates filan. Yaparm göbeğimde ve bacaklarımda toplanan kioları vermek için 

Hoşgeldin sinirliportakal aramıza canım. Taze kan ve motivasyon iyidir. Paylaşımlarını bekliyorum günlük, yedik-içtiklerin ve spor.

Gunaydin kizlar!
Bu hafta beni affedin hala iyilesemedim, ödem var, ustune birde sabah regl oldum. Haftaya umarim cok daha saglikli bir sekilde bildirim yaparim. 62.2 leri bile gördum bu hafta

çok geçmiş olsun canım

Reactions: mhn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…