Elbette aliriz aramiza canim benim hosgeldin.Boyumuz aynı fakat yaşımdan dolayı kilomuz farklı 54 kiloydum ve 48 e inmek istiyorum 1 hafta oldu 1 kilo vermeyi başardım benide aranıza alabilirmisiniiiiz
günaydın kızlar. bu hafta kötü geçti. bnm kız hastaydı. inşallah haftaya bomba gibi oluruz
ecmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. şimdi daha ii kızım. akşamları giremedim.,Gecmis olsun canim.
Sagol canim benim. Uzulme bu hafta daha duzenli beslenir telafi ederiz. Ben fazla yemedigim halde evde hasta yatmaktan ve odemden dolayi 1,5 kilo fazla bile ciktim.mrb arkdaslar mendabula ve mhn geçmiş olsun.sabah 61.1 geldim yani 500 gr almışım üzgünüm bugünde istediğimi yedim yetmezmiş gibi. ama yarından itibaren sıkı bir şekilde devam edicem inş.
Selam kızlar bana sizin yazılarnz size de taze kan iyi gelir diye düşündm ben de sizinle zayıflamak istiyorum evlendim ve masabaşı İşim var toplamda 7 Kilo aldm 57den 64e çıktm boyum 170 ve mümkünse 56-57 olmak istiyorumakşamları yemek yemicm gerekirse ve spor yapcam enazndan yattğm yerden pilates filan. Yaparm göbeğimde ve bacaklarımda toplanan kioları vermek için 
Gunaydin kizlar!
Bu hafta beni affedin hala iyilesemedim, ödem var, ustune birde sabah regl oldum. Haftaya umarim cok daha saglikli bir sekilde bildirim yaparim. 62.2 leri bile gördum bu hafta
günaydın kızlar. bu hafta kötü geçti. bnm kız hastaydı. inşallah haftaya bomba gibi oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?