65 ten 55 e yolculugum baslasin...

70 acilis rakamim hadi hayirlisi.. 1.gun 1 bardak cay×1dilim peynir×2zeytin×1haslanms yumurta×cok azicik tahin pekmez simdlk spor yok

Merhaba kızlar ne yazik memlekete gitmek yaramadı bana almamisim ama vermemisim de 61.6 çıktı m dün yazamadım. Tam gaz devam edicem ama. Bugün kahvaltı bir dilim ekmek bir yumurta peynir zeytin maydanoz. Öğle bir kase çorba bir dilim ekmek. ara bir cubuk krater ve eti puf. Akşama biber dolması ve çorba yapıcam. Ekmek yemiycem

Reactions: mhn
Ara: yesil cayin yaninda 1 kitir kepek ekmek, ve bir kac tane ceviz ici.
Aksam: 3 tane köfte, marul salatasi, 1 firin patates.
Ara: cay iciyorum, cok acikirsam belki bir meyve yerim.

akşam iki dilim ekmek biraz tavuk salata ayran karnabahar-kabak haşlama yedim.

Gunaydin kizlar!!!
Kahvalti: 1 yumurta, domates, cay, 2 dilim ekmek.
Birazdanda yesil cayimi icecegim.

Ögle: 1 dilim ekmek, 1 kase mercimek corbasi.
Ara: cay.
Aksam: mantarli tavuk, salata, yarim dilim ekmek.
Ara: cay

kahvaltı: 2 dilim ekmek 3 zeytın 1 dilim peynir
ara: 2 hurma
öğle: 2 dilim ekmek marul biraz haşlama tavuk
ara: 1 mandalina
akşam: 2 dilim ekmek salata çeyrek alabalık

hadi ya bende öyleyim. şimdi yeşil çaya limon sıktım ve 1 dilimde bardagın içine limon koydum onu içiyorum. yanında 1 dilim pizzayla(((
Ayni canim yaa, yesil cay yaptim buyuk bir fincan limonlu falan. Ferahlatiyor biraz. Insallah sabaha toparlanirim biraz, arkadasa davetliyim birde...

Günaydın kızlar geçmiş olsun ikiniz de dikkat edin ay burda da her yer kar tatil olmadı ama. Gidiyoruz bakalım. Sabah iki dilim ekmek peynir maydanoz şekersiz cay

Günaydın kızlar geçmiş olsun ikiniz de dikkat edin ay burda da her yer kar tatil olmadı ama. Gidiyoruz bakalım. Sabah iki dilim ekmek peynir maydanoz şekersiz cay
ben de bi umut tatil olur diyodum.yok olmadı. boğazımdan yutkunamıyorum

Gunaydin kizlar!
Sabah hic halim yoktu ama ilac, yesil cay falan simdi bayaa iyiyim. Arkadasa soz verdim, ora gidecem öglene.
Kahvalti: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, cok az beyaz peynir, 3 tane ceviz.
Ara: yesil cay.

Kizlarrr nerelerdesiniz?
Ögle: arkadasta biraz patates salatasi ve yarim dilim kek yedim, yaninda cay.
Aksam: 1 kase corba, 1 dilim ekmek.

Boyumuz aynı fakat yaşımdan dolayı kilomuz farklı 54 kiloydum ve 48 e inmek istiyorum 1 hafta oldu 1 kilo vermeyi başardım benide aranıza alabilirmisiniiiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…