65 ten 55 e yolculugum baslasin...

merhaba kızlar, ay herkes hastaymış bu hafta geçmiş olsun valla. ben dün tartılamadım bugün baktım 61.8 cıktım yaaa. vereceğime 200 gram almışım ne oluyor bize , bu kar kış yaramadı valla sinir oluyorum kendime. bu sabah bir yumurta iki dilim peynir, bitki çayı. Öğlen bir dilim ekmek, çorba. Akşam dört kaşık bamya yemeği, çorba, bir dilim ekmek. şimdi yeşilçay biberiye rezene karışımı içiyorum

Reactions: mhn
Sagol canim benim. Nerelerdeydin sennn...

Ay sorma ya ara tatilden sonra bir türlü toparlayamadım kendimi. sabah uyanmak bilmiyorum gece yatmak bilmiyorum. ders programım da değişmiş,epey yoğun. düzenim şaştı siteye de çok bakamaz oldum Ama kendime gelmem lazım artık.

Bu hafta yaramadi kimseye sanirim. Kendimize gelip tekrar bir silkelenmemiz lazim. Bir haftadir hic yerimden kalkmadim sayilir, biraz hareketi arttirmam lazim benimde.

Bu hafta yaramadi kimseye sanirim. Kendimize gelip tekrar bir silkelenmemiz lazim. Bir haftadir hic yerimden kalkmadim sayilir, biraz hareketi arttirmam lazim benimde.

inşallah canım, formumuzu bulalım inşallah en kısa zamanda :)

Hoşgeldin sinirliportakal aramıza canım. Taze kan ve motivasyon iyidir. Paylaşımlarını bekliyorum günlük, yedik-içtiklerin ve spor.
Sağol canm teşekkür ederim ozmn bugünki öğünlerimi yazayım sabah bi poğaça yanında adaçayı öğlen patates salatası biraz biraz da peynir eekmeksiz yedim akşam da bi kase yoğurda 2 kayısı kurusu ve 6 badem doğrayıp yedim şimdi bol su içip uyucm.spor olarak da işten gelince 20 mekik 50 squats ve biraz da ebru Şallı ile pilates yaptm şimdiden uykm geldi

gunaydın kızlar. geçen hafta kimse kilo vermemiş. diyete sıkı sıkı devam. bırakmak yok bazen verme durabilirm,iş. kahvaltı: 2 dilim ekmek 3 zeytn bi dilim peynir maydanoz.

dün ki menüm: ak hvaltı: 2 dilim ekmek 3 zeytın 1 dilim peynir
ara: yarım armut
öğle: 2 dilim ekmek marul biraz közlenmiş patlıcan yoğurt
ara: 2 yaprak sarma
akşam: 2 dilim ekmek salata yoğurt çorba
ara: yarım kase kısır

Günaydın kızlar kahvaltı bildirimi:1 haşlanmış yumurta biraz peynir 2 zeytin ufacık ekmek ve adaçayı

Selam kızlar. Kahvaltı yumurta iki dilim peynir bitki cayı. Öğlen taze fasulye yarım kase çorba bir dilim ekmek.ara bir bisküvi Bebek görmeye gidiyorum akşam yemeği de yok evde.akşam ne yesem ki cok açım

Selam kızlar. Kahvaltı yumurta iki dilim peynir bitki cayı. Öğlen taze fasulye yarım kase çorba bir dilim ekmek.ara bir bisküvi Bebek görmeye gidiyorum akşam yemeği de yok evde.akşam ne yesem ki cok açım
Bence Ton balıklı salata yiyeblrsn ben bugün öyle yapcam hem pratik hem çook faydalı

Selam kizlar!
Ögle: karisik salata, 120 gr meyveli yogurt.
Ara: 1 erik, avuc ici kadar uzum.
Aksam: kiymali makarna yedim ama az.
Yine aralarda yesil cay, cay ictim.

Günaydın kızçeler :) kahvaltı bir haşlanmış yumurta küçük yarım domates biraz peynir ve bir ceviz yanında da çay ve bir dilim ekmek şuan çoook şişmiş hissediyorum kendimi sebebi neydi ki

gunaydın kızlar. sabah kek ve börek yaptım kendimede kabagı oydum biraz peynirle kalan yumurta sarını karıştırdım içine koydum. karnıyarık gibi. onu yedim 2 dilim ekmekle. yazık bana yaaaaaaaaaaaaaa

GÜNAYDIN KIZLAR UZUN ZAMAN GİRMEDİM MALUM DİŞLERDEN PROBLEM VARDI,
SABAH SAAT 6:30DA KALKTIM VE HEMEN 5İ BİR ARADA ÇAYIMI İÇTİM VE YARIM SAAT SONRADA KAHVALTIMI YAPTIM
1 DİLİM KEPEK EKMEĞİ
ÇOK AZ LİGHT PEYNİR
3 ADET ZEYTİN
1 ADET HAŞLANMIŞ YUMURTA.

günaydın kızlaaar...
regl di doğumgünleriydi sevgiliydi falandı filandı derken diyet biraz yalan oldu o yüzden yazamadım. çokta giremiyorum kusura bakmayın
geçen hafta verdiğim 500 gr da aynen geri aldım. umarım reglden dolayı öyledir.
gelelim kahvaltıya :)
2 adet tam bugday galeta
1 kupa çay ( 1 şekerli )
ara öğün
200 gr yoğut içine yarım elma doğrayıp tarçın ekledim onu yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…