Sagol canim benim. Nerelerdeydin sennn...çok geçmiş olsun canım
Sagol canim benim. Nerelerdeydin sennn...
Bu hafta yaramadi kimseye sanirim. Kendimize gelip tekrar bir silkelenmemiz lazim.Ay sorma ya ara tatilden sonra bir türlü toparlayamadım kendimi. sabah uyanmak bilmiyorum gece yatmak bilmiyorum. ders programım da değişmiş,epey yoğun. düzenim şaştı siteye de çok bakamaz oldumAma kendime gelmem lazım artık.
Bu hafta yaramadi kimseye sanirim. Kendimize gelip tekrar bir silkelenmemiz lazim.Bir haftadir hic yerimden kalkmadim sayilir, biraz hareketi arttirmam lazim benimde.
Sağol canm teşekkür ederim ozmn bugünki öğünlerimi yazayım sabah bi poğaça yanında adaçayı öğlen patates salatası biraz biraz da peynir eekmeksiz yedim akşam da bi kase yoğurda 2 kayısı kurusu ve 6 badem doğrayıp yedim şimdi bol su içip uyucm.spor olarak da işten gelince 20 mekik 50 squats ve biraz da ebru Şallı ile pilates yaptm şimdiden uykm geldiHoşgeldinsinirliportakal aramıza canım. Taze kan ve motivasyon iyidir. Paylaşımlarını bekliyorum günlük, yedik-içtiklerin ve spor.
şimdi daha ii. iştahsız ama.geçmiş olsun canım ,nasıl şimdi kız iyi mi
Bence Ton balıklı salata yiyeblrsn ben bugün öyle yapcam hem pratik hem çook faydalıSelam kızlar. Kahvaltı yumurta iki dilim peynir bitki cayı. Öğlen taze fasulye yarım kase çorba bir dilim ekmek.ara bir bisküvi Bebek görmeye gidiyorum akşam yemeği de yok evde.akşam ne yesem ki cok açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?