- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
günaydın kızlaaar...
regl di doğumgünleriydi sevgiliydi falandı filandı derken diyet biraz yalan oldu o yüzden yazamadım. çokta giremiyorum kusura bakmayın
geçen hafta verdiğim 500 gr da aynen geri aldım. umarım reglden dolayı öyledir.
gelelim kahvaltıya :)
2 adet tam bugday galeta
1 kupa çay ( 1 şekerli )
ara öğün
200 gr yoğut içine yarım elma doğrayıp tarçın ekledim onu yedim.
GÜNAYDIN KIZLAR UZUN ZAMAN GİRMEDİM MALUM DİŞLERDEN PROBLEM VARDI,
SABAH SAAT 6:30DA KALKTIM VE HEMEN 5İ BİR ARADA ÇAYIMI İÇTİM VE YARIM SAAT SONRADA KAHVALTIMI YAPTIM
1 DİLİM KEPEK EKMEĞİ
ÇOK AZ LİGHT PEYNİR
3 ADET ZEYTİN
1 ADET HAŞLANMIŞ YUMURTA.
Geçmiş olsun canım tekrar Hoş geldin :)
gunaydın kızlar. şimdi okuldan bi kaç arkadaş kahvaltıya gelecek. patatesli kek peynirli börek fırında. diğer kalorili şeyler masada. bnm tabagımdada ot var
tartıda eksileri görmesen çekilin ben şişmanım deyip hepsini yiyecem:)))Ay Kıyamam....inşallah bizim de yiyebilecegimiz günler gelecek canım
Merhaba kizlar!!!
Kusura bakmayin ya, yazamadim dun ve bugun. 1 hafta aradan sonra ise dönunce, yogunluk, yorgunluk eve kendimi zor attim. Bu arada sislik gitmedi hala vucudumdan yaa.
M mandebula , vallaha tebrik ederim seni ya, azmin harika.
Bugunun menusu:
Kahvalti: 1 dilim ekmek, 2 tatli kasigi kadar lor peyniri, 3-4 tane ceviz, cay.
Ögle: 1 muz, 1 yemek kasigi yogurt.
Ara: 1 kruvasan.
Aksam: 4-5 yemek kasigi kadar kuru fasulye, biraz maydonoz.
Sorma canim ya, öyle yorgunumki.Ben de diyordum bu kız nerde :)
yok ya akşam 2 çatal patatesli kekten aşırdım:))9Merhaba kizlar!!!
Kusura bakmayin ya, yazamadim dun ve bugun. 1 hafta aradan sonra ise dönunce, yogunluk, yorgunluk eve kendimi zor attim. Bu arada sislik gitmedi hala vucudumdan yaa.
M mandebula , vallaha tebrik ederim seni ya, azmin harika.
Bugunun menusu:
Kahvalti: 1 dilim ekmek, 2 tatli kasigi kadar lor peyniri, 3-4 tane ceviz, cay.
Ögle: 1 muz, 1 yemek kasigi yogurt.
Ara: 1 kruvasan.
Aksam: 4-5 yemek kasigi kadar kuru fasulye, biraz maydonoz.
Merhaba kızlar!!!
Bugün prinç lapası yaptım sabah biraz ondan yedim. Maydonoz suyu içmek istedim içemedim, başka bir konudakı arkadaş maydonoz limon su karısımı yapıp içmiş onu deniyim dedim onuda sevemedim. En son lapanın içine kattım. 1 tanede domates dogradım.
Öglende aynısın yedim. Bakalım 2 gün dayanabilcemmi? Çünkü şişlik ödem fena, tartıda sabah 62.3 gördüm. İnşallah 60.7 geri dönerim. Fazla yemedigim halde bu rakamı görmek üzüyor.
Tatlim iyi olurdu ama burda o cayi bulabilcegimi sanmiyorumkızlar bugün boş günüm, geç uyandım öğlen oldu ama ben kahvaltıyı yeni yaptım. Bir dilim ekmek, bir yumurta, peynir,zeytin yedim. Yanında da Formun maydanozlu limonlu çayını içtim. Mhn bak bu çayı içebilirsin direkt maydanoz suyu içmek istemezsen. Tadı gayet güzel. suyun içinde bekleyince acı da olmuyor. içinde başka bitkiler de var. tabi her şeyin doğalı makbuldür ama içemeyenler için sallama da iyi oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?