65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Selam kızlar. Sabah bir yumurta. Öğlen bir tabak nohut ,bir kase cacık, bir dilim ekmek. Aksama bir kase çorba ve bir tabak mercimek yemeği yiyeceğim. Gece de bitki cayi

Reactions: mhn

Hoş geldin tekrar canım :)

Geçmiş olsun canım tekrar Hoş geldin :)

yoğun bi gün geçirdim. akşam karnabahar brokoli haşlama yoğurt yedim. ekmeği abarttım 3 dilim yedim. bir tanedde şimdi petito ayıcık çikolata

o kadr açıktım ki okuldan gelince yemeğe saldırdım. 2 dilim ekmek bi tabak güveç yedim. akşam eşim gelincede cacıkla salatayı yerim artık. pazar gününün şampiyonu ben olacam başka yolu yok. çok hırs yaptım

Selam kızlar. Sabah bir dilim ekmek iki dilim peynir. Öğlen bir simit bir krem peynir yedim biraz kacirmisim degil mi Akşama bir tabak sote ve bir kase yoğurt yicem

Merhaba kizlar!!!
Kusura bakmayin ya, yazamadim dun ve bugun. 1 hafta aradan sonra ise dönunce, yogunluk, yorgunluk eve kendimi zor attim. Bu arada sislik gitmedi hala vucudumdan yaa.
M mandebula , vallaha tebrik ederim seni ya, azmin harika.

Bugunun menusu:
Kahvalti: 1 dilim ekmek, 2 tatli kasigi kadar lor peyniri, 3-4 tane ceviz, cay.
Ögle: 1 muz, 1 yemek kasigi yogurt.
Ara: 1 kruvasan.
Aksam: 4-5 yemek kasigi kadar kuru fasulye, biraz maydonoz.

Ben de diyordum bu kız nerde :)

yok ya akşam 2 çatal patatesli kekten aşırdım:))9

herkese günaydın. kahvaltı: 2 dilim ekmek 1 yumurta 3 zeytın yeşillik. bi,razdan yoğurt çorbası yapacam. okula gitmeden de iki dilim ekmekle onu içerim öğlen. akşam balık alma niyeti m var bakayım duruma

Günaydın kızlarr ben de dün yazamadm sabah aç karna sıcak suya Maydanoz koydm onu içtim çay gigibi.sonra kahvaltı olarak bir dilim ekmek haşlanmış yumurta biraz peynir ve yarm domates yedim.öğlen çorba İçtm yannda sebze yemeği vardı türlü bide profiterol yedm ara öğün yeşil çay kayısı kurusu bikaç badem ve fındık.akşam güveç yannda 2 dilim ekmek biraz fazla yedm ama hepsini 19.00 dan önce tüketim ve akşam da 30 mekik 30 squats yaptm eritim bence

Merhaba kızlar!!!
Bugün prinç lapası yaptım sabah biraz ondan yedim. Maydonoz suyu içmek istedim içemedim, başka bir konudakı arkadaş maydonoz limon su karısımı yapıp içmiş onu deniyim dedim onuda sevemedim. En son lapanın içine kattım. 1 tanede domates dogradım.
Öglende aynısın yedim. Bakalım 2 gün dayanabilcemmi? Çünkü şişlik ödem fena, tartıda sabah 62.3 gördüm. İnşallah 60.7 geri dönerim. Fazla yemedigim halde bu rakamı görmek üzüyor.

inşallah canım. ben de pazar günü 61 in altını görmek istiyorum

kızlar bugün boş günüm, geç uyandım öğlen oldu ama ben kahvaltıyı yeni yaptım. Bir dilim ekmek, bir yumurta, peynir,zeytin yedim. Yanında da Formun maydanozlu limonlu çayını içtim. Mhn bak bu çayı içebilirsin direkt maydanoz suyu içmek istemezsen. Tadı gayet güzel. suyun içinde bekleyince acı da olmuyor. içinde başka bitkiler de var. tabi her şeyin doğalı makbuldür ama içemeyenler için sallama da iyi oluyor :)

Tatlim iyi olurdu ama burda o cayi bulabilcegimi sanmiyorum Haklisin ya, evde yaptigim maydonoz suyunu icemedim. Aslinda tat olarak cok kötu degilde, görunusu falan ne bileyim icim almadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…