- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
Tatlim iyi olurdu ama burda o cayi bulabilcegimi sanmiyorumHaklisin ya, evde yaptigim maydonoz suyunu icemedim. Aslinda tat olarak cok kötu degilde, görunusu falan ne bileyim icim almadi.
aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı:??? benm elimeydi bi baktım hepsi hop midede:)) üstünede 7 çiğ köfte. ayyy iğrencimMerhaba kızlar akşam börülce yemeği yarım kase çorba ve bir kase yoğurdu bir dilim ekmekle yedim. Artık bol su ve yeşilçay icicem
okulda cay içmekten su içemiyorum ya offKızlar ben de bugün güzel başladıM güne hatta sabah tartldm 61.5tu ama sonra pikniğe filan gittik şuan bence 63 filanmdır şuan bol su içiyorum sabah görcez bakalım bilançoyu
Ahahah sevmeyen yok bence ama ben yememeye direniyorm en fazla bitter çikolata yiyorm birazaranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı:??? benm elimeydi bi baktım hepsi hop midede:)) üstünede 7 çiğ köfte. ayyy iğrencim
Ben hiçbirinden geri kalmıyorum yakında wcye aldırcam masamıokulda cay içmekten su içemiyorum ya off
okldan eve gelirken arabayı zor sürüyom valla eve kendimi zor atıyom. bı de su içsem ne olur halimBen hiçbirinden geri kalmıyorum yakında wcye aldırcam masamı
Eşim de şaşkına dönüyo eve gelince yüzüne bakmadan wcye koştğm için yolda aynı senn gibi geçiyookldan eve gelirken arabayı zor sürüyom valla eve kendimi zor atıyom. bı de su içsem ne olur halim
İlk başladığımda 64 tü sonra yeme düzenimi burda yazdğm hale getirdim ilk gün 63 é düştüm bu sabah 61.5 tu ama şuan pikniğin etkisiyle almşmdr yine ya hiç iyi olmadı canm businirli portakal senn kilo kaçtı
ohh mis gibi temiz hava. bugun hava güzeldi. hırkayla gittim o b,ile terletti.İlk başladığımda 64 tü sonra yeme düzenimi burda yazdğm hale getirdim ilk gün 63 é düştüm bu sabah 61.5 tu ama şuan pikniğin etkisiyle almşmdr yine ya hiç iyi olmadı canm bu
Aynen canm ben de işten izin aldm öğlen öyle gittik iyi oldu yürüdük spor aletleri vardı onlarda biraz oyalandm ama yemeseydm keşkeohh mis gibi temiz hava. bugun hava güzeldi. hırkayla gittim o b,ile terletti.
bişey olmaz ya o yediğin göz hakkı göz hakkı:9Aynen canm ben de işten izin aldm öğlen öyle gittik iyi oldu yürüdük spor aletleri vardı onlarda biraz oyalandm ama yemeseydm keşke
Dimi ama yedm gitti artık napim :)bişey olmaz ya o yediğin göz hakkı göz hakkı:9
afiyet olsun arkadaşım.Dimi ama yedm gitti artık napim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?