65 ten 55 e yolculugum baslasin...

aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı:??? benm elimeydi bi baktım hepsi hop midede:)) üstünede 7 çiğ köfte. ayyy iğrencim

Ay sevilmez olur mu ya çok severim ama biz kilo verdikten sonra sürücez sefamızı kızlar üzülmeyin. Böyle kacamak yaptik diye vicdan azabı da çekmeyecegiz. O değil de bu aralar canım bir kısır çekiyor ki sormayın

Kızlar günaydın benm de çok çekiyor canm çikolata filan ama ben hamile kalmak için zayflamaya çalşyrm yani kilom hamile kalmaya engel değil ama fıstık gibi bi anne olmak istiyorum ona engel olcak yani :) ve her canm abur cubur çektiğinde bebeğime giden yoldaym diyorum ve dayanrm.yani siz de fıstık gibi mi olmak istiyosnz ne istiyosanz o yolda kendinize ihanet ettğnizi düşünüp uzak durabilirsnz

Gunaydin kizlarrr!!!!!
Bugun bayaa iyiyim, princ lapasi biraz ise yaradi sanirim, 62.3 dum dun ve bu sabah 61.7 ciktim. 600 gr ödem gitmis, göbek biraz eskiye benzedi. Kac gundur az yedigim halde davul gibiydim. Ahh ahh, ne guzel 60.7 dum, su halime bak...
E Ela82 , canim tekrar dön duzenli diyete, yaz geliyor, bahar geliyor....

Guzel ve kacamaksiz hafta sonlari kizlarrrrrr!!!!

Bu arada menum:
Kahvalti: yine princ lapasi yaptim, icine maydonoz ve domates kattim. Ama 3 dilim sucuk yedim bide yaninda....

Ay sinirli portakal sen de benim kafadasin desene :)Ben de bebek istiyorum. Troid hastasıyım. Hamilelikte zaten fazlasıyla alırım diye şimdi zayıflamaya midemi küçültmeye çalışıyorum. Ay inşallah Allah im nasip eder de ikimiz de çıtır anneler oluruz

Bu arada menum:
Kahvalti: yine princ lapasi yaptim, icine maydonoz ve domates kattim. Ama 3 dilim
sucuk yedim bide yaninda....

Çok sevindim canım zaten kilo değildi o. Az yiyorsun bir anda 2 kilo alman olası değildi. Ödemler gidiyor işte yavaş yavaş :)

Reactions: mhn
Geçmiş olsn can
Geçmiş olsn canm inşallah sağlıklıca nasip olur çıtır çıtır anne oluruz bu yaza kadr zayıflayp

Merhaba kizlar.
Bugun ögle ve aksamda princ lapasi, domates, ve maydonoz yedim.
Arada yesil cay, cay, ve avuc ici kadarda ceviz yedim.

Selam kızlar bugün sabah bir dilim omlet peynir zeytin ve bir dilim ekmek yedim.öğlen biraz kaçırdım simit falan yedim dayanamadim Akşam da sebze yemeği yarım dilim ekmek ve yoğurt. Offf fazla yemiş gibi hissediyorum

Gunaydinlar!
Gecen hafta gelen ödemden ve evde yatmaktan gelen kilom:62.2-62.3 arasindaydi.
Bugun: 61.5
Ahh ahh 60.7 den nerdeen nereye...

Kahvalti: yesil cay, 2 dilim kizarmis ekmek, uzerine peynir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…