- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı:??? benm elimeydi bi baktım hepsi hop midede:)) üstünede 7 çiğ köfte. ayyy iğrencim
Kızlar günaydın benm de çok çekiyor canm çikolata filan ama ben hamile kalmak için zayflamaya çalşyrm yani kilom hamile kalmaya engel değil ama fıstık gibi bi anne olmak istiyorum ona engel olcak yani :) ve her canm abur cubur çektiğinde bebeğime giden yoldaym diyorum ve dayanrm.yani siz de fıstık gibi mi olmak istiyosnz ne istiyosanz o yolda kendinize ihanet ettğnizi düşünüp uzak durabilirsnz
Bu arada menum:
Kahvalti: yine princ lapasi yaptim, icine maydonoz ve domates kattim. Ama 3 dilim
sucuk yedim bide yaninda....
gunaydın kızlar........... güzel bi haftasonu. yarın tarı gunu. ona gore yıyın:)))
Geçmiş olsn canm inşallah sağlıklıca nasip olur çıtır çıtır anne oluruz bu yaza kadr zayıflaypAy sinirli portakal sen de benim kafadasin desene :)Ben de bebek istiyorum. Troid hastasıyım. Hamilelikte zaten fazlasıyla alırım diye şimdi zayıflamaya midemi küçültmeye çalışıyorum. Ay inşallah Allah im nasip eder de ikimiz de çıtır anneler oluruz
Geçmiş olsn can
Geçmiş olsn canm inşallah sağlıklıca nasip olur çıtır çıtır anne oluruz bu yaza kadr zayıflayp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?