- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
Ben midem kazınınca kuru kayısı yiyorum bide leblebi çok iyi bastırıyo bence canm deneyebilirsin :)Yok canim yemedim bisey, ama midem simdiden kaziniyor, cay falan bastiriyorum. Sabah olsada kahvalti etsek
Masallah neguzel kosmussun, bende disardaydim bugun, bayaa dolastim, yurudum
Ben de dün yapmadm eşim dışarda yiyelim dedi ama akşam dışarda yemek diyete çok ters diye pişman olacağım birşey yapmadm ben de eşim kendine bişiyler hazırlayıp yedi :) normalde benden beklerdi de işin ucunda bebiş olnca kendi kendine bakıyo yemek konsndaDün çok yorgundum yemek yapamadım akşam dışarda yedik ve ben biraz kaçırdım.kızıyorum kendime ama çok acikmistim Bugün iki dilim ekmek peynir çay. Öğlen çorba ve bir dilim ekmek. Akşam da kabak yemeğim var .yoğurtla ve bir dilim ekmekle onu yiyecegim
cnm öğlen okula gidiyorum sabahtan yemegi hazırlamazsan sonra daha zor oluyo. hemde kızım kreşten çok aç geliyoGünaydın kızlaarrrr!!!! Bir haşlanmış yumurta 3 zeytin ve biraz beyaz peynirin yannda çayın da eşlik etmesiyle en güzel öğünüm geride kaldışimdi düşünüyorum öğlen ve akşam ne yesem :) bu konuda mandebulayı tebrik etmekten de kendimi alamadm tüm günün menüsü belli çoook güzel bişiy bu
arada öyle kaçamaklar olur ya takma kafanaDün çok yorgundum yemek yapamadım akşam dışarda yedik ve ben biraz kaçırdım.kızıyorum kendime ama çok acikmistim Bugün iki dilim ekmek peynir çay. Öğlen çorba ve bir dilim ekmek. Akşam da kabak yemeğim var .yoğurtla ve bir dilim ekmekle onu yiyecegim
Kahvalti: 2 kase corba, 2 dilim ekmek.
Ara: 1 fincan yesil cay, yarim cay bardagi kadar ceviz.
Ögle: 1 kase corba, 2 köfte,1 domates.
Ara: cay, yarim dilim kek.
Aksam: tavuk, 2 dilim ekmek, salata.
Ara: cay.
mutlaka dene cnm. fırını açmışken arkasına bi de limonlu alman pastası yaptım. okula götürecem onu. tadına bakmak için 2 çatal yerim. başka amacım yok. makdat tadına bakmak. geçen haftanın gal,ibi kim oldu. takip edemedim. kaçırdım
afiyet olsun cnm. ayyyyyyyyyyyyy kazandım. yarışma bni motive ediyo. :)))Gecen haftanin galibide sensin canim. Deneyecem, bugun market alisverisi yapicam alicam light peynir, zaten kepekli ekmegimde bitti. Menemeni sade yedim öyle yaninda da yarim cay bardagi kadar cevizle.
Insallah canim. Darisi hepimizin basina...sağol cnm. yarın akşama size güzelbi haber veririm inşallah. zayıfladığıma deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?