65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Yok canim yemedim bisey, ama midem simdiden kaziniyor, cay falan bastiriyorum. Sabah olsada kahvalti etsek
Masallah neguzel kosmussun, bende disardaydim bugun, bayaa dolastim, yurudum
Ben midem kazınınca kuru kayısı yiyorum bide leblebi çok iyi bastırıyo bence canm deneyebilirsin :)

Reactions: mhn
günaydın kızlar. sabah namazda yemek yememek için zor tuttum kendimi.. kahvaltı: 2 dilim ekmek 1 yumurta yeşillik 3 zeytın. okula da peynirli salata yapıp götürecem. ayranla 2 dilim ekmek. akşama dolaptan tavuk çıkarttım. onu aklam gelince fırın poşetine atarım.

Günaydın kızlaarrrr!!!! Bir haşlanmış yumurta 3 zeytin ve biraz beyaz peynirin yannda çayın da eşlik etmesiyle en güzel öğünüm geride kaldı şimdi düşünüyorum öğlen ve akşam ne yesem :) bu konuda mandebulayı tebrik etmekten de kendimi alamadm tüm günün menüsü belli çoook güzel bişiy bu

Dün çok yorgundum yemek yapamadım akşam dışarda yedik ve ben biraz kaçırdım. kızıyorum kendime ama çok acikmistim Bugün iki dilim ekmek peynir çay. Öğlen çorba ve bir dilim ekmek. Akşam da kabak yemeğim var .yoğurtla ve bir dilim ekmekle onu yiyecegim

Ben de dün yapmadm eşim dışarda yiyelim dedi ama akşam dışarda yemek diyete çok ters diye pişman olacağım birşey yapmadm ben de eşim kendine bişiyler hazırlayıp yedi :) normalde benden beklerdi de işin ucunda bebiş olnca kendi kendine bakıyo yemek konsnda

Kahvalti: 2 kase corba, 2 dilim ekmek.
Ara: 1 fincan yesil cay, yarim cay bardagi kadar ceviz.
Ögle: 1 kase corba, 2 köfte,1 domates.
Ara: cay, yarim dilim kek.
Aksam: tavuk, 2 dilim ekmek, salata.
Ara: cay.

Öğlen:nohut pilav salata tatlı
Akşam:balık 2 dilim ekmek ve bol yeşillik bugün biraz kaçırdım gibi hadi hayırlısı şimdi de Türk kahvesi içtim :)

cnm öğlen okula gidiyorum sabahtan yemegi hazırlamazsan sonra daha zor oluyo. hemde kızım kreşten çok aç geliyo

arada öyle kaçamaklar olur ya takma kafana

Kahvalti: 2 kase corba, 2 dilim ekmek.
Ara: 1 fincan yesil cay, yarim cay bardagi kadar ceviz.
Ögle: 1 kase corba, 2 köfte,1 domates.
Ara: cay, yarim dilim kek.
Aksam: tavuk, 2 dilim ekmek, salata.
Ara: cay.
harikasın ya tek kelimeyle. böyle devam et

günaydın kızlar. eşime fırında beyaz ekmeği dilimleyip kaşarla tereyağla üstüne koydum fırında kızarttım biz ailecek çok severiz. kendimede 2 light ekmek 1 dilim l,ight peynirle domaters dilimleri koydum. pizza gibii oldu:) öğlene okuldayım. dünden kalan biraz tavuk var. onu salatayla karıştırıp götürecem. ayran yanına 2 dilim ekmek. akşama da pırasa pişiyo şimdi.

M mandebula cim afiyet olsun canim. Menuler cok guzel. Haftanin galibi sen olcak gibisin.
Ben hala kahvalti etmedim, kizima menemen yaptim belki ondan yerim. Senin ekmeklerde hosuma gitti ama evdeki peynir cok yagli, neyse baska zaman deniyeyim.

mutlaka dene cnm. fırını açmışken arkasına bi de limonlu alman pastası yaptım. okula götürecem onu. tadına bakmak için 2 çatal yerim. başka amacım yok. makdat tadına bakmak. geçen haftanın gal,ibi kim oldu. takip edemedim. kaçırdım

Gecen haftanin galibide sensin canim. Deneyecem, bugun market alisverisi yapicam alicam light peynir, zaten kepekli ekmegimde bitti. Menemeni sade yedim öyle yaninda da yarim cay bardagi kadar cevizle.

Gecen haftanin galibide sensin canim. Deneyecem, bugun market alisverisi yapicam alicam light peynir, zaten kepekli ekmegimde bitti. Menemeni sade yedim öyle yaninda da yarim cay bardagi kadar cevizle.
afiyet olsun cnm. ayyyyyyyyyyyyy kazandım. yarışma bni motive ediyo. :)))

herkese günaydın. kahvaltı: 2 dilim ekmek 1 ceviz yeşillik 1 yumurta. öğlen okulda dardanel tonlu salatayla ekmek yiyecem. akşamada dünden kalan pırasayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…