- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
Tebrikler kızlar ben bugün 61.8 im gelecek pazar kıyaslcm artık çünkü adam akıllı takip edemedim 50 leri görcez kızçeler hadi bakalım
Ögle: kucuk bir kase haslanmis nohut, limon ve kimyonla tatlandirdim.
Ara: cay, yarim cay berdagi kadar ceviz.
Aksam: 2 kasik pilav, 3 kasik kadar yogurt, salata.
Ara: 1 elma.
Ben de utandm yediklerimi yazmaya bugün sayamıcak kadar yedm galiba :)ay hiçbir şey yememişsin canım ya. ekmek hiç mi yemiyorsun akşamları? bu aksam ben de yemedim su an bir mide kazıntısı var ki sorma
Sorma canim ya, şu ödem falan gitsin üstümden diye uğraşıyorum. 60 ın altına düşmek istiyorum artık. 3 ay oldu diyete başlayalı, ve ben cok az verdim kilo. Akşamları çok aç değilsem yememeye çalışıyorum ekmek.ay hiçbir şey yememişsin canım ya. ekmek hiç mi yemiyorsun akşamları? bu aksam ben de yemedim su an bir mide kazıntısı var ki sorma
İyi yapmşsn canm aslnda ben de istiyorum midem bağırınca bile açtırmıyor bırakmak yapamadım daha ama yapcm :) ben de sabah pirinç lapası yaptm ilk defa tatsız tuzsuz yedim öğle arası yoğurt yiyip akşam yine pirinç lapasıyla şok kilo vermeyi düşünüyorum olur mu kiGunaydin, gununuz aydin olsun canlar!
Sabahi zor ettim acliktan
Kahvaltiya peynirli börek yapmistim, ondan 1 dilim yedim. Daha yemek istiyordum ama kendimi tuttum. Yaninda da cay.
bizde de kahvaltıda peynirli puaça vardı. yemedim. 2 dilim ekmek 1 kase çorba içtim. kızım çorba içmek istedi. yapmışken bende içtim. puaça yemekten iyidir.Gunaydin, gununuz aydin olsun canlar!
Sabahi zor ettim acliktan
Kahvaltiya peynirli börek yapmistim, ondan 1 dilim yedim. Daha yemek istiyordum ama kendimi tuttum. Yaninda da cay.
İyi yapmşsn canm aslnda ben de istiyorum midem bağırınca bile açtırmıyor bırakmak yapamadım daha ama yapcm :) ben de sabah pirinç lapası yaptm ilk defa tatsız tuzsuz yedim öğle arası yoğurt yiyip akşam yine pirinç lapasıyla şok kilo vermeyi düşünüyorum olur mu ki
Ben de senden görüp domates maydnz kattm ama normalde çok tuzlu yedğm için garip geldi :) zaten bugün yapcam sadece 2 gün bile yapamam ben bunu şimdi de arkadaşım gidip karam çikolata almş bana direndm bi süre ama dayanamadm yedim akşam koşmam lazım bunu eritmek içinCanim ben princ lapasini 1 hafta hastaydim ve o dönemde 60.7 den 62.3 e kadar ciktim ödem vardi ve tabi evde yatmakta etkiledi, o yuzden yaptim. Eger sende kisa sureli bisey yapicaksan olur ama 2 gunden fazla yapma derim. Sonucta sagliksiz olan yine bizim sagligimiza verir. Birde kk da bir topikte icine domates falan katanlar vardi, bende maydonoz ve domates kattim. Daha iyi oldu tadi. Dene istersen.
börek hariç hepsi çok fevkaledenin fevkinde:)Selam kizlar!!
Sabah 1 dilim peynirli börek, cay.
Ara: 2 kucuk domates.
Ögle: 1 tabak haslanmis brokoli.
Ara: 1 mandalina.
Aksam: 3 köfte, 1 dilim ekmek, salata.
Simdide cay iciyorum sicak sicak.....
Bugün çok az yemişsin mhn tebrik ederm şimdiden sonra da bişiy yeme bence :) ben de akşam prinç lapamı peynirli olarak yedm yannda da bi bardak fuse tea İçtm.sonra eşimle koşmaya gittik yine şimdi geldm duşmu aldm çay içicm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?