65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Gunaydinlar...
Kahvalti: 2 dilim ekmek, beyaz peynir, cay.

okuldan geldim. karnım sırtıma yapıştı. birazdan: 2 dilim ekmek salata yoğurt pırasa yemeği yiyecem. iyice erdim gittim. okulda arkadaşlar kızkınçlık krizindeler. okulda salata yiyorum ya onlar tost pide falan. sonrada kilomu kıskanıyolar. ayy çok hoş. çıtı pıtı oldum ya. ölçüler 4 cm küçüldü. yeni ceket aldım 38 beden. hahahah

Sinemadayim :) Tebrikler canım

Reactions: mhn
Merhaba kizlar...
Dun temizlik vardi evde, birde misafir falan. Temizligimide bitiremedim, dip köse temizliyecektim evi. Bugunde isten geldim, yemek falan ancak vakit buldum yazmaya.

Bu gunun menusu:
Kahvalti: 1 dilim kepek ekmek, yarim kk beyaz peynir, cay, ceviz.
Ara: 2 kucuk domates.
Ögle yetisemedim, yemek yemedim. Eve gelince ikindin cayin yaninda biskuvi yedim.
Aksam: 2 kk kadar tavuk, salata.

Bu arada M mandebula , tebrikler kiz, kiskandirmissin herkesi.

gunaydın kızlar. 2 aylık diyet seriveni boyunca 8 kilo verdim. tam zamanında hamile kaldım:) artık kilo alsamda çok olmaz:) kahvaltı: 2 dilim ekmek 1 ceviz yeşillik 1 dilim peynir

gunaydın kızlar. 2 aylık diyet seriveni boyunca 8 kilo verdim. tam zamanında hamile kaldım:) artık kilo alsamda çok olmaz:) kahvaltı: 2 dilim ekmek 1 ceviz yeşillik 1 dilim peynir
Kesinlikle tam zamanı inşallah sağlıklı ve hayırlı şekilde kucağına alırsn miniğini :) darısı başımıza inşallah :)

Ay süper yaa valla inşallah ben de veririm kilo. Ben de bebis istiyorum çünkü. Gerçekten bebisin zamanlaması süper

butun iyi dilekleri,niz için teşekkürler. darısı tüm isteyenlere:) diyeti daha bırakmış değilim. sonuçta sağlıklıı besleniyorum. pazartesi doktora gidecem. ondan beslenme listesi önerisi alırım. kızımda 20 kilo almıştım bunda o hatayı yapmak istemiyrum. vermek çok zormuş anladım ki

Bugün kahvaltı haşlanmış bir yumurta biraz beyaz peynir 2 dilim ekmek ve yeşil çay öğlen biraz sulu et yemeği ve 7-8 kaşık pilav yannda yeşillik arada taze meyve suyu sıktm akşam yoğurtla geçiştrmeyi düşünüyorum bebiş için aç kalsak bile yeridir :)

Selam kizlar!
Ögle: 2 dilim kepek ekmek, uzerine peynir ve domates, yaninda cay.
Aksam: 2 köfte, ve havuc salatasi, 1 dilim ekmek.

mandebula tebrik ederim çocuk istediğini bilmiyodum şaşırdım. kaç kilosun şimdi .2 ayda 8 kilo ne güzel ya. ben 3 ay oldu 4 kilo vermiştim 1ini geri aldım malesef .bugün yine başladım dikkat etmeye bakalım inş.sabah yumurta zeytin peynir ekemek yedim ikindi gibi arkadaşta kısır poğaça yedim okadar su içiyorum arada yeşil çay falan şuan kendimi zor tutuyorum açılmış yarım paket cipsi yememek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…