Herkese gunaydin kizlar... Kadinlar gunumuz kutlu olsun canlarim!
Kilo bildirimi: Gecen hafta: 61.5
Bu hafta: 61.0
Giden -500 gr
Azda olsa memnunum, hala eski kiloya dönemedim ama olsun bunada sukur...
Kahvalti: 2 dilim ekmek, domates, saslatalik, peynir, cay.
Ara: cay.
evet cnm bahar geldi hoş geldi. şimdi evi süpürdüm. cam sildim 1 saat sonra okula gidecem. 2 saat dersim var sadece. sonrada önceden gittiğim diyetisyene bi uğrayıp beslenme önerisi alayım diyorum. haftaya 4 gün yatılı misafirim var.Gunaydin kizlar!
M mandebula afiyet olsun canim menuler super, hemde saglikli.
Benimde kahvalti: menemen ekmeksiz yedim, 1 dilim kasar peyniri, 10 tane zeytin, cay.
Ara: yesil cay icecegim birazdan. Bugun baharin habercisi hava, muhtesem, kus sesleri duymak canlandirdi beni resmen. Muzigimi actim, yesil cayim demleniyor. Bugun evdeyim, buzluga atmak icin pogaca börek falan yapmayi dusunuyorum bakalim.
Herkese guzel bir gun olsun!!!
Evet zor yaa, bulantilar. Bende bayaa bi cekmistim bulanti döneminde. Kolay gelsin canim sana.evet cnm bahar geldi hoş geldi. şimdi evi süpürdüm. cam sildim 1 saat sonra okula gidecem. 2 saat dersim var sadece. sonrada önceden gittiğim diyetisyene bi uğrayıp beslenme önerisi alayım diyorum. haftaya 4 gün yatılı misafirim var.bulantılar başlamadan gelip gitselerdi.
günaydın kızlar. teşekkür ederim. bu son birincilikti :) kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeğinin üztüne bi dilim peynir domates biber koyup fırında kızarttım. 1 cevizle yedim. öğlene mercimek çorbası yapıyorum
Hosgeldin canim, elbette aliriz aramiza.benide alırmısınız aranıza yarından itibaren başlamam lazım benimde..
eski mhn olsa o börekleri yerdi demi. ahhhh ahhhSelam kizlar: ögle: 5-6 dilim sucuk sade yedim, yaninda cayla.
Aksam: saat 15:30 gibi disarda yedim, et ve coook azda salata yedim.
Ara: 2 tane ceviz ici, cay.
Midem öyle kaziniyorki anlatamam...
Karbonhidrat diyeni okudum dun kk da. Bir deneyeyim dedim bakalim bu hafta.
Bugun pogaca ve peynirli börek yaptim ama hicbirinden yemedim, tadina bile bakmadim. Hepsini buzluga attim.
Yememmiii götururdum valla, ama kaplumbaga gibi tartida bir ileri iki geri gidince akillandim.eski mhn olsa o börekleri yerdi demi. ahhhh ahhh
bende 60 ın altını göremeyecem:)Yememmiii götururdum valla, ama kaplumbaga gibi tartida bir ileri iki geri gidince akillandim.
Yaz kapida ben hala 60 in altina bile inemedim, azimliyim ama...
Senin gecerli ve guzel bir sebebin var amaa.bende 60 ın altını göremeyecem:)
teşekkür ederim şu an 65 küloyum bende 57 olmqk istiyorum umarım sizlerin enerjisi banada güç verir..Hosgeldin canim, elbette aliriz aramiza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?