65 ten 55 e yolculugum baslasin...

günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyorum:
geçen hafta: 61.3
bu hafta: 60.0
fark:1.3
5 ocak diyete başlangiç tarihimdi.: 67,8
60 kiloyla ha hamileliğe başlıyorum. inşallah çok abartmam. herhalde artık tartıda eksileri görmem. :) çok artılarıda görmek istemiyorum. kızlar izniniz olursa devam edebildiğim kadar devam edip paytlaşımlarda bulunmak isterim. sizlewrle güzel paylaşımlarda bulunduk.

M mandebula cim seni herzaman bekleriz, diyet yapmasan bile sohbet etsek bile yeter canim. Hem takipte olursan fazla kilo almamanada yardimci olabilir. Saglikli bir hamilelik sureci olsun insallah.

Herkese gunaydin kizlar... Kadinlar gunumuz kutlu olsun canlarim!
Kilo bildirimi: Gecen hafta: 61.5
Bu hafta: 61.0
Giden -500 gr
Azda olsa memnunum, hala eski kiloya dönemedim ama olsun bunada sukur...

Kahvalti: 2 dilim ekmek, domates, saslatalik, peynir, cay.
Ara: cay.

seninki de kutlu olsun canım :)

bu haftaki kilom 61.3. 100 gram almısım gecen haftaya göre, azalma yok

M mandebula tebrikler canim haftanin galibi yine sensin.
niyeben... uzulme canim benim,bizde haftaya daha cok veririz insallah. yilmak, caymak yok.

Ögle: 1 köfte, 1 elma.
Ara: 2 dilim baklava.
Aksam: 2 kasik pilav ve 4 yemek kasigi yogurt.

günaydın kızlar. teşekkür ederim. bu son birincilikti :) kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeğinin üztüne bi dilim peynir domates biber koyup fırında kızarttım. 1 cevizle yedim. öğlene mercimek çorbası yapıyorum

Gunaydin kizlar!
M mandebula afiyet olsun canim menuler super, hemde saglikli.

Benimde kahvalti: menemen ekmeksiz yedim, 1 dilim kasar peyniri, 10 tane zeytin, cay.
Ara: yesil cay icecegim birazdan. Bugun baharin habercisi hava, muhtesem, kus sesleri duymak canlandirdi beni resmen. Muzigimi actim, yesil cayim demleniyor. Bugun evdeyim, buzluga atmak icin pogaca börek falan yapmayi dusunuyorum bakalim.
Herkese guzel bir gun olsun!!!

evet cnm bahar geldi hoş geldi. şimdi evi süpürdüm. cam sildim 1 saat sonra okula gidecem. 2 saat dersim var sadece. sonrada önceden gittiğim diyetisyene bi uğrayıp beslenme önerisi alayım diyorum. haftaya 4 gün yatılı misafirim var. bulantılar başlamadan gelip gitselerdi.

Evet zor yaa, bulantilar. Bende bayaa bi cekmistim bulanti döneminde. Kolay gelsin canim sana.

Mandebula bak arada gel özleriz seni maşallah sen zaten düzenli beslenmeye devam ettikçe son aylara gelmeden kolay kolay kilo almazsin Hem doktorun nasıl bir beslenme vercek sana merak ediyorum. Bizi de bilgilendir :) İleride Sihirli Portakalla bana lazım olacak :)

Selam kızlar bugün sabah kahvaltı bir yumurta.öğlen bir dilim ekmek bir kase çorba.ara bir tuzlu cubuk.akşam bir tabak pırasa bir dilim ekmek bir kase corba

Reactions: mhn
cnm aynı diyet listeye devam dedi.zaten bebek şuan susam büyüklüğündeymiş. yeterli ve dengeli herşeyden yediğim için bi sorun oluşturmazmış. 10 kiloyla tamamlaman ideal dedi ordan gelince bi güzel çikolatalı gofret yedim. ohhh sefam olsun

Selam kizlar: ögle: 5-6 dilim sucuk sade yedim, yaninda cayla.
Aksam: saat 15:30 gibi disarda yedim, et ve coook azda salata yedim.
Ara: 2 tane ceviz ici, cay.
Midem öyle kaziniyorki anlatamam...
Karbonhidrat diyeni okudum dun kk da. Bir deneyeyim dedim bakalim bu hafta.
Bugun pogaca ve peynirli börek yaptim ama hicbirinden yemedim, tadina bile bakmadim. Hepsini buzluga attim.

eski mhn olsa o börekleri yerdi demi. ahhhh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…