65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Aynen sefan olsun canım :)

gunaydınnnnn. limonlu ılık su içiyorum. kızım gece hiç uyumadı çok ateşliydi. öyle olunca ben üşümüşüm. yorgansız yattık birazdan kahvaltı yappacaz. akşama ıspanak yemeği yapacam. sirkeli suya yatırdım.

Gunaydin canlar!
Kahvalti: 1 dilim kepek ekmek, uzerine 1 dilim kasar, 1 dilim domates ve salatalik, cay.

Tesekkur ederim canim sanada afiyet olsun. Birazdanda yesil cayimi icecegim ohh mis gibi.
Bu arada gecmis olsun canim kizin simdi nasil?
3 gündür ateşli daha da düşmedi. ilaçda içmiyo. inat ya. bende okuldan geldim. bnm kız uyuyomuş. yeşil çay içiyorum

Reactions: mhn
Merhaba arkadaşlar bugün tam olmasa boğazımı tutmaya çalıştım sabah kahvaltı yapmadım iki şekerli Çay içtim,Öğlen tavuk Kızartma ve 4 dilim ekmek (yazarken utanıyorum ) arada şekerli Türk kahvesi akşam 2 Kaşık makarna bir kase yeşil mercimek Çorbası içtim ve artık hiçbirşey yememek umudundayım..sabah 65.8 tim tartıda..

Aciktikca yesil cay icmeye calis canim benim, birazda olsa acligi bastiriyor.

menunun devami:
kahvaltidan sonra arada 1 fincan nescafe, 1 fincan yesil cay.
Ögle: 1 yumurta sucuklu.
Ara: cay, 3-4 tane ceviz ici.
Aksam: 100 gr kadar tavuk, yaninda salata, 2 kasik yogurt.

merhaba kızlar :) öğlen dışarda yedim. az bulgur pilavı bir porsiyon ciğer. ara çubuk kraker. akşam bir kase çorba bir tabak nohut yemeği. şimdi de yeşilçay :)

geçmiş olsun canım, aman dikkat edin, umarım en kıza zamanda iyileşirsiniz

M mandebula , gecmis olsun canim. Zor ya, kucuk cocuk olunca ilac icirmesi. Benim kizi hatirliyorumda 3 yasindayken antibiyotik icirmek icin ne kadar ugrasmistim sabah aksam.

merhaba kızlar :) öğlen dışarda yedim. az bulgur pilavı bir porsiyon ciğer. ara çubuk kraker. akşam bir kase çorba bir tabak nohut yemeği. şimdi de yeşilçay :)

geçmiş olsun canım, aman dikkat edin, umarım en kıza zamanda iyileşirsiniz
niyeben , menünü çok bewğendim. tebrikler. inşallah kızlar ya bi iyileşse. hasta diye kreşe de göndermiyorum.

Gunaydin kizlar!
Kahvalti: 1 dilim kepek ekmek, 1 domates, 1 dilim kasar peynir, cay.

Günaydın kızlar sabah bir yumurta yedim. Canım şimdi bişe istemiyor genelde okulda açılıyorum ben :) mhn canim şu karbonhidrat diyetinden bahsetsene bize nasıl bir şey?ben de bu sitede birinci gün sadece yumurta ikinci gün et üçüncü gün sebze dördüncü gün patates beşinci gün meyve yenen bir diyet gördüm. Yenilen şeylerin günü değişebiliyor.5 gün uygulanıyor 3 ile 4 kilo arasında farkediyormus yapayim diyorum kilo vermem durdu resmen.Çok mu sağlıksız sizce kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…