Hergun yediklerini paylasirsan burada daha cok motive oluyorsun canim. Hem de daha kontrollu yiyoruz ozaman.teşekkür ederim şu an 65 küloyum bende 57 olmqk istiyorum umarım sizlerin enerjisi banada güç verir..
yarın başlamayı planlıyorum yaptıklarımıda mutlaka yazacağım daha çok kalori sayarak vermek istiyorum ama önerebileceğiniz yöntemler varsada denemek isterim.Hergun yediklerini paylasirsan burada daha cok motive oluyorsun canim. Hem de daha kontrollu yiyoruz ozaman.
cnm aynı diyet listeye devam dedi.zaten bebek şuan susam büyüklüğündeymiş. yeterli ve dengeli herşeyden yediğim için bi sorun oluşturmazmış. 10 kiloyla tamamlaman ideal dediordan gelince bi güzel çikolatalı gofret yedim. ohhh sefam olsun
Tesekkur ederim canim sanada afiyet olsun. Birazdanda yesil cayimi icecegim ohh mis gibi.afiyet olsun cnm
3 gündür ateşli daha da düşmedi. ilaçda içmiyo. inat ya. bende okuldan geldim. bnm kız uyuyomuş. yeşil çay içiyorumTesekkur ederim canim sanada afiyet olsun. Birazdanda yesil cayimi icecegim ohh mis gibi.
Bu arada gecmis olsun canim kizin simdi nasil?
Aciktikca yesil cay icmeye calis canim benim, birazda olsa acligi bastiriyor.Merhaba arkadaşlar bugün tam olmasa boğazımı tutmaya çalıştım sabah kahvaltı yapmadım iki şekerli Çay içtim,Öğlen tavuk Kızartma ve 4 dilim ekmek (yazarken utanıyorum ) arada şekerli Türk kahvesi akşam 2 Kaşık makarna bir kase yeşil mercimek Çorbası içtim ve artık hiçbirşey yememek umudundayım..sabah 65.8 tim tartıda..
gunaydınnnnn. limonlu ılık su içiyorum. kızım gece hiç uyumadı çok ateşliydi. öyle olunca ben üşümüşüm. yorgansız yattıkbirazdan kahvaltı yappacaz. akşama ıspanak yemeği yapacam. sirkeli suya yatırdım.
merhaba kızlar :) öğlen dışarda yedim. az bulgur pilavı bir porsiyon ciğer. ara çubuk kraker. akşam bir kase çorba bir tabak nohut yemeği. şimdi de yeşilçay :)
niyeben , menünü çok bewğendim. tebrikler. inşallah kızlar ya bi iyileşse. hasta diye kreşe de göndermiyorum.geçmiş olsun canım, aman dikkat edin, umarım en kıza zamanda iyileşirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?