- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
Günaydın kızlar dün canm sıkıldı ve herşeyden çokça yedim kötü örnek teşkil etmemek için de buraya yazmadm :) şimdi güne güzel başlıyorum inşallah devamı da böyle gelir.sabah: haşlanmış yumurta Birz peynir ve 2 zeytin şekersiz çayla :)
Ben de öyle olcam bugün galiba çünkü dün akşam bilé hala yememem gereken bisürü şey tıkıştırıyodm ağzıma açlığı hakettim bugünOlur arada kaçamak canım bende haftasonu kaçamak yaptım biraz ama akşam yemedim ertesi gün de epey dikkat ettim. Cezamı açlikla çektim :)
Ama yinede kesin ise yararmi bilemiyorum, bende bu hafta deniyorum sadece. Benim beslenme seklime uygun geldi. Uzun sureli sagliksiz olabilirmi bilemiyorum canim benim.
Evet canim bende 2 gun yaptim ödem atmak amaciyla, ve yaninda bende suyumu normal ictim.Günaydın kızlar :) iki uc gündür kilom sabitlendi bu yüzden pirinç lapası diyeti yapıyorum bir günlük. mhn sende yapmıştın bu diyeti sanırım vücuttan ödem atılıyor diye biliyorum ama ben aynı zamanda 2 litre su içiyorum bir faydası olmaz mı simdi. O paradoksu cozemedim :) tatsız tuzsuz bir şey ama yenmeyecek gibi değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?