65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Günaydın kızlar dün canm sıkıldı ve herşeyden çokça yedim kötü örnek teşkil etmemek için de buraya yazmadm :) şimdi güne güzel başlıyorum inşallah devamı da böyle gelir.sabah: haşlanmış yumurta Birz peynir ve 2 zeytin şekersiz çayla :)

Olur arada kaçamak canım bende haftasonu kaçamak yaptım biraz ama akşam yemedim ertesi gün de epey dikkat ettim kiloyu dengeĺedim ama cezamı açlikla çektim :)

sinirliportakal , uzulme canim olur bazen boyle gunler, ama diyete dön, yaz geliyor zaman daraliyor.

@niyeben, canim karbonhidrat diyetini kk da okudum (diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz) kismindan. Ilgimi cekti, yani aslinda sagliksiz gibide gelmedi. Yediklerinin karbonhidrat degerini hesapliyorsun gunde 50 gr i gecirmiyorsun. bircok yiyecegin karbonhidrat degeri 0 puan mesela tavuk, et, yumurta, sucuk, bazi corbalar, peynir, tam hepsini hatirlamiyorum orda liste var. 0 puanli olan yiyeceklerden istedigin kadar yiyorsun. Az puanli olanlardanda yiyebilirsin. Önemli olan gunde 50 gr karbonhidrattan fazlasini almamak.
Ben abartmadan yiyorum gene de ama, topikte döner falan yiyerek zayiflayanlar var. Istersen bir göz at.
Mesela benim yedigim kepek ekmegin 1 diliminde karb. hid. 11 gr, uzerine kasar peynir 0 puan, 1 domates 6 puan. Toplam kahvaltida 17 gr karbonhidrat aldim. Dun öglen sucuklu yumurta yaptim ekmeksiz yedim 0 puan.
Haa buarada bir dönem bende denedim o diyeti, 5 gunde 5 kilo diyetini. Verdim ama öyle hizli vermedim ben, eger deneyeceksen kb diyetini tavsiye ederim. Cunku herseyden yiyorum gene, sagliksiz durmuyorum. Et, yumurta, ceviz, peynir, yogurt, salata, 1 dilim ekmek, yiyebiliyorsun yani rahatca. Orda karbonhidrat hakkini dondurmada cikolatada kullanan bile var.

Ama yinede kesin ise yararmi bilemiyorum, bende bu hafta deniyorum sadece. Benim beslenme seklime uygun geldi. Uzun sureli sagliksiz olabilirmi bilemiyorum canim benim.

Kahvaltidan sonra ara: 1 fincan yesil cay.
Ögle 1 yumurta, ceviz ici 3-4 tane.
Ara: 2 ceviz, cay.
Aksam: guvec vardi. patatesinden yemedim, sadece patlican, domates, ve etinden yedim, yaninda cacik.
Ara: cay, ceyrek dilim baklava.

Ama yinede kesin ise yararmi bilemiyorum, bende bu hafta deniyorum sadece. Benim beslenme seklime uygun geldi. Uzun sureli sagliksiz olabilirmi bilemiyorum canim benim.

Sağ ol canım verdiğin bilgiler için. Bir bakayım ben ona. Benim dediğim bu diyet de zaten bes günlük. Belki denerim.bakalim artık
Hepsi tamam ama en çok meyve gününde zorlanır sanırım. Meyveyle doyulur mu yahu : D

Günaydın canım kahvaltı bir yumurta .sabah uyaninca ocağa koyuyorum en pratik o geliyor :)

Reactions: mhn
kahvaltidan sonra ara: 1 fincan nescafe.
Ögle: 1 dilim kepek ekmek, peynir, cay.
Ara: 50 gr kadar dondurma.
Aksam: kucuk bir kase guvec, 3 kasik kadar yogurt.
Ara: cay.

Gunaydinlar herkese
Kahvalti: 1 dilim kepek ekmegi, uzerine peynir, yaninda cay, 2 tane ceviz.

gunaydın. bend e ligth ekmekten tort yaptım. 3 zeytın ve yeşillik. öğlen okula götürmek içinde tost yaptım. yanıada ayran alırım.

Kahvaltidan sonra ara: 1 fincan nescafe.
Ögle: 1 dilim kepek ekmek, uzerine peynir, cay.
Ara: 1 kulah dondurma.
Aksam: 3 köfte, salata.

Selam kızlar :) Sabah yumurta peynir zeytin çay ve iki dilim ekmekle kahvaltımi yaptım. Oglen nescafe ve küçük bir çikolata. Ara bir elma. Akşam bir tabak sote ve az bulgur pilavı ve yoğurt. Biraz önce Yeşilçayimi içtim. Şimdi sıra günlük su limitimi bitirmek de:)

mrb arkadaşlar yazamıyorum buraya ama takip ediyorum.bu hafta dikkat ediyorum platese başladım haftada 2 gün bakalım nsl olacak inş işe yarar yine görüşürüz.

Gunaydin kizlar, mutlu haftasonlari.
Kahvalti: 1 dilim kepek ekmegi, peynir, salatalik, ceviz ici, cay.
Ara: cay, birazdan belki 1 fincanda nescafe icerim.

Günaydın kızlar :) iki uc gündür kilom sabitlendi bu yüzden pirinç lapası diyeti yapıyorum bir günlük. mhn sende yapmıştın bu diyeti sanırım vücuttan ödem atılıyor diye biliyorum ama ben aynı zamanda 2 litre su içiyorum bir faydası olmaz mı simdi. O paradoksu cozemedim :) tatsız tuzsuz bir şey ama yenmeyecek gibi değil :)

Evet canim bende 2 gun yaptim ödem atmak amaciyla, ve yaninda bende suyumu normal ictim.
Bu arada ben icine baharat, maydonoz ve domateste kattim lapanin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…